TAKK FOR MATEN?8 min read

Now Reading
TAKK FOR MATEN?8 min read

TAKK FOR MATEN?

av agronom Hege Fredriksen.

Nye trusler mot matproduksjonen.

Galskapen når nye høyder; – Wisconsin, USA, har nå vedtatt en lov som gir Staten lov til å destruere døde menneske- kropper ved hjelp av kjemisk oppløsning. Det som blir igjen (etter at skjelettet er tatt bort, knust til pulver og levert i urne til de pårørende), er en bio- vassgraut som så spres ut på åkeren.
(https://dailyexpose.co.uk/2021/05/24/wisconsin-to-liquefy-the-dead-flush-into-sewers-then-spray-the-sludge-on-foo…)

Spørsmålet blir da: skal vi ha bestemor eller bestefar til middag i dag?

Bortsett fra den åpenbare mangelen på respekt for våre avdøde, med denne metoden, er der en rekke andre hensyn å ta: hvordan kan en destruering med kjemiske midler være et sunt tilskudd til matplantene våre? Hva med miljøgifter som f.eks kvikksølv, som finnes i kroppen til mange av oss? En slik resirkulering av problemer burde vi slippe å være forunt, i våre dager. Men slik er dessverre «livet» vårt, akkurat nå. Dette føyer seg også inn i rekken av andre, bekymringsverdige og alvorlige sider ved matproduksjonen vår.

World Economic Forum (med «Swab- en» Klaus i spissen), uttalte i januar i år at innen slutten av året skal ALL mat inneholde det samme, syntetiske systemet som i «Covid»- injeksjonene (som i disse dager påtvinges verdens befolkning, under navnet «Covid- vaksine»). (Se begynnelsen av følgende intervju: https://davidicke.com/2021/03/02/must-watch-whats-really-in-the-fake-vaccines-former-fema-employee-ce…).

Biotechnology process with synthetic meat grown in the laboratory

Dette syntetiske systemet er et «medisin»- leverings- system som kort fortalt skal kunne utløse de vaksinene myndighetene vil at man skal ha. Nekter man i fremtiden å ta en vaksine, vil man bare få aktivert vaksine- leverings- systemet som er i kroppen (fra «Covid»- injeksjonene, eller fra den nye «maten» vi skal spise), – på avstand, via triggere som lys, fotoner, ph- nivået i kroppen, frekvenser osv.,- slik at kroppen i sin tur «produserer» sin egen «vaksine». (Se også celestialreport.com, for mer om dette).

«Forskere» har også jobbet seg svette med å lage spinat- planter som klarer å sende e-poster. («Fått mail i dag?» «Vent litt, må bare sjekke med poteten først!») (https://www.activistpost.com/2021/02/mit-engineers-create-spinach-that-act-as-sensors-and-wirelessly-send-emails-…)

Med onkel X levende videre i ertestuingen, og lillebror Y som tekster i vei i rasende fart på aspargesen, kan vi se frem til livlige middags- stunder, fremover. AMEN!
Som om ikke det var nok, skal vi altså mates med «mat- mark» («måltidsorm»). EU har nylig godkjent såkalte «meal- worms» som menneskeføde; – snart gjort tilgjengelig i europeiske restauranter, super- markeder osv. (https://apnews.com/article/europe-worms-science-business-oddities-c12bf770addd95eed248a0deee5e5d95).


Dette er larver fra Tenebrio molitor -billen (melbille, på norsk).

Rent bortsett fra ekkel- effekten, kan man undre seg på hva slike larver har konsumert, før de endte opp på tallerkenen. I tillegg; – hvordan avliver man disse larvene? Hva er grunnen til at slik «mat» lanseres, og hvorfor akkurat nå? «Studien» hevder at slik «mat» er «bra for miljøet». På hvilken måte er det det? Jeg kan heller ikke se at dette har blitt studert langtids- effekten av, mht helsen vår.

Ellers kan vi velge og vrake i syntetisk «kjøtt», med gen- manipulert soya. (https://childrenshealthdefense.org/defender/court-upholds-fda-approval-gmo-fake-meat-leghemoglobin/?utm_sourc_) (Ikke fra kokken Tor, men fra «Chef» (Bill) Gates, som forøvrig nå eier store deler av landbruksarealet i Amerika). Hvilke «retter» Gates kommer til å servere oss i fremtiden, kan vi bare grøsse oss frem til. Fjernstyrte gulrøtter? Artig- elektroniske- sjokker? Den som har lever (igjen), får se!

Bill Gates` gjøren og laden i India, mht «dyrking» av genmanipulert mat, er forøvrig godt dokumentert av den frittalende, indiske Vandana Shiva, som har vett nok til å kalle en spade for en spade. (https://davidicke.com/2021/04/19/bill-gates-is-continuing-the-work-of-monsanto-vandana-shiva-tells-france-24-2/)

Det er ikke uten grunn at vi har et «landbruk» basert på bruken av giftige kjemikalier; dette er et helt nødvendig grunnlag, for den syntetiske «medisin»- industrien: man gjør folk syke pga den giftige maten de spiser, som man så kan «behandle» med syntetiske midler. Inntjenings-mulighetene er enorme, og permanente. Kampen mot økologisk, giftfritt landbruk er derfor nødvendig, fordi slikt landbruk er den største trusselen mot denne ulovlige forretnings- virksomheten kalt «helse»- vesenet. Se forøvrig boken «The Medical Mafia», av Guylaine/Ghislaine Lanctot (også oversatt til dansk).

Global kontroll over mat- produksjonen har vært i emning lenge;

– tenk bare på innførselen av frø- løse frukter, – noe man i den senere tid dessverre også ser i økologisk landbruk. Ved å frata dyrkere og konsumenter muligheten til å samle frø fra egen avling, har man forsøkt å skape et monopol på frøproduksjonen, som igjen har gjort avlere avhengige av å kjøpe frø, istedetfor å produsere dem selv. At dette har vært ledd i planen vi nå ser utfolde seg, er langt bortenfor enhver tvil. Kontrollerer man frø- tilførselen, kontrollerer man også matproduksjon og distribusjon. Som en motvekt til det vi ser skje rundt oss, mht matproduksjonen, se boken til japaneren Masanobu Fukuoka, «The one straw revolution».

Det sies at vi er på vei inn i en ny Sol- syklus, som innebærer en slags istid. For mere info om dette, se www.iceagefarmer.com. Det kan stemme, siden været ser ut for å bli kaldere, i sterk kontrast til det man hevder om «global oppvarming». Samtidig vet man at været blir kontrollert globalt, ved hjelp av geo -engineering og andre metoder. (https://www.collective-evolution.com/2021/02/23/china-to-expand-weather-modification-program-make-a-large-por…).

Så spørs det om det kalde været er av naturlige årsaker, eller om det er et ledd i kunstig vær- manipulering. Uansett svaret på dette, er vi nødt til å finne stabile måter å dyrke maten vår på, som kan sikre overlevelse, og trosse «vær og vind». Det var en gang i tiden da rebeller som oss kunne trekke til skogs, og kjempe for friheten vår derfra. Med jordkloden dekket av 5G- satelitter, er denne muligheten borte. (https://www.activistpost.com/2021/05/lynk-requests-fcc-license-to-launch-several-thousand-satellites-to-partner-wit…)

Hvordan kan vi utkjempe denne krigen vi står midt oppe i, uten en trygg base å forsvare oss fra? Når hele verden er et bur; – hvor skal vi dra? Avslutningsvis vil jeg oppfordre alle som kan, til å dyrke mest mulig av sin egen mat (og ta vare på frøene), for får vi ikke stanset planene til de som (tror at de) styrer, kan det bli stusslig på mat- fronten fremover. La oss sammen sørge for at vi i fremtiden kan si «Vel bekomme», uten bismak. Bon Appetit!


Slik kan du lage din egen natur- hage:

de vilde planters hage

Ville planter vokser i harmoni med hverandre; – selv om de gror tett, betyr det ikke at de stjeler næring fra hverandre. Fukuoka hadde rett, når han sier at det ikke er jordsmonnet som skaper plantene, men plantene som skaper jordsmonnet. Dyrk derfor såkalte kultiverte planter side om side med de ville vekstene som vokser der. Lag bare nok plass til dem, til de har vokst seg store nok til å ikke bli stående i skyggen av de ville vekstene.

Ville vekster som fjernes, bør brukes som dekke, som holder på fuktigheten. La mosen få vokse i fred; – den holder godt på fuktighet, og demper også tilveksten av høyere planter.
La endel gress- strå få stå i fred; – de bidrar til estetikken i en hage, og gir dessuten frø- næring til smådyr som spiser slikt. Vinden som leker seg forbi slike strå, gir bevegelse og stemning til hagen.

Et annet, viktig aspekt ved å ta vare på de ville vekstene i hagen, er at blomstene gir næring til biene;- særdeles viktig nåtildags, da mange bier og andre insekter dør som følge av strålingen fra mobil- nettet. En riktig laget naturhage, skal man ikke måtte vanne. Man skal kun høste der. La det derfor stå igjen nok planter som kan frø seg selv, slik at man ikke trenger å så frø hvert år.

En natur- hage passer seg selv, og skal være en kilde til glede, næring og inspirasjon, akkurat slik naturen selv er, for oss. Kvister etter beskjæring av trær kan klippes opp og brukes som jorddekke, eller brukes til å lage ting av. Større grener kan f.eks brukes som gjerde- materiale, eller til å bygge terrasser i skråninger. Ville vekster som får vokse i fred sammen med mat- plantene, vil også tiltrekke seg insekter, som igjen vil tiltrekke seg fugler som kan hjelpe til med å holde nede antallet brunsnegler i hagen.

Grønnsaker som poteter trenger ikke stor plass, eller å graves ned; – fjern bare litt ville vekster/ mose, legg potetene rett på jorden, og dekk godt til med gammelt løv, ville vekster som har måttet ryddes bort, samt evnt litt mose. Dekket sørger for skjerming fra sollys og dyreliv, samt holder på fuktigheten. Potetene vil vokse godt under et slikt dekke, og vil være lettere å ta opp på høsten.

Plant ut matplanter (helst økologiske) – med og uten frø- som har blitt for dårlige til å spises, eller som har begynt å spire. Løk som har begynt å vokse kan f.eks plantes rett ut i hagen, og vil sette blomster og frø som deretter kan samles til senere bruk, eller la stå og spre seg selv. En slik overgrodd, hemmelighetsfull hage blir etterhvert svært spennende å gå på «skatte- jakt» i! Lykke til!

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response