Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju2 min read

Now Reading
Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju2 min read

Dr. Kary Mullis (se artikkel og foto, her): «Testen er slik konstruert at hvis du gjennomfører den ordentlig, kan du finne hva-som-helst i hvem-som-helst. Testen forsterker alle molekyler som finnes i din kropp og der finnes det mange, det er meget få molekyler du ikke har. Testen kan gjøre alt den finner, målbart. Den får noe som er riktig smått og ubetydelig til å vokse seg stort og bli målbart (59 sek).»


Kary Mullis, født des 1944, døde aug 2019, kort før han skulle fylle 75 år (se video her).

«Han ble en skarp kritiker av allment aksepterte vitenskapelige ideer og latterliggjorde ideene om at CFC forårsaket ozonhullet, at mennesker forårsaket klimaendringer og at HIV forårsaket AIDS. Vanlige forskere var korrupte, hevdet han, og tiltrukket midler til forskningen sin ved å spre paranoia. Forskere kunne gjøre noe for å underholde oss og finne på fine ting,» skrev Mullis. «De trenger ikke å rettferdiggjøre sin eksistens ved å skremme oss fra vettet» (fra artikkel, her). Jeg tror han hadde rett. Vi begynner å ane at bak temaene ozonhull, klima, HIV, AIDS og Covid19 er rikelig med ugler i mosen. Det er lett å skjønne at et maktmennesker som Anthony Fauci og hans likesinnende ikke likte Kary Mullis.

Noen mener han ble hjulpet inn i døden da han for den utstrakte misbruk av PCR-testen vi ser idag i forbindelse med å finne «smittede og syke», kunne utgjøre en trussel. Det er etter min mening helt korrekt: Han ville ikke nølt et sekund med å gjøre det han kunne for å stoppe galskapen.


Han fikk nobelpris i kjemi i 1993 for PCR-testen, den som idag er inngangsdøren for å finne det de kaller korona virus, se og hør intervjuet (59 sek.) her, og også et annet kortintervju hvor han omtaler Anthony Fauci; jeg har full tillit til Kary Mullis’ dømmekraft, hør og se på Bitchute, her eller på Youtube, her. Intervju Mullis hos Google, 2010, se her.

Les intervju av Kary Mullis fra 1994 gjort av Celia Farber, Original Spin Interview Kary Mullis 1994, her, artikkel av Coby McDonald om Kary Mullis, Intolerable Genius: Berkeley’s Most Controversial Nobel Laureate, her. Bok av Duesberg hvor Mullis skrev forordet: Inventing The AIDS VIRUS, kan lastes ned her.

.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response