Hvor mange skal måtte dø, før folk skjønner at noe er galt9 min read

3 Comments

  • Er det noe nytt om dødsårsaken?
    Jeg var antagelig på den siste samlingen, og merket ikke at Hans Kristian Gaarder var syk. Han svarte meg på en kommentar dagen før han døde.

  • Godt og interessant skrevet.
    Jeg kjente ikke til Gaarder før dødsfallet ble kjent i media. Og jeg reagerte på samme vis på lege0s skammelige brudd på både lover og etikette.
    Jeg har aldri sett maken. Det etterlot liten tvil om at noe var galt og innslaget hadde således motsatt effekt på meg enn intensjonen.
    Så jeg har sett mange av Gaarders videoer i ettertid og gjort meg opp en oppfatning som etterlater en trist men viktig bekreftelse på hvordan legitim nasjonal samfunnsstruktur også brytes ned og erstattes med marionetter for en ny verdensorden. Det er liten tvil om at dette har pågått en stund, og at utrenskninger og utskiftninger bereder grunnen for at globale politiske mål skal kunne ha klart et uimotsagt støtteapparat i alle land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *