Ta livet tilbake, Eidsvolls Plass, Oslo2 min read

Now Reading
Ta livet tilbake, Eidsvolls Plass, Oslo2 min read

Det er en dag igjen til den store markeringen for frihet med fakkeltog! Se video (her).

Har helsemyndighetene tatt livet fra oss? Siden høsten 2020 har en gruppe engasjerte mennesker i Oslo arrangert møter på Eidsvolls Plass foran Stortinget. Møter om korona-restriksjonene som hadde mistet fotfestet i virkeligheten og est utover oss alle, helt ute av proposjoner. Folk hadde mistet jobbene sine, restauranter og kafeer hadde måttet stenge dørene, familier og venner ble nektet å møte hverandre, vi skulle helt uten grunn tvinges til å gå rundt med munnbind av våre egne helsemyndigheter (toppfoto, her).

Kari Angelique Jaquesson har i månedsvis stått på med full kraft for å vekke opp folk til det som egentlig er iferd med å skje, her fra 28/11-20, her.

Gamle mennesker ble lagt inn i noe de kalte palliativ behandling, for å dø, for ingenting. Operasjonstrengende syke ble lagt i ventekø, mange døde. De testet det de kalte sykdom med en test som kunne vries og vendes i alle retninger. Her så det ut til å være noe som ikke stemte. Vårt samfunn er iferd med å bli skjøvet utfor kanten.

Vi vil ikke ha det slik, vi må stoppe dette. Folk som er bekymret over den alvorlige situasjonen har møttes hver lørdag på Eidsvolls plass til appeller og samtaler. I snart ett år er Norge styrt av unntakslover. Grunnloven og menneskerettighetene er satt til side. I fjor het det «bli med på dugnaden», etter hvert har tonen vært: «vent til dette er over», «så snart vaksinen kommer», «etter jul», «til våren», om «100-150 dager». Dette er illusjoner. Det koronadiktaturet vi nå opplever vil ikke ta slutt så lenge vi godtar det. Normalen kommer ikke tilbake. Dette er politisk. Våre rettigheter kommer ikke tilbake, hvis vi ikke tar dem tilbake». Delta i Røde Luers fakkeltog foran Stortinget den 13. februar (se video opptog fra 23. januar, her).


 

 

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response