Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju1 min read

Now Reading
Kary Mullis, PCR-testens oppfinner, intervju1 min read

Dr. Kary Mullis (se artikkel og foto, her): «Testen er slik konstruert at hvis du gjennomfører den ordentlig, kan du finne hva-som-helst i hvem-som-helst. Testen forsterker alle molekyler som finnes i din kropp og der finnes det mange, det er meget få molekyler du ikke har. Testen kan gjøre alt den finner, målbart. Den får noe som er riktig smått og ubetydelig til å vokse seg stort og bli målbart (59 sek).»


Kary Mullis, født 1944, døde 2019. Fikk nobelpris i kjemi i 1993 for PCR-testen, den som idag tester for korona virus, se og hør intervjuet (59 sek.) her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Mitt samfunnsengasjement strekker seg over mange år, men ble skriftelig i et større omfang fra og med utøyahendelsen. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, jeg takker hjertelig, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response