Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich3 min read

Now Reading
Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich3 min read

Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat som forbereder et gruppesøksmål

Gikk din bedrift konkurs pga koronaviruset? Tapte du på kort tid så mange penger at du måtte melde din bedrift til skifteretten? Kanskje mistet du hus og bil fordi du ikke kunne betjene lånene? Huset som du, din kone og dine barn bodde i, bilen som alle ble transportert med, sykler, leker og trillebår? Kanskje hadde du ansatte som måtte gå? Ansatte som hadde bygd hus og skaffet mat til sine familier over mange år, som plutselig og uforberedt ble stående igjen uten penger til verken mat, lån eller strøm? Og akkurat samtidig som NAV var overarbeidet og ikke klarte å betjene alle som trengte hjelp? Alt sammen pga noe som kanskje ikke var sant? For eksempel PCR testen, den som  bekreftet om du var smittet eller om du var syk; testen var jo helt avgjørende, uten PCR-testen ingen karantene, understreket intervjueren i Berlin. Dr. Reiner Fuellmich kunne fortelle mere om PCR-testen:

Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, intervju på tysk, se her.

«Denne PCR-testen er det eneste grunnlaget for, i Tyskland, men også over hele verden, for å fastslå at vi har med en pandemi å gjøre. PCR-testene kan ikke og får heller ikke lov til å brukes for å avgjøre om vi har med en infeksjon å gjøre. De er ikke godkjent for diagnostiske formål, og det kan de heller ikke. De kan ikke finne noen infeksjon, de kan bare fastslå at et bestemt fragment av et molekyl ble funnet i kroppen, men det kan være hva som helst, det kan også være rester, for eksempel fra prosessene i kroppens eget immunsystems kamp mot forkjølelse og/eller noe mer ufarlig. Testene kan også slå positivt ut på papaya og andre ting, som det i mellomtiden også har blitt skrevet om i media. Dette betyr at selve grunnlaget, det faktiske grunnlag for å fastslå at en pandemi finnes, ikke eksisterer i det hele tatt» (utsagn Dr. Fuellmich, her, 12:52-13:55).

Vil det koste for mye å få bedriften på beina igjen? Ifølge advokat Reiner Fuellmich har du rett til å saksøke de som forårsaket skaden. I dette tilfellet produsenten av PCR testen som var brekkstangen i koronvirus-pandemien. Men også de som brukte testen til å spre panikk vidt og bredt, i dette tilfelle regjeringen Solberg, Helsedirektoratet og FHI og i siste instans WHO. At den kjente kanadisk-italienske advokat Rocco Galati ikke bare saksøker den kanadiske statsminister Trudeau og hans regjering, men også presse og media, i dette tilfelle CBC-Canada, betyr at NRK, riksavisene Aftenposten, Dagbladet og VG også kan stilles økonomisk og juridisk ansvarlige for ubegrunnet spredning av usannheter og panikk.

Lenker: Toppfoto, her, Dr. Fuellmich forteller, video på engelsk, her, på tysk, her, informasjoner på tysk om gruppesøksmålet, her, Dr. Fuellmich taler på demonstrasjonen i Berlin den 29. august 2020, med engelsk oversettelse, her, Langemann Medien intervjuer Dr. Fuellmich, her, (12:52-13:55 oversatt sitat), Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, på tysk, se her, Money Talks V, sammenfatning av sakskomplekset Covid19, Herr Fuellmich (på tysk, men kan innstilles til automatisk oversettelse til norsk, over innstillinger), fra 1. oktober 2020, her.


Artikkel-forfatter

Kanskje finnes et advokatkontor i Norge som interesserer seg for denne saken? For bedrageriene bak koronaviruset og ikke minst, PCR-testen? Er ikke tiden snart inne for å åpne denne døren? Før det er sent? Er ikke tiden snart inne for å stå opp imot Solberg-regjeringen, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet? For den som øyner mulighetene, finnes det allerede et opparbeidet substansielt juridisk materiale. Resulatet kan bli like utslagsgivende som korona-pandemien har vært det, bare i stikk motsatt retning.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response