Mutert virus, varsko her…2 min read

Now Reading
Mutert virus, varsko her…2 min read

Var vi overrasket, skal de prakke på oss flere vaksiner? Ser det ikke unektelig sånn ut? Kan det være vaksineindustrien selv som driver viruspandemien fremover mens våre helsemyndigheter og regjering er i deres hender (fra nrk.no)?

Kommer normalen tilbake? Kan vi stole på helsemyndighetene?

Gikk ikke helsemyndighetenes ut i offentligheten med fete overskrifter? Uten vitenskapelig begrunnelse? Har vi sett vitenskapelig rapporter som bekrefter muterte virus? Finnes det muterte virus bare i avisene, fjernsyn og radio? Hva er våre helsemyndigheter opptatt av? Tror vi at det er borgernes sikkerhet? Jeg tror ikke det; de svarer ikke svarer på spørsmål fra landets borgere. De holder bare pressekonferanser og meddeler restriksjoner de har bestemt. Da de kun skremmer og skaper frykt er det klart at de ønsker å skape panikk, hvorfor? De ønsker ikke fundert kunnskap blant folk om virus, hvorfor? Hørte vi ikke om det nye farlige virus, Covid21, allerede sist høst, er det det de nå presenterer? Har de vitenskapelig redegjort for noen mutert virus? Nei. Har de vitenskapelig redegjort og isolert SarsCov2-viruset? Nei, ikke det heller! En gruppe engasjerte mennesker i Telemark hadde allerede i juni 2020 sent inn spørsmål om dette til Helsedirektoratet, vi purret på dette i oktober 2020, men vi har fortsatt ikke fått svar; vi ser følgespørsmålet som relevant; kanskje har de ikke et virus i det hele tatt (toppfoto, her)?

Har ikke Silla Holm rett, lar vi oss forføre av herskesyke folk (innlegg fra Facebook)?

Margrethe Salvesen Zivic skriver: «Det er for eksempel ikke redegjort for hvordan stengning av skoler og barnehager skal ha noen som helst betydning etter at det er funnet et virus på et sjukehjem. Den måten regjering og kommunale myndigheter nå herjer med barn og ungdom på er brudd på barnekonvensjonen og alle lover om barns rettigheter. Hvert eneste år har det kommet bølger av virus til Norge, og noen år med større antall innlagte og døde enn denne gangen. Men dette er første gang i norgeshistorien at landet styres på denne hysteriske måten. Den store illusjonen: «Når dette går over»…

I snart ett år er Norge styrt av unntakslover. Grunnloven og en serie med andre lover og menneskerettigheter er satt til side. I fjor het det «bli med på dugnaden» og «ta en for laget», etter hvert har tonen vært: «vent til dette er over», «så snart vaksinen kommer», «etter jul», «til våren» og så videre. Beklager å måtte si det, men dette er illusjoner. Det koronadiktaturet vi nå opplever vil ikke ta slutt så lenge vi godtar det. Normalen kommer ikke tilbake. Rettighetene våre kommer ikke tilbake. Hvis vi ikke tar dem tilbake» (se Røde Luers demo, Oslo sentrum 23. januar, her).

Margrethe Salvesen Zivic har etter min mening rett.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response