Død etter korona-vaksine, Tucker Carlson3 min read

2 Comments

  • Takk for interessant vedlegg til videoen. Spørsmålene er mange, og det er essensielt ikke bare at vi spør, men at vi også krever svar. Jeg vil oppfordre alle til å slutte å kalle «Covid»- injeksjonene for vaksiner, for de møter ikke kriteriet for å kunne kalles vaksiner. En av grunnene til at folk tar disse injeksjonene er nettopp fordi de tror at det «bare» er en «vaksine». Jeg vil hevde at man kan saksøke både «Staten» og alle andre som kaller disse injeksjonene for «vaksiner», fordi det er en ulovlig betegnelse.
    Den ekstensive bruken av munnbind gir dessuten kognitiv svekkelse, som er en medvirkende faktor til at folk ikke tenker klart, når det gjelder å ta avgjørelser rundt «Covid»- injeksjonene, og situasjonen vi er oppe i, generelt. I tillegg krever de som ulovlig kaller seg for landets «myndigheter» at man må injiseres, for å kunne «gjenåpne» et samfunn som de med vitende og vilje har kjørt på ræven. Fortsett å informere oss; du gjør en flott innsats! Mvh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *