17. MAI, smuldrende grunnmur4 min read

Now Reading
17. MAI, smuldrende grunnmur4 min read

17. MAI, smuldrende grunnmur

av Hege Fredriksen

Er du av dem som tror meningen med 17. mai er bunads-paradering og «hvor-mange-øl-kan-jeg-drikke-på-en-gang-uten-å-spy?» ; – finn deg et Donald å lese! Det er et trist skue, når man må ta til gatene, for å få nyhetene om hva som skjer i verden. Jeg koordinerer landsdekkende infiltrasjon av årets 17.mai- tog (enten det blir tog, eller ikke), med fakta- tog om «Covid- 19». Med sosial distansering er forholdene lagt til rette for et jævlig, forferdelig og fantastisk langt tog, men det er for de som tror at munnbind er et mote- fenomen, og som allerede planlegger neste sommers kolleksjon. Hva passer vel bedre enn å bruke denne «dagen» til høyt og tydelig si sannheten om «Covid-19»? Jeg har sendt forespørsel til David Icke, om å holde appell via internett, som jeg ønsket å vise på monitorer i de største byene i Norge (og alle andre steder), men David er en opptatt mann, så jeg regner ikke med at det blir.

Folk kan kontakte meg på epakkene@gmail.com.

I Bergensområdet kommer jeg til å stille opp i mitt eget fakta- tog om «Covid», utenfor Lagunen Storsenter, ved Bussterminalen, kl.12.00- 13.00. Ta gjerne med egen fakta- plakat, det norske flagg, karnevals-kostyme, musikk- instrument og evnt. løpesedler til utdeling. Et passende slagord for dagen: «Sars-Cov2″ finnes bare i do!» Alle konspirasjons- teoretikere (realistisk tenkende) og konspirasjons- realister er hjertelig velkommen! Norsk Presse er ikke velkomne, og undertegnede kommer til å avstå fra å snakke med dem. Trenger du en rask innføring i tingenes tilstand; fortsett å lese.

«Covid- 19» og «pandemien» ingen kunne finne. Jeg lette. Først etter «viruset» «Sars- cov2». Men ingen hadde sett det. (Dr. Wu Zunyou- CDC- «They didn`t isolate the virus». You- Tube. NBC Nightly News, January 23rd, 2021). Det var da merkelig, tenkte jeg. Så spurte jeg statsministeren, men hun visste ingenting. «Ta bare masken på», sa hun, klappet meg på hodet og sa: «Alt skal bli bra!» «Men alt ER jo bra!», sa jeg, men hun ville ikke høre. Så jeg fortsatte å lete. På sykehuset fant jeg ingenting, ikke engang pasienter, selv om TV`n og avisen hadde lovet meg det. Alt jeg «fant», var en bot fra politiet, fordi jeg hadde sett noe ulovlig.

Senere gikk jeg til Bill Gates, for han har mange, mange penger, og burde vite noe. Alt han sa, var at han var så opptatt med å drepe folk, at han ikke hadde tid til stakkars, lille meg. «Verden må drepes, for vi er altfor mange på kloden». «Hva sa?» sa jeg. «Er du døv?» sa han, og fortsatte: «Ta denne vaksinen med til bestemoren din, lille Rødhette, for den gamle røya er en av dem jeg vil kvitte meg med.» Så gav han meg en vaksine som det stod «Covid» på. Bill vil drepe verden, tenkte jeg, og han gjør det ved å «vaksinere». Like før jeg gikk, snudde jeg meg, stakk nålen opp i ræven hans og sa. «Du kan få denne selv, for bestemor og jeg trenger deg ikke!» Så gikk jeg. Og her er du. Fin historie, hva? Den er helt sann, og nå må du sove. Natta!

La oss heller ikke glemme dyrene våre, for de lider allerede i endel land samme skjebne som oss. (Er du som meg lei av «Dyrevern»- organisasjoner og «veterinærer» som støtter «vaksinering», av dyr; ta gjerne kontakt).

Covid- vaksinering av dyr? Neitakk!

Zoeti er en av dem som nå er på banen med en «eksperimentell» «Covid- vaksine» for dyr, og endel dyr har allerede blitt påtvunget dette ulovlige, «medisinske» overgrepet. Er du glad i dyrene dine, tar du deg også bryet med å sette deg inn i hva en slik «prosedyre» innebærer for din firbente familie. Hvis ikke, er du like ansvarlig for konsekvensene, som de som setter nåla, nei faktisk enda mer, fordi du har hovedansvaret for helsen til de du har i din omsorg.

Hege Fredriksen, agronom.


Covid- 19: En oversikt

1. «SARS- COV2»- «viruset» finnes IKKE, så det finnes heller IKKE noen «Covid- 19»- «sykdom». Det har IKKE blitt isolert noe «virus».

(Dr. Wu Zunyou- CDC_ «They didn`t isolate the virus.» Youtube, www.youtube.com/watch?v=0AMmb2W6VSE, NBC Nightly News, January 23rd, 2021).

2. Der er INGEN «Covid- 19»- «tilfeller». PCR- «testen» tester IKKE for smittsomme sykdommer. Det man «tester» for, er genetisk materiale, IKKE et «virus». Oppfinneren av PCR- testen, Kary Mullis, uttalte offentlig at testen IKKE kunne brukes til å teste for smittsomme sykdommer.

3. Der er INGEN «Covid- 19»- «dødsfall». «Dødstallene» har blitt manipulerte: folk som har dødd innen et visst antall dager etter å ha «testet» «positivt», har fått «Covid- 19» skrevet på dødsattesten, UANSETT dødsårsak. De mest ekstreme tilfellene er skuddsår og trafikk- ulykker.

Oversikt utgitt av CDC, over dødstallet i 2020, viser at dødstall totalt er mer eller mindre det samme som i 2019 og 2018.  Du blir løyet til, av myndighetene og media. Hva har du tenkt til å gjøre med det?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response