Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?1 min read

Now Reading
Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?1 min read

 

Innlegg fra Telemarkavisa 22. januar 2021

Vaksinen; sikker, effektiv og trygg?

Det er ikke naturlig at noen skal måtte dø av en vaksine som er «sikker, trygg og effektiv». Ikke engang om vi er gamle og skrøpelige. Den som tror det, tenker feil, det er ikke naturlig å være den i statistikken som hadde uflaks; Legemiddelverket meldte om 23 dødsfall knyttet til vaksinering pr 14. januar 2021. Så var det alikevel farligere enn å kjøre bil, herr huslege, selv som du postulerte det motsatte i lokalavisen. Men kanskje ligger hunden begravet et annet sted? Kunne det hende at vaksineprodusentene hadde vært ute i fremmed landskap, uten kart og kompass? Det er et kjent faktum at de i årevis hadde forsket på forkjølelse og influensa, men ikke funnet botemiddel. Hvorfor trodde vi at de skulle finne det nå, på noen måneders tid? Ja, sa de ikke også med rene ord at vi etter vaksinene kunne bli smittet igjen, vi måtte beholde maskene på, fortsatt holde avstand, ikke ha famile og vennefester, ikke større kirkemøter eller begravelser. Og reiser ble det heller ikke noe av, selv om vi hadde blitt lovet akkurat det. Med andre ord, jeg må ærbødigst få lov å spørre, hvorfor skal jeg da ta vaksinen?! Nettopp meldte Stoltenberg (på nrk.no) at Folkehelseinstituttet hadde tatt feil av smitteøkningstallene som var grunnlaget for de restriksjonene etter nyttår (se Aftenposten, her).

Jeg takker Aftenposten for det, de skrev: «FHI slo alarm»; og statsministeren meddelte at vi nå måtte stenge huset for gjester i to uker. Hvordan kunne de, spesialistene og fagfolkene, ta «helt feil» av tall? Var ikke smitte enten negativ eller positiv, svart eller hvitt? Hva er det egentlig som skjer?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye. De virker velsignende og varmende, noe jeg takker ærbødigst for. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi sammen også kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet av våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send via paypal: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response