Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni3 min read

Now Reading
Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni3 min read

Dr. Michael Yeadon, en fryktet motstander fordi han var en av dem (se hvordan Reuters fremstiller en motstander, her).

Dr. Yeadon, tidligere forsker og visepresident hos Pfizer er en mann hvis livserfaringer har gitt ham evnen til å bedømme det som nå nærmer seg.

Han uttrykker det slik: «Hele pandemien er bygd opp på løgn, ikke en eneste bit av dette er støttet av vitenskap, jeg mener vi står ved porten til helvetet; det dreier seg om den totale overvåkning av den enkelte.» Israel planlegger halvårsvaksiner for sin befolkning,ny vaksine hver 3. måned. Netanyahu har gjort en avtale med Pfizer for innkjøp av 60 millioner doser til 9 millioner innbyggere (se intervju med Ilana Rachel Daniels (6:59), her).

Dette er fremtiden som venter hvis du blir sittende med hendene i fanget. Tro ikke at lovene for et demokrati gjelder; frihetene du lenge har kunnet nyte godt av vil bli plukket vekk, en etter en. Tro ikke de er høflige, de er brutale og hensynsløse. De vil ha et diktatur med smittevernloven som brekkstang; har vi ikke allerede sett hvordan de overkjører våre rettigheter uten å nøle?


Vaccine Passport Is a Ticket to Tyranny, or Worse

av Dr. Michael Yeadon (utdrag av originalartikkel, her)

Margrete Salvesen på Facebook, om vaksinepass, se hele hennes innlegg, her, se artikkel Øverenget, VG, her.

Faktisk har jeg skrevet flere artikler som beskriver hvordan sporing av vaksinasjons-status vil innlede et overvåkingsapparat som er større enn noe vi noen gang har opplevd før. Det prejudikatet som ble opprettet akkurat nå, er et som i fremtiden vil gi helsemyndighetene «retten» til å tvinge et hvilket som helst antall eksperimentelle medisiner, vaksiner og teknologier over oss i folkehelsens navn.

Hvis retten til å nekte en eksperimentell medisinsk prosedyre ikke opprettholdes nå, vil hele jordens befolkning komme til å bli brukt til eksperimentering uten å bli spurt.

Men det er ikke alt. Dette innledende vaksineovervåkingssystemet vil til slutt knyttes til andre digitale systemer, for eksempel alle andre medisinske journaler, biometrisk ID og et helt digitalt banksystem. Implementeringen av et Google-basert sosialkreditsystem, i likhet med det som ble implementert i Kina i 2018, er også svært sannsynlig. Under et sosialt kredittsystem tildeles eller trekkes poeng for visse typer oppførsel. Når poengsummen din faller under et visst nivå, blir straffen utmålt i form av reisebegrensninger eller avslag på lån, for eksempel.

«Ikke la systemet deres tre i kraft,» sier Yeadon. «Det kommer til å bli brukt til å tvinge deg. Jeg tror at hvis du lar et vaksinepass tre i kraft, vil du bli pinget en dag, og det vil råde deg til å gå til legesenteret for å få din påfyllingsvaksine. Hvis du velger å ikke få vaksinen, utløper passets gyldighet, noe som betyr at du ikke kan komme inn i en butikk. Du kan ikke bruke bankkortet ditt. Alt noen trenger å gjøre er å sette en regel som sier ‘Etter en gitt dato, før et bankkort kan brukes, må et vaksinepass fornyes …

Jeg er livredd for at kombinasjonen av vaksinepass og påfyllingsvaksiner vil føre til masseavliving, bevisste henrettelser, kanskje av milliarder av mennesker. Du kan være med å stoppe det når du tar det jeg sier på alvor. Selv om du kanskje liker ideen om vaksinepass, kan det også gjøres ved hjelp av skriftlige opptegnelser eller noe, papirer og dokumenter … men ikke la det være i en interoperabil global database med fast format, for det vil være slutten på menneskenes friheter. Og kommer det så langt, er det ingen vei tilbake. ”


A mass depopulation agenda (?): «I’m very frightened of that. There’s no possible benign interpretation of this,” Yeadon says. “I believe they’re going to be used to damage your health and possibly kill you. Seriously. I can see no sensible interpretation other than a serious attempt at mass depopulation (tekst herfra, her, opprinnelig intervju, her). »

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response