Juridiske underskriftsdokumenter: Blir du presset til å bruke munnbind, ta PCR-test eller vaksinering?1 min read

Now Reading
Juridiske underskriftsdokumenter: Blir du presset til å bruke munnbind, ta PCR-test eller vaksinering?1 min read

Juridiske underskriftsdokumenter


Vi er i tvil om testenes kvalitet som finnes på markedet. Vi er i tvil om vaksinenes kvalitet. Er du, din samboer, ektefelle, din familie eller slekt urolige ovenfor myndighetenes krav til å bruke maske, til å la seg teste eller presses til å vaksineres finnes det lover og regler for slikt. Vi har forberedt nedenforstående dokumenter. La de som mener å ha retten på sin side, mens de utsetter deg for en urett, skrive under på et dokument som gir vedkommende det rettslige ansvar.

 

Om ansvarsforhold, hvis du allerede sitter i vaksineringskø, last ned, her.

Om munnbind eller maske, last ned, her.

Om PCR-test, last ned, her.

Om vaksinering, for arbeidsgiver, last ned, her.

 

Har du lyst å fortelle oss om din opplevelse med maske, pcr-test eller bivirkninger ved covid19-vaksine, kan du gjerne gjøre det anonymt, men vær snill å angi alder og kjønn, her?

 


 

Innlegg fra Telemark avis 22. januar 2021

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response