Vaksine eller ikke vaksine5 min read

Now Reading
Vaksine eller ikke vaksine5 min read

Dr. Andrew Wakefield (foto fra video, her)

Jeg visste ingenting før det begynte å komme opp til overflaten i februar måned 2020. Siden har jeg har fulgt med på utviklingen av det de har kalt koronavirus; mye har jeg lært underveis, sålangt har ingen utspill i media (fra WHO, FN, våre helsemyndigheter) gitt meg noen grunn til å ha tillit til det de holder på med. Avgjørende for min mistillit har først og fremst vært den pompøse bruk av media om smittede, døde og kommende vaksiner, i mine øyne åpenbart i hensikt for å vekke frykt. Ja, så ville de få meg til å tro at jeg var syk (smittet), selv om jeg var frisk, hva var det egentlig for slags bedrageriforsøk, og det fra våre egne helsemyndigheter?

Jeg tror denne damen har rett: Catherine Austin Fitts is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing during the Presidency of George H.W. Bush (se video intervju, her).

Men også den løgnaktige bruk av PCR-testen som brekkstang, den var ment å bli brukt til noe helt annet. Og den rigorøse sensur av andre meninger enn «den politisk korrekte» (WHO), som hos Youtube, Facebook og Twitter, var på et helt latterlig lavt nivå. Høye tanker om sine brukere og kunder hadde de ikke. De som daglig ser på NRK og tror på det de ser og hører på TV, i tillegg leser dagsaviser uten kritisk sans, er flertallet. Jeg aksepterer at det er flertallet som styrer.

Film Vaxxed, en oppskakende, hjerteskjærende og gripende film, åpnet for meg døren til en virkelighet om vaksiner jeg ikke kjente til, original (her), på tysk (her). Salgsrepresentant Merck, Brandy Vaughan: «Hvis et legemiddelfirma bare får én vaksine ferdig innenfor tidsplanen, kan de tjene opp til $30 milliarder på ett år» (48:04).

At noen blir alvorlig syke av det de kaller SarsCov2-viruset, er et faktum. Men var det virkelig et virus som forårsaket det? Jeg lurte på om det kunne være bakteriell forgiftning, for folkene bak koronaviruset hadde erfaringen med miltbrann-bakterier, visste jeg. Det beste middel for stabil sunnhet var sunn mat og drikke; hadde man et svakt immunsystem, hadde jeg tillit til zink og d-vitamin, god søvn og nyte det vakre ute i naturen. Folk som har betydd mye i min forståelse av temaet vaksinering var folk som Matthew Del Bigtree, Robert F. Kennedy Jr. og forskeren Dr. Judy Mikovits, men også Andrew Wakefield. Alle ærlige og oppriktige folk. Dessverre ikke våre egne helsemyndigheter eller regjering som tilsynelatende ikke la merke til det, de hoppet bukk over løgnene.

Dette er bakgrunnen for at jeg ikke vil la meg vaksinere: CDC i USA har innrømmet ikke å ha kunnet isolere det de kaller for SarsCov2-virus. Det er da korrekt å spørre seg om historien om coronaviruset og vaksine mot koronavirus kan være sann? Fordi man kan ikke utvikle en vaksine mot et virus de ikke har funnet. Jeg (som repr for flere) har stilt spørsmålet til Helsedirektoratet i juni 2020; de har fortsatt ikke besvart det. Men faktum er at både Gates, WHO og FN i alle år har vært aktive for reduksjon av jordens befolkning, særlig i Afrika og India, men også land i Asia, som på Filippinene. De brukte det svangerskapsforhindrende kunstige hormon hCG i kampanjen med stivkrampevaksine for unge piker og kvinner i Kenya, Afrika i 2014. Og det ble oppdaget.

Karita Bekkemellem har det ikke lett, men hun valgte å si ja til å kjefte på folket; hvor befinner hun seg, egentlig? Sitter hun høyt oppe i høydene og talte irettesettende til folket, der nede? Om hun blottstilte seg frivillig? Håper hun er tilfreds og fornøyd med seg selv (fra VG 28/12-20, her).

Dette hormon bevirket ufrivillig sterilitet og massive underlivsproblemer. Det ble holdt skjult at vaksinene inneholdt dette hormon, verken den katolske kirke i Kenya, de vaksinerte eller foreldrene ble informert. Disse folkene har ingen skrupler om å gjøre det samme igjen, også denne gangen i det skjulte, hvis de kan. Polly Tommey i filmen Vaxxed (51:29): «Jeg forteller deg dette bare fordi jeg ikke vil at du skal måtte leve det livet jeg har levd, for mitt barn er allerede ødelagt.» De gjør det for penger (se artikkel, her).

Les om vaksineskandalen i Kenya i 2014 (her), om den skjulte bruk av det kunstige hCG (humant chorion-gonadotropin) hormon i tetanusvaksiner (her). Stivkrampevaksinen ble tilbudt jenter og kvinner mellom 14 og 49, men ikke gutter og menn. Det var ved dette faktum at mange stusset og mistankene begynte å gro, men 130 millioner mennesker i 52 land hadde blitt vaksinert med denne vaksinen, den var sikkert, effektiv og trygg, svarte WHO.

1986 US lov som fratar vaksineprodusentene økonomisk ansvar for bivirkninger, skader og død, gjelder også i Norge, hvor skattebetalerne betaler for vaksineskader, men ikke produsentene. Denne ordning må opphøre, snarest. Navnet på denne lov er dette: H.R.5546 – National Childhood Vaccine Injury Act of 1986. Det er store penger å tjene på vaksiner og at det er årsaken til at det foregår mye svindel og kriminalitet omkring vaksiner (les om vaksinesvindel, her, se video om hvorfor Bill Gates startet med vaksiner, her).

Fra en artikkel av forfatter og blogger Jon Rappoport; de har ikke kunnet isolere viruset kalt Sars-Cov2 (les her, samme spørsmål stilt helsemyndighetene i Irland, video her). Dr. Andrew Wakefield, en engelsk lege med mye kunnskap om vaksineringers dårlige virkninger, hører med til bakgrunns-kunnskapene om vaksiner; Wakefield var medprodusent av filmen Vaxxed. Intervju av Wakefields kollega Matthew Del Bigtree fra oktober 2020 (her).

forfatter

For den som ønsker å ta vaksinen anbefaler jeg å lese listen over inneholdsstoffene i vaksinen. Vær på det rene med at stoffer som aluminium (her), kvikksølv og formaldehyd ikke fremmer sunnheten, selv om det er lite av det i vaksinene, heller ikke rester av aborterte barn. Noen mener at rester etter aborterte barn i vaksiner forårsaker autoimmune sykdommer. Den som vil lete frem flere kunnskaper om vaksiner, anbefaler jeg boken skrevet av homøopat MNHL Rolf Erik Hanssen Vaksinasjon, hva er sannheten om vaksiner, omtale skrevet av Atle Johan Løvaas kan leses i Riksavisen, her. Boken kan lastes gratis ned, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response