President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken4 min read

Now Reading
President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken4 min read

Hviterusslands president Lukashenko sier IMF tilbød en bestikkelse på ca en milliard dollar for å pålegge Covid-19 Lockdown

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko sa i forrige måned via hviterussisk telegrafbyrå, BelTA, at Verdensbanken og IMF tilbød ham en bestikkelse på 940 millioner US dollar i form av «Covid Relief Aid.» I bytte mot US$ 940 millioner dollar krevde Verdensbanken og IMF at Hviterusslands president skulle gjennomføre følgende:

Innføre ekstrem «lockdown» av sitt eget folk
Tvinge folk til å bruke ansiktsmasker
Pålegge svært strenge portforbud
Pålegge folk en politistat
Krasje økonomien

Arrangerte maktmiljøet bak IMF, Verdensbanken, FN og WHO demonstrasjonene i Hviterussland fordi Lukashenko sa nei takk til deres flotte tilbud (se her)?

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko nektet å godta tilbudet og uttalte at han ikke kunne akseptere et slikt tilbud og ønsket å utsette sitt folk over ønskene til IMF og Verdensbanken. Dette faktum kan bekreftes ved hjelp av de fleste søkemotorer.

Nå redder IMF og Verdensbanken sviktende flyselskaper med milliarder dollar, og til gjengjeld tvinger de flyselskapssjefer til å implementere veldig streng politikk som for eksempel tvunget ansiktsmasker på alle passasjerer, inkludert små barn, hvis helse vil lide som følge av disse retningslinjene. Og hvis dette er sant for Hviterussland, så er det sant for resten av verden. IMF og Verdensbanken ønsker å krasje alle større økonomier med den hensikt å kjøpe opp alle lands infrastruktur for en billig penge (original tekst; «with the intent of buying over every nation’s infrastructure at cents on the dollar»).

Lenker: Topp-foto, her, fra Armstrong Economics, her, Fort-Russ, her.


Artikkel-forfatter

Ser vi ikke her Norges fremtid? 1 mrd US dollar er mye penger. Hvorfor er en lockdown, politistat og portforbud så mye verdt for IMF og Verdensbanken?? Hvorfor lot den norske regjering seg lede til å ville utsette sitt folk for restriksjoner og en kommende politistat? Hadde den norske regjering også mottatt bestikkelser?? Kanskje hadde Bent Høie aldri tenkt å slippe taket i tvangsmetodene, selv om det var det de sa? Hadde vi verre ting i vente?

Hører vi ikke at Høie så gjerne vil tvinge folk til å bruke ansiktsmasker? Og portforbudene, er de rett rundt hjørnet? Kommer da siden bevæpnet vakthold? Ser vi ikke dette allerede fortette seg i land som Australia og New Zealand? Så skal altså økonomien kræsjes, hva skulle det bety, egentlig? Hadde vi ikke med de mektigste superkommunister å gjøre? Og hadde ikke alle sin akilleshæl? Hvor var egentlig superkommunistenes akilleshæl, deres svake punkt?

Hvem var egentlig spøkelseskladden som alltid opererte fra det skjulte i sin evige tjuvjakt etter andres verdier (her)?

Skal eiendomsverdiene falle, slik som i 1990-92, skal også den norske krona falle? Slik at alt av verdi skal bli billig? Billig for oppkjøp for IMFs og Verdensbankens bakmenn?? Hvis IMF og Verdensbanken frembrakte forslaget ovenfor Lukashenko, står heller ikke FN og WHO langt borte, hvem er de egentlig? Var de tyver som kom snikende i skjul av mørket? Er det disse som nå gjør det politiske liv vanskelig for Lukashenko? Og siden voldelige demonstrasjoner er Georg Soros’ spesialitet, hvor befinner han seg i dette bildet?

Hadde ikke NATO har stilt opp sine bevæpnede mannskaper rett utenfor Alexandr Lukashenkos stuedør og viftet med sablene? Kan det være at NATO går FNs, WHOs, WMFs og Verdensbankens ærend? Er ikke det merkelig? Er ikke også Norge deres oppdragsgiver? Kanskje hadde Lukashenko rett, kanskje var det vestlig propaganda at han var en forferdelig tyrann og en upopulær, diktatorisk leder? Kanskje var det miljøene som styrte NATO som ville ha sine egne folk i ledelsen av Hviterussland?

Kunne vi ikke være trygge på at Lukashenko var godt informert om hva som egentlig foregikk? Kunne det kanskje være den samme kokken bak koronaviruset brukt i skjulte hensikter mot Europas folk, som også ønsker å forandre landegrensene i Europa? Kan vi gjenkjenne metodene? Fremgangsmåten? Hvem liker å oppføre seg som spøkelseskladden? Hvem liker å trekke i trådene fra det skjulte, mens vedkommende (gruppering) i offentligheten opptrer med pokeransikt?

Lenker: Om betydningen av Belarus, her, NATO benekter, selv om NATO aldri har fortalt sannheten til noen noengang, anklagene fra Lukashenko, her, Pål Steigan om CIAs investeringer i Hviterussland, her, opptak fra bekjentgjøringen gjort av President Lukashenko, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response