Dommeren sa nei til Mattilsynet1 min read

2 Comments

  • Dette gjorde godt å høre! Stor bekymring over at bøndene har fått mye dårligere kår enn de hadde på 1970-tallet. God behandling av produksjonsdyr, kyr, sauer, høner og griser har gjort at Norge stort sett har hatt den beste dyrehelsen i Europa, så vidt vites, noe som betyr mye for matproduksjonen. Og produksjon av sunn mat er kjempeviktig for samfunnet, så vi må ta godt vare på bøndene og på primærnæringen. Enkelt politikere har visst ikke helt forstått det, «det er jo bare å importere mat fra utlandet».
    Dessverre er Mattilsynet et supperåd som ikke er til å stole på, etter min oppfatning.

    • Hei, takk for kommentar. Du har rett. Mattilsynet kan man ikke stole på. Det er gårdsbrukene de er på jakt etter. Kanskje særlig husdyrsbrukene.Vi får gjøre vårt beste for å støtte og hjelpe bøndene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *