«Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner.»2 min read

Now Reading
«Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner.»2 min read

52:23: «we dont need the CEO of big companies forcing experimental biological agents on anyone…»

Dr. Simone Gold, grunnlegger av America’s  Frontline Doctors, her.

Fra hennes innledning: Vi kjenner sannheten i hjertet. Vi kan ikke akseptere så mye løgn. Det er sannheten som gjelder og vi må kjempe for å få den frem. En doktor ville ikke på tvinge sine ansatte og myndighetene i Oregon tok fra han lisensen til å kunne praktisere. Vi skal kjempe for ham. Han sa at han var så glad for at han gjorde dette. For å leve i løgnen var ikke godt. Hydroxychloroquine er en medisin som må kunne selges fritt over disken. Det kjemper vi også for. Den store kampen er ikke mot viruset, men mot frykt. Folk flest vil ha sitt normale liv tilbake. Men det kommer ikke til å skje ved vaksinen. Derfor må vi ta tak i dette fra en helt annen kant. Se og hør hennes foredrag, lastet opp den 14. januar 2021 (her).

«Og vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner for at vi skal kunne fly til Washington å demonstrere vår mening. Vi vil kjempe for at alle skal kunne fly uten å bli påtvunget noen eksperimentell vaksine. Vi skal snakke med de største flyselskapene og ett av våre våpen skal være en liste med minst 1 mio underskrifter; vær snill å gå til nettstedet stopmedicaldiscrimination.org, og skriv under, her (også internasjonale underskrifter),» forteller Simone Gold.

Om Frontline doctors: «Mindre enn 24 timer etter at Frontline Doctors første pressekonferanse i Washington DC ble de sensurert og fjernet fra Facebook, YouTube og Twitter. Etter at deres egen nettside ble sensurert ut av nettet i et forsøk på å kvele dem, var legene tilbake foran trinnene av høyesterettsbygningen for deres andre pressekonferanse, og risikerte liv, familie og jobb, fordi de hadde bestemt seg for å bringe sannheten direkte til det amerikanske folk om at det finnes en kur mot COVID, og at publikum ikke lenger trengte å være redde.»

Dr. Simone Gold var den første legen som snakket i dag, og hun sa: «Vi kommer endelig ut i offentligheten, noe som har kostet mye både personlig og profesjonelt. Vi er lei av å se pasienter dø foran oss, og vi er enda mer opprørte over å se edderkoppnettet av frykt som omslutter den amerikanske offentligheten. Når det finnes en behandling, finnes det en helbredelse. Folk har vært redde for å si det. Men hva mer kan du kalle det hvis du gir noen medisiner tidlig, og det avbryter sykdomsprosessen? Vi kommer etter deg, Big Pharma. Vi kommer etter deg og vi forblir ikke tause. Det første grunnlovstillegget om ytringsfrihet er der av en grunn. Det er tusenvis av oss»(tekst oversatt herfra).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response