Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin4 min read

Now Reading
Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin4 min read

Nazismens opprinnelse ligger i utryddelser, det fulgte dem hvorenn de oppholdt seg; i Sovjet, Tyskland, Kina, Vietnam og Kambodia, osv. nå begynner de her med våre gamle: de nyttesløse spisere, the useless eaters…(en utgave av sitat Attali, på engelsk, her).

Deres 4. revolusjon, sammenslåing av mennesket og maskin: De tror på en fantasi, en løgn og en varmluftsballong. De blåser alltid opp mye støv for å fortelle oss at de har et nytt prosjekt, fordi de eier avisene og pengene. De gjorde det også med cryonic, oppkalt fra en av deres tegneserier. Hadde du glemt det? Det var en del år siden (se video, her, artikkel her, her, her og her). Men også det var en bløff, kanskje noen fremdeles tror på den. Den våte drømmen om det evige liv: De døde som står oppreist i is-metall-tankene og gud-vet-hva slags kjemikalier det ble pumpet inn i likene, vet det allerede. Det fungerte ikke. Det var bare en fantasi-ballong, svevende høyt oppe, langt fra bakken.

Nå fremhever Klaus Schwab med alle pengene sine denne ideen igjen, slik de gjorde med den seksuelle omveltningen i de «tøffeste» 19-tjueårene, deres homofile og transgendere, også kjønnene revolusjonert. Jeg har hørt at Herr Schwab mistet sitt gode humør da han hørte at den gjennomsnittlige europeer og amerikaner ikke likte ham, de kalte ham Dr. No og det som verre var. Var han fremdeles er fanget i sin sjel i tenårene, fanget i sitt eget sinn, forkrøplet, levde han ikke i virkeligheten? (se Brother Nathanael, her og Mike and Doug-show, her).

Dette lover han om den 4rde industrielle revolusjon: «Den fjerde industrielle revolusjons-teknologier er virkelig oppsiktsvekkende – de forbedrer eksisterende måter å føle, beregne, organisering, oppførsel og ytelse. De representerer helt nye måter å skape verdier for organisasjoner og borgere. De vil over tid transformere alle systemene vi tar for gitt i dag – fra måten vi produsere og transportere varer og tjenester, til måten vi kommuniserer på, måten vi samarbeider på og måten vi opplever verden rundt oss. Allerede nå er det fremskritt innen nevroteknologi og bioteknologi som tvinger oss til å stille spørsmål ved hva det vil si å være menneske (fra boken Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution av Klaus Schwab 2018). Stemmer dette egentlig med virkeligheten?

Klaus Schwab, f. 1938, arving til turbinfabrikkene Escher Wyss AG i Ravensburg, Tyskland, som solgte våpen til både nazistene og amerikanerne under krigen. Hans revolusjon er i virkeligheten noe helt annet enn det hans overskrifter hevder, om dette hør bror Nathanael.

The Club of Rome, The Council on Foreign Relations, Bilderberger and Trilateral kommisjon og Henry Kissinger var hans spirituelle familie, hvorfra Jacques Attali-teksten kommer. I de «tøffeste» 20-årene måtte de trekke tilbake sin kulturelle revolusjon, fordi hvite, kristne middelaldrende menn og kvinner ikke responderte slik de hadde ønsket. De avviste Schwabs likesinnede fordi de levde ikke i virkeligheten, selv dengang. Blir de nødt til å trekke seg tilbake igjen, også denne gang? Kanskje skulle vi le av dem, fordi de ikke klarer å åpne døren til den virkelige verden? For dette er virkeligheten, vi har allerede sett det, det finner sted i dette øyeblikk rundt om på våre gamlehjem; dette er begynnelsen på det de prøver å få til:

Den endelige løsningen; om befolkningens gamle, de dumme, forspiste og svake, de redde og idiotene

«Fremtiden vil finne en måte å redusere befolkningen på. Vi begynner med det gamle, for så snart de overstiger 60-65 år, lever folk lenger enn de produserer, og det koster samfunnet dyrt. Så de svake, så de ubrukelige som ikke hjelper samfunnet fordi det alltid vil være flere av dem, og fremfor alt, til slutt, de dumme. Avlivning rettet mot disse gruppene; Eutanasi må i alle tilfeller være et viktig verktøy i våre fremtidige samfunn. Selvfølgelig vil vi ikke kunne henrette mennesker eller bygge leirer. Vi blir kvitt dem ved å få dem til å tro at det er for deres eget beste. Overbefolkning, og stort sett ubrukelig, er noe som er for kostbart økonomisk. Også sosialt er det mye bedre når den menneskelige maskinen stopper brått enn når den gradvis forverres. Vi vil heller ikke kunne teste millioner på millioner av mennesker for deres intelligens, du satser på det! Vi vil finne eller forårsake en pandemi rettet mot visse mennesker, en virkelig økonomisk krise eller ikke, et virus som påvirker gamle eller de forspiste, det spiller ingen rolle, de svake vil bukke under for det, de redde og dumme vil tro på det og søke behandling. Vi vil ha forsikret oss om at behandling er på plass, behandling som vil være løsningen. Utvalg av idioter gjøres av seg selv: De går til slaktebenk på egne føtter.» Fra boken Livets fremtid av Jacques Attali, 1981.


Dette er folkene bak Covid19. Koronaviruset er døren til deres nye revolusjon. For revolusjonene var alle deres barn. De skyr ingenting, men hvis de vises tilbake, forsvinner de fra scenen også denne gang. Hvis ikke, tar de styringen. På godt norsk; gjør vi ingenting, kjører de over oss alle.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response