Italiensk lege taler ut om covid-bedraget, dr. med. Mariano Amici1 min read

Now Reading
Italiensk lege taler ut om covid-bedraget, dr. med. Mariano Amici1 min read

Dr. med. Mariano Amici

Stikkord: …disse følger ikke noe som helst form for logikk, en vaksine mot influensa er fullstendig nytteløst, legene blir selgere for pharmaindustrien, man stiller aldri diagnosen influensa, test med bomullspinner er upålitelige, antistoffer mot hva, når aldri et virus ble isolert, de bombarderer hjernen med svindelnummer, aldri etablert sammenheng mellom virus og sykdom, at de hauser opp antall smittede er rett og slett kriminellt, testene kan verken validere eller diagnostisere en sykdom, de smadrer statskassen med disse testbedragene.

Dr. Med. Mariano Amici har anlagt en gruppesøksmål mot de som er involvert i svindelforsøket, som han har bevist gjennom vitenskapelig forskning at testvaksinering verken er validert eller diagnostisk. Han forklarer også at SARS-CoV2 aldri har blitt isolert, og at hele pandemien er basert på svindel.

Dr. med. Mariano Amici

Dr. Med. Mariano Amici er utdannet med de høyeste karakterene innen medisin og kirurgi i en alder av 26 år, her la han raskt til en rekke spesialiseringer i sin trening som kirurg: militær helseskole, fordøyelsessystemkirurgi, traumakirurgi og førstehjelp, hjerteoperasjon.

Tidligere medisinsk offiser og direktør for helsetjenesten ved Informasjons- og elektronisk forsvarssenter, tidligere direktør for den lokale helseenheten. Hans nettside, her. Video fra foredrag med dansk undertekst, her, Youtube, den samme på Bitchute, her. Original video fra 4. november 2020.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response