Midlertidig forføyning: Stopp vaksinering, stopp testing og avslutt alle restriksjoner1 min read

Now Reading
Midlertidig forføyning: Stopp vaksinering, stopp testing og avslutt alle restriksjoner1 min read

Midlertidig forføyning; stopp vaksinering og testing, avslutt alle restriksjoner.

Vi, en gruppe av engasjerte mennesker i Telemark og Vestfold, har valgt å innlevere en Midlertidig forføyning gjeldende alle kommune- og bystyre-politikerne i tre av Grenlands kommuner, Skien Porsgrunn, Bamble, og også Sandefjord. Vi vil oppnå en stopp av Covid-19-vaksineringene, av Covid19 testingen og Covid19-restriksjonene inntil det medisinsk-faglige er avklart.

Vi har slått fast at skadeomfanget av vaksinerinen siden januar 2021 forlengst har kommet ut av kontroll. Vi har rett og slett for mange dødsfall som en følge av vaksineringen. Vaksinene har ikke livets rett. Dessverre har altfor mange ikke undersøkt verken innholdsstoffene eller fulgt med i dødsfall- og bivirkningsstatistikkene i USA, Europa og/eller Skandinavia. I Norge blir opplysningene om dette lagt innerst i en skuff, dekket til på mistenkelig vis. Dette ønsker vi en slutt på. Vi avviser også vaksinepasset. Vær med å støtt oss med din underskrift (toppfoto, her).

Opplysninger, her.

Gi din støttende underskrift: her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response