Død etter korona-vaksine, Tucker Carlson3 min read

Now Reading
Død etter korona-vaksine, Tucker Carlson3 min read

Død etter korona-vaksine, Tucker Carlson

Vedkommende døde uventet og brått…

Fra 7. mai 2021

Hvor mye vet vi om vaksinene, spør Tucker Carlson på Fox News. Han rapporterer at i 1976 ble 45 millioner amerikanere vaksinert mot svineinfluensa. Da 53 døde ble det så store protester at regjeringen stoppet vaksineringen. I 2017 døde 85 av influensavaksine. I 2018 119. I 2019 døde 103 av vaksinene. Hvert dødsfall er tragisk, poengterer Carlson, selvfølgelig er det det.

Men når vi ser etter i kjølvannet etter koronavaksineringen, ser dette meget merkelig ut: I 2021 døde mellom slutten av desember og til og med 23. april 3362 amerikanere, gjennomsnittlig døde 30 hver eneste dag; røflig kan vi si omkring 4000 døde til og med april 2021; og hittil har ingen stoppet vaksineringen, omkring 1000 mennesker døde pr måned. Hva er det egentlig som skjer: En sykdom som vi skal vaksineres mot, slik at vi kan holde oss sunne og friske, men så dør vi istedenfor?? Kan det være vaksinen det er noe galt med? Kan det virkelig være at de dør fordi de dør av vaksinen? Var det ikke slik også under den spanske influensa i 1918 at blant de vaksinerte var det 10% av dem som døde (her)?


Hvor mye vet vi egentlig om vaksinene, spør Tucker Carlson, men vi ser at mange dør av den (se video, her).

Det han også forteller er et massivt press for å ta koronavaksinen. Selv om alt tyder på at vaksinene ikke virker mot virus; du kan ikke slutte med mundbind, du blir ikke immun mot smitte, du må forsatt holde avstand, du får ikke møte med venner eller familie, presses det sterkt på fra myndighetene om å ta dem. Ikke rart at folk spør om hva som kan være årsaken til det? Tallene Tucker Carlson oppgir, bekreftes av Dr. Ben Edwards i komitémøte i Senate Committee of State Affairs, i Texas den 6. mai 2021, se (17:18) her . Han fant i VAERS meldesystem hos CDC at det de siste 20 år av alle vaksiner kombinert hadde blitt meldt inn 4182 dødsfall som følge av vaksiner. Nå slår han fast at de fire siste måneder hadde blitt meldt inn 4178 døde, blant dem dødsfall også blant en rekke tidligere friske og sunne ungdommer. Samtidig bekrefter han at VAERS-systemet kun fanger opp 1% av de virkelige hendelser. Tar vi det på alvor, kan USA ha omkring 3500 dødsfall pr dag pga covidvaksinene. Det betyr at det i Norge dør mange flere enn det vi ser blir rapportert. Langt flere.


Ingen spørsmål tillatt?

Tror vi at dette ikke kan gjelde meg (?): Her har vi noe som blir solgt ut som vaksine, mens det ikke er det; det dreper folk for fote, men flertallet tar det ikke på alvor, de tror ikke på det. Kan det være en ubevisst, drivende redsel som flyter omkring på måfå i sjelen; plutselig er det frykten som tar den livsviktige, men fatale beslutning på egen hånd. Frykten bestemmer. Samtidig ser vi at helsemyndighetene gjør sitt for å legge virkeligheten under lokk. De sensurerer bort opplysninger som forstyrrer deres hensikter. Er ikke det rart?

Kunnskap er ikke ønsket? Åpenhet er ikke ønsket? Ser vi ikke at her trekker et maktmiljø i trådene? Et maktmiljø som ikke vil synes? Hvem kan de være? Hvorfor har de sine folk nettopp i USAs helseindustri og helsemyndighet? Har de sine folk andre steder også? I våpenindustrien? Kan det være de samme som har makten i USA over the US Congress og US Senate? Er ikke deres spesialitet nettopp bedrag?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
2 Comments
Leave a response
  • Hege Fredriksen
    12. mai 2021 at 19:00

    Takk for interessant vedlegg til videoen. Spørsmålene er mange, og det er essensielt ikke bare at vi spør, men at vi også krever svar. Jeg vil oppfordre alle til å slutte å kalle «Covid»- injeksjonene for vaksiner, for de møter ikke kriteriet for å kunne kalles vaksiner. En av grunnene til at folk tar disse injeksjonene er nettopp fordi de tror at det «bare» er en «vaksine». Jeg vil hevde at man kan saksøke både «Staten» og alle andre som kaller disse injeksjonene for «vaksiner», fordi det er en ulovlig betegnelse.
    Den ekstensive bruken av munnbind gir dessuten kognitiv svekkelse, som er en medvirkende faktor til at folk ikke tenker klart, når det gjelder å ta avgjørelser rundt «Covid»- injeksjonene, og situasjonen vi er oppe i, generelt. I tillegg krever de som ulovlig kaller seg for landets «myndigheter» at man må injiseres, for å kunne «gjenåpne» et samfunn som de med vitende og vilje har kjørt på ræven. Fortsett å informere oss; du gjør en flott innsats! Mvh

Leave a Response