Ikke ta noen vaksine, sier Dr. Judy Mikovits1 min read

Now Reading
Ikke ta noen vaksine, sier Dr. Judy Mikovits1 min read

Dr. Judy Mikovits, 30 år som forsker i vaksiner

50 millioner amerikanere er allerede skadet av retrovirus fra tidligere vaksiner. Ved å ta nye vaksiner, kommer de til å få sterke reaksjoner, forteller Judy Mikovits. Dette er damen som har rugget på selve grunnstenen under hele vaksineindustrien. Dette berører alle som har barn og som selv har blitt vaksinert. Hun oppdaget at blodforsyninger og vaksiner var forurenset med XMRV virus. Det skulle koste henne dyrt. Les beretning om henne på Whittemore Peterson Institute, der det hele begynte, før hun fikk sparken derfra, her. Dr. Judy Mikovits arbeidet i 30 år som forsker inntil hun oppdaget noe som ikke skulle ut i offentligheten. De gjorde alt for å knuse henne. De tok fra henne alt hun hadde. Hør henne her, ca. 8 min (her) og ca. 3 timer (her). Dont take the vaccines: Video Youtube (02:29), her, den samme i Brandnewtube (02:19), her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response