Italiensk lege taler ut om covid-bedraget, dr. med. Mariano Amici1 min read

Now Reading
Italiensk lege taler ut om covid-bedraget, dr. med. Mariano Amici1 min read

Dr. med. Mariano Amici

Stikkord: …disse følger ikke noe som helst form for logikk, en vaksine mot influensa er fullstendig nytteløst, legene blir selgere for pharmaindustrien, man stiller aldri diagnosen influensa, test med bomullspinner er upålitelige, antistoffer mot hva, når aldri et virus ble isolert, de bombarderer hjernen med svindelnummer, aldri etablert sammenheng mellom virus og sykdom, at de hauser opp antall smittede er rett og slett kriminellt, testene kan verken validere eller diagnostisere en sykdom, de smadrer statskassen med disse testbedragene.

Dr. Med. Mariano Amici har anlagt en gruppesøksmål mot de som er involvert i svindelforsøket, som han har bevist gjennom vitenskapelig forskning at testvaksinering verken er validert eller diagnostisk. Han forklarer også at SARS-CoV2 aldri har blitt isolert, og at hele pandemien er basert på svindel.

Dr. med. Mariano Amici

Dr. Med. Mariano Amici er utdannet med de høyeste karakterene innen medisin og kirurgi i en alder av 26 år, her la han raskt til en rekke spesialiseringer i sin trening som kirurg: militær helseskole, fordøyelsessystemkirurgi, traumakirurgi og førstehjelp, hjerteoperasjon.

Tidligere medisinsk offiser og direktør for helsetjenesten ved Informasjons- og elektronisk forsvarssenter, tidligere direktør for den lokale helseenheten. Hans nettside, her. Video fra foredrag med dansk undertekst, her, Youtube, den samme på Bitchute, her. Original video fra 4. november 2020.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response