Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju2 min read

Now Reading
Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju2 min read

Dr. Kary Mullis (se artikkel og foto, her): «Testen er slik konstruert at hvis du gjennomfører den ordentlig, kan du finne hva-som-helst i hvem-som-helst. Testen forsterker alle molekyler som finnes i din kropp og der finnes det mange, det er meget få molekyler du ikke har. Testen kan gjøre alt den finner, målbart. Den får noe som er riktig smått og ubetydelig til å vokse seg stort og bli målbart (59 sek).»


Kary Mullis, født des 1944, døde aug 2019, kort før han skulle fylle 75 år.

«Han ble en skarp kritiker av allment aksepterte vitenskapelige ideer og latterliggjorde ideene om at CFC forårsaket ozonhullet, at mennesker forårsaket klimaendringer og at HIV forårsaket AIDS. Vanlige forskere var korrupte, hevdet han, og tiltrukket midler til forskningen sin ved å spre paranoia. Forskere kunne gjøre noe for å underholde oss og finne på fine ting,» skrev Mullis. «De trenger ikke å rettferdiggjøre sin eksistens ved å skremme oss fra vettet» (fra artikkel, her). Jeg tror han hadde rett. Vi begynner å ane at bak temaene ozonhull, klima, HIV, AIDS og Covid19 er rikelig med ugler i mosen. Det er lett å skjønne at et maktmennesker som Anthony Fauci og hans likesinnende ikke likte Kary Mullis.

Noen mener han ble hjulpet inn i døden da han for den utstrakte misbruk av PCR-testen vi ser idag i forbindelse med å finne «smittede og syke», kunne utgjøre en trussel. Det er etter min mening helt korrekt: Han ville ikke nølt et sekund med å gjøre det han kunne for å stoppe galskapen. Han fikk nobelpris i kjemi i 1993 for PCR-testen, den som idag er inngangsdøren for å finne det de kaller korona virus, se og hør intervjuet (59 sek.) her, og også et annet kortintervju hvo han omtaler Anthony Fauci; jeg har full tillit til Kary Mullis’ dømmekraft, hør og se på Bitchute, her eller på Youtube, her.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye. De virker velsignende og varmende, noe jeg takker ærbødigst for. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi sammen også kan velte betydelige lass, er det fantastisk. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis det utover det ennå er overskudd, sier jeg ikke nei, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response