Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?1 min read

Now Reading
Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?1 min read

 

Innlegg fra Telemarkavisa 22. januar 2021

Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?

Det er ikke naturlig at noen skal måtte dø av en vaksine som er «sikker, trygg og effektiv». Ikke engang om vi er gamle og skrøpelige. Den som tror det, tenker feil, det er ikke naturlig å være den i statistikken som hadde uflaks; Legemiddelverket meldte om 23 dødsfall knyttet til vaksinering pr 14. januar 2021. Så var det alikevel farligere enn å kjøre bil, herr huslege, selv som du postulerte det motsatte i lokalavisen. Men kanskje ligger hunden begravet et annet sted? Kunne det hende at vaksineprodusentene hadde vært ute i fremmed landskap, uten kart og kompass? Det er et kjent faktum at de i årevis hadde forsket på forkjølelse og influensa, men ikke funnet botemiddel. Hvorfor trodde vi at de skulle finne det nå, på noen måneders tid? Ja, sa de ikke også med rene ord at vi etter vaksinene kunne bli smittet igjen, vi måtte beholde maskene på, fortsatt holde avstand, ikke ha famile og vennefester, ikke større kirkemøter eller begravelser. Og reiser ble det heller ikke noe av, selv om vi hadde blitt lovet akkurat det. Med andre ord, jeg må ærbødigst få lov å spørre, hvorfor skal jeg da ta vaksinen?! Nettopp meldte Stoltenberg (på nrk.no) at Folkehelseinstituttet hadde tatt feil av smitteøkningstallene som var grunnlaget for de restriksjonene etter nyttår (se Aftenposten, her).

Jeg takker Aftenposten for det, de skrev: «FHI slo alarm»; og statsministeren meddelte at vi nå måtte stenge huset for gjester i to uker. Hvordan kunne de, spesialistene og fagfolkene, ta «helt feil» av tall? Var ikke smitte enten negativ eller positiv, svart eller hvitt? Hva er det egentlig som skjer?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response