Blodparasitter i korona-vaksinene?2 min read

Now Reading
Blodparasitter i korona-vaksinene?2 min read

Blodparasitter i korona-vaksinene?

Har de parasitter i covidvaksinen? Parasitter som kommer inn gjennom injeksjon og sprer seg i muskler og blod? Se dette meget skjeldne video-opptak fra en medisinkonferanse i Nederland offentliggjort i mai 2021. Kan det være blodparasitter som beveger seg? Mikroskopiske smådyr som kravler rundt og gjør seg fete? På andres bekostning? For det er jo en parasitts natur. Men er det derfor så mange dør av dette? For det blir sagt at parasittmedisin som Hydrochloroquin og Ivermectin nettopp hjelper mot det de kaller koronavirus. Ja, vi må være åpne for at vi blir løyet direkte i ansiktet. Kanskje er det ikke korona, heller ikke virus, men parasitter og annet? Se videoen og døm selv!

Vaksinenprodusentene hevder at dette er en ikke-godkjent genforandring ved hjelp av injeksjon. Dette er ikke engang en vaksine etter vanlig forstått definisjon (TV2 advarer mens faktasjekkerne eller Folkehelseinstituttet reklamerer for en sikker og trygg vaksine, kanskje har vi noen her som farer med juks; kanskje lønner det seg å sjekke dødstall og de omfattende bivirkninger, se toppfoto, her).


Fra en medisinerkonferanse i Nederland: 2000 ganger forstørrelse av Pfizer vaksine: Er de bevegelige organismer vi kan se, parasitter? Er det derfor malariamiddelet Hydroxychloroquine og antiparasittmiddelet Ivermectine hjelper (se video, her, om antiparasittmiddel Ivermectine, her)?

Du må etter vaksinering fortsatt holde avstand, du må fortsatt bære maske, kan alikevel bli smittet igjen (nettopp dette har skjedd mange i India), kan alikevel ikke holde familiefester, møte venner eller kolleger. Det kan jo bare bety at vaksinen ikke virker mot koronavirus. Spørsmålet er da hva er det i vaksinene? Hvorfor er det i tilfelle levende parasitter? For at det er levende organismer, det kan enhver se med sine egne øyne. Hvorfor presses det på for å ta dem? Kanskje har vaksinene helt andre hensikter?

Om blodparasitter skriver Norsk Medisinsk Leksikon: «Blodparasitter er mikroorganismer av typen protozoer som fortrinnsvis (min uthevelse) lever og formerer seg i blodet. Parasittene gjennomgår en livssyklus med insekt som mellomvert. Eksempler på blodparasitter er trypanosomer som gir sovesyke og plasmodier som gir malaria.» Om blodparasitten babesia (her). Om eksperimentelle injeksjoner, fra avisen itromsø, (her).

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response