Anmeldte skader og dødsfall som følge av covid19-vaksinering pr 3. april 20211 min read

Now Reading
Anmeldte skader og dødsfall som følge av covid19-vaksinering pr 3. april 20211 min read

 Husk at du, dine barn, din familie og dine venner kan nettopp være de som blir skadet ved vaksinen, de kan nettopp være de som dør…for vaksinen går under navnet eksperimentell.

Vaksineskader totalt som ble anmeldt: 272.781, de døde ved bruk av Astra Zeneka: 796, ved bruk av Pfizer-Biontech: 3529, ved bruk av Moderna 1618, tilsammen 5943. Man regner med at de anmeldte tall er mellom 1-10% av de virkelige hendelser.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response