Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni3 min read

Now Reading
Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni3 min read

Dr. Michael Yeadon, en fryktet motstander fordi han var en av dem (se hvordan Reuters fremstiller en motstander, her).

Dr. Yeadon, tidligere forsker og visepresident hos Pfizer er en mann hvis livserfaringer har gitt ham evnen til å bedømme det som nå nærmer seg.

Han uttrykker det slik: «Hele pandemien er bygd opp på løgn, ikke en eneste bit av dette er støttet av vitenskap, jeg mener vi står ved porten til helvetet; det dreier seg om den totale overvåkning av den enkelte.» Israel planlegger halvårsvaksiner for sin befolkning,ny vaksine hver 3. måned. Netanyahu har gjort en avtale med Pfizer for innkjøp av 60 millioner doser til 9 millioner innbyggere (se intervju med Ilana Rachel Daniels (6:59), her).

Dette er fremtiden som venter hvis du blir sittende med hendene i fanget. Tro ikke at lovene for et demokrati gjelder; frihetene du lenge har kunnet nyte godt av vil bli plukket vekk, en etter en. Tro ikke de er høflige, de er brutale og hensynsløse. De vil ha et diktatur med smittevernloven som brekkstang; har vi ikke allerede sett hvordan de overkjører våre rettigheter uten å nøle?


Vaccine Passport Is a Ticket to Tyranny, or Worse

av Dr. Michael Yeadon (utdrag av originalartikkel, her)

Margrete Salvesen på Facebook, om vaksinepass, se hele hennes innlegg, her, se artikkel Øverenget, VG, her.

Faktisk har jeg skrevet flere artikler som beskriver hvordan sporing av vaksinasjons-status vil innlede et overvåkingsapparat som er større enn noe vi noen gang har opplevd før. Det prejudikatet som ble opprettet akkurat nå, er et som i fremtiden vil gi helsemyndighetene «retten» til å tvinge et hvilket som helst antall eksperimentelle medisiner, vaksiner og teknologier over oss i folkehelsens navn.

Hvis retten til å nekte en eksperimentell medisinsk prosedyre ikke opprettholdes nå, vil hele jordens befolkning komme til å bli brukt til eksperimentering uten å bli spurt.

Men det er ikke alt. Dette innledende vaksineovervåkingssystemet vil til slutt knyttes til andre digitale systemer, for eksempel alle andre medisinske journaler, biometrisk ID og et helt digitalt banksystem. Implementeringen av et Google-basert sosialkreditsystem, i likhet med det som ble implementert i Kina i 2018, er også svært sannsynlig. Under et sosialt kredittsystem tildeles eller trekkes poeng for visse typer oppførsel. Når poengsummen din faller under et visst nivå, blir straffen utmålt i form av reisebegrensninger eller avslag på lån, for eksempel.

«Ikke la systemet deres tre i kraft,» sier Yeadon. «Det kommer til å bli brukt til å tvinge deg. Jeg tror at hvis du lar et vaksinepass tre i kraft, vil du bli pinget en dag, og det vil råde deg til å gå til legesenteret for å få din påfyllingsvaksine. Hvis du velger å ikke få vaksinen, utløper passets gyldighet, noe som betyr at du ikke kan komme inn i en butikk. Du kan ikke bruke bankkortet ditt. Alt noen trenger å gjøre er å sette en regel som sier ‘Etter en gitt dato, før et bankkort kan brukes, må et vaksinepass fornyes …

Jeg er livredd for at kombinasjonen av vaksinepass og påfyllingsvaksiner vil føre til masseavliving, bevisste henrettelser, kanskje av milliarder av mennesker. Du kan være med å stoppe det når du tar det jeg sier på alvor. Selv om du kanskje liker ideen om vaksinepass, kan det også gjøres ved hjelp av skriftlige opptegnelser eller noe, papirer og dokumenter … men ikke la det være i en interoperabil global database med fast format, for det vil være slutten på menneskenes friheter. Og kommer det så langt, er det ingen vei tilbake. ”


A mass depopulation agenda (?): «I’m very frightened of that. There’s no possible benign interpretation of this,” Yeadon says. “I believe they’re going to be used to damage your health and possibly kill you. Seriously. I can see no sensible interpretation other than a serious attempt at mass depopulation (tekst herfra, her, opprinnelig intervju, her). »

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response