Forkastet US Senat flaggermus-teorien?10 min read

Now Reading
Forkastet US Senat flaggermus-teorien?10 min read

Ble vi alle svindlet, alle kvinner, menn og barn, familier i hele Europa og hele USA? Ført bak lyset, lurt og narret av noen få kvinner og menn som var lokket av penger, av de offentlige lyskasteres glans og makt? Ble vi alle ført inn i angsten og redsel for et usynlig virus, forledet uspurt inn i skrekk og avsky for sykdom av NRK, Aftenposten, VG og Dagbladet?

Ble vi påført sykedom utviklet av et spesiallaboratorium i Wuhan i kommunistenes Kina som siden ble tatt med på reise til Europa og USA? En merkelig sykdom i en koffert? En koffert båret rundt til utvalgte steder av svartkledde menn? Les om Netanyahus telefon-konferanse med utvalgte statsministre i Europa den 9ende mars 2020.


En grusom svindel?

Fra US Senate utdrag av pressenkonferansen av komité om Big Tech sensur og opprinnelsen av COVID-19. 10. juni 2021, Facebook, her og Youtube, her.

Stikkord fra Senatets pressekonferanse den 10.juni 2021: «Beijing should be held accountable, gain-of-function research, big-tech steppend over the line, as much havoc this has created, to get to the bottom of it, countability, relase that info declassified, bat-gate, scientific methods threw out the door, worked together to suppress the story, collusion Fauci and big-tech, hold CCP accountable, stop this coverup, evidence hifing in plane sight for months, shame on media for ignoring it, China is guilty, let that virus infect the entire world, false narrativs, sensorships that cost 10-thousands americans their lives, enormous powerful, they decide what information the people should get, what we will hear , what we cannot hear, step aside Dr. Fauci from his responsibilities , make himself available for Congress hearings…»

Så det var alikevel Wuhan-laboratoriet som sto bak det biologiske krigsmiddelet, det de kalte Covid19-virus? Mange spørsmål oppstår i et slikt farvann. Et av dem er WHOs rolle i dette? De hadde tatt mål av seg å være ansvarlige for hele verdens befolknings helse. Var det ikke slik de så seg selv? Og så kjørte de knallharde skremmekampanjer for et livsfarlig virus. I Norge sto NRK først i rekken, så kom VG, Dagbladet og Aftenposten. Store deler av den norske befolkning var skrekkslagne.

I USA uttalte US Senate at de ville be Anthony Fauci stille seg til rådighet for US Congress, slik at de ved et forhør av ham, kunne bli klar over hva som egentlig hadde skjedd og hva Fauch rolle i dette egentlig var. Lurer på hva Gro Harlem Brundtland sier til det? Hun satt jo i samme ledelse (co-chair) som Anthony Fauci, i styret for Global Preparedness Monitoring Board, de som hadde overvåkning av pandemi-planleggingen; mellomleddet mellom WHO og World Bank.

Styremedlem i GMPB, Amthony Fauci, også Netanyahus mann (?), se siden 42 i deres egen krigsrapport, her.

Fra artikkelen «Was passiert wenn es eng wird» av Barbara Tóth, 12.05.2020, avisen Falter (se oversettelse i tekst). Originalartikkelen ligger bak betalingsmur (falter. at) eller kan lastes ned som pdf-fil, gitt som en gave fra Falter i Wien, her.

Og når vi nå ser Fauci’s rolle bli utbrettet, et ordinært medlem av GPMBs styre, hvilken rolle spilte da GHB som co-styreleder? Jeg regner med at hun står helt sentralt og har trukket i og arrangert en rekke viktige tråder. Men hvem sto egentlig bak? Opptrådte ikke Bill Gates med sine beryktede trusler om å vaksinere hele verdens befolkning med sine giftampuller, Gro Harlem Brundtlands med sine falskhetens ansikt GAVI og CEPI og Anthony Fauci som marionetter på en verdensscene? Kunne det vært noen andre som sto bak det hele? Noen som hittil ikke hadde vist sine ansikt, ukjente som hadde utviklet hele ideen og hadde fått Rockefeller-foundation og Rotschild med som finanspartnere?

Mitt inntrykk er at de følgende opplysninger åpner dørene til de mørklagte bakrom: Den 9. mars 2020 innkalte Netanyahu til en video- og telefonkonferanse. Han beordret følgende sentralt virkende personligheter til å delta: Bundeskanzlerin Angela Merkel fra Tyskland, Bundeskanzler Sebastian Kurs fra Østerrike, antaglig ministerpresident Guiseppe Conte fra Italia, men også  statsminister Erna Solberg fra Norge (Om Solbergs deltagelse, deltok hun ikke 9. mars, men 7. mai 2020, se pressemelding Netanyahu, her).

Netanyahus video- og telefonmøte med statsministre

Gro Harlem Brundtland, Anthony Faucis sjef i styret, var hun Netanyahus medarbeider? Foto fra deres egen krigsrapport, her.

De var ialt syv deltagere på telefonmøtet med Benjamin Netanyahu (døpt Benzion Mileikowsky i Polen). Ifølge de tyske forfatter Gerhard Wisnewski i hans annerledes årbok 2021 ba Netanyahu om at nå var pandemien kommet i en bakevje. Nå måtte statssjefene begynne å ta tak, mente han, for dette skulle være livsfarlig og alvorlig, og dette var ingen lek. Statssjefene skulle kunne opptre som «smart movers», skriver nettavisen. Fra den østerrikske nettavis Falter, 12. mai 2020: «Statsminister (Sebastian) Kurz, for eksempel, lyttet til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det var først på en telefonkonferanse med ham og flere EU-statsministre 9. mars at Netanzahu tok ham i nakkeskinnet og lot ham få vite om alvoret i Corona-krisen. Det var Netanyahu som senere i konferansen berømmet statsministrene og kalte dem «Smart Movers» i saker om Corona-pandemien (fra nettavisen Falter.at, 12. 05. 2020, se avisen, her). Statlig pressemelding fra Israel 9. mars 2020 (kom meg ihende den 18/6-21) om video, «conference with European leaders and discussed with them the challenges,» her.

Var også disse nordmenn egentlig Netanyahus folk (?): Var ikke statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og dn meget selvbevisste  leder av Helsedirektoratet, Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020, rett etter Netanyahu gav ordren? (foto, se her)

Sebastian Kurz fortalte i etterkant av konferansen med Benjamin Netanyahu: «Jeg husker at vi hadde telefonsamtaler i mars (2020) hvor han sa at dere tar ikke pandemien alvorlig nok i Europa, særlig i Østerrike, og det måtte det bli en forandring på, mente Netanyahu. Det var en slags oppvåkning for meg, fortalte Kurz, for etter denne kraftige påminnelsen, kunne han ta den særdeles vanskelige beslutning. »

Sto Netanyahu og hans folk bak dette?

Videre skriver Wisnewski: Etter disse utsagn å dømme, kan vi betrakte Netanyahu som opprinnelsen til hele pandemi-galskapen. For etter den første telefonkonferansen, den neste dag 10. mars ble alle statsjefene i hele Europa innkalt til et nytt videomøte og da ble covid19-viruset erklært til å være statssjefenes hovedsak. Nå skulle det hete at det gjaldt å beskytte befolkningen mot dette ekstremt farlige virus, «Eindämmung der Gefahr, die von dem Coronavirus ausgeht’, fortalte Angela Merkel på en pressekonferanse den 11. mars 2020. »

Det var på den samme pressekonferanse at den tyske helseminister Jens Spahn uttalte at man dessverre fra nå av måtte forby store arrangement med over 1000 deltagere, og fotballkamper måtte heretter finne sted uten tilskuere. Man måtte rett og slett gi avkall på en vanlige hverdag, for å beskytte andre («auf ein Stück Alltag verzichten, um andere zu Schützen»).

Norske riksavisers skrekkporno

Kjenner vi ikke dette igjen også fra Norge? Var det ikke akkurat de samme ordtak? Var ikke statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og Helsedirektoratets leder Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020? Kjenner vi ikke idag hva dette har kostet den norske nasjon? Alle konkursene? Alle arbeidsledige? Alle som ble lovet hjelp av statsminister Solbers tomme løfter? Alle ensomme og forlatte? Alle selvmord? Alle de gamle som ble stuet vekk og satt på palliativ neddopning og død? Alle livsnødvendige operasjoner som ble utsatt, fordi sykehusene ble nedstengte for vanlige folk? Skjedde ikke det hele for ingenting, var det ikke et påfunn, og helt unødvendig..

Døde de alle fordi fordi vi alle ble lurt til å tro på et bedrag? Et bedrag som NRK, TV2, Aftenposten, VG og Dagbladet lot få de feteste og største overskrifter, dag etter dag, kveld etter kveld, i måned etter måned? Ble vi alle narret av Netanyahu og hans folk?? Kan vi noen gang igjen tro på NRK og riksavisene? Kan vi noen gang igjen tro på rikspolitikerne, på ministre og statsledere som alle blåste i det samme hornet?

Hvem forgiftet våre befolkninger?

Også den muhammedanske lærer Sheikh Imran Hosein i Islamabad har kikket Netanyahu i kortene. Han innså tidlig at dette skrekkelige virus ble blandet i sammen i sionistenes laboratorium. Han mente det samme som Tanzanias tidigere statsminister John Magufuli. Velsignet være Magufulis mot og sans for humor. Han fant covid19-virus i både geiter, frukt og motorolje. Men hans fiender var mektigere enn ham og de delte ikke hans sans for humor. Jeg håper ikke at han måtte gå i døden forgjeves; kunne det vært Netanyahus Mossad som sto bak dette?

Jeg har i mange år hatt sans for denne beskjedne manns sannhetskraft og hans vel begrunnede synspunkter: Den muhammedanske lærer, Islamabad, Sheikh Imran Hosein, se her.

Sheikh Imran Hosein sa det ganske enkelt slik om det å drikke den samme gift som man har tilberedt andre, 5. mai 2021 (se 22:46, her):

«I have one last coming to me, and i hope the zionists are listening to me…and when you hear this coming you can take it and put in in your pipe, and smoke it: You know..(the) russian president Putin he said those who are preparing poison for us to drink, will one day drink their own poison. It is much truth in those words, because thats whats going to happen with this virus.

This virus has come from the zionist laboratory. And this virus was created to try to facilitate Pax Studeica to replace Pax Americana. So that Israel can become, more easily, the ruling country in the world without the obstruction of a hostile arab population in Israel and around Israel. So using the virus as a biological weapon; but dont you know that Allah can do also, have you forgotten when you give someone posion to drink one day you have to drink the same poision. »


Netanyahu og hans bakmenn spiller et farlig, høyt spill. De har hatt planene om koronaviruset lenge i skuffen, slik de hadde med 911 i New York i 2001. Kanskje var det virkelig slik at de tok den ut før det egentlig planlagte tidspunkt, som kan ha vært, slik den tyske advokat Dr. Füllmich beskrev det i et intervju, omkring år 2050, om 39 år. Det var kanskje derfor utførelsen av dette tidenes største bedrag ble beheftet med så mange feil og svakheter. Ekstremsionistene arbeider langsiktig. Forberedelsene og oppbyggingen av Ethiopias for dem viktigste parti, Tedros Adhanoms Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF) ble etter min mening gjort av Mossad. En avlegger av Menachem Begins Irgun kan bare oppdra i sin egen ånd; av terror kommer kun terror.

Men derfor var Tedros Adhanom Netanyahus mann. Den siste påstand har jeg ennå ikke funnet kilder til eller belegg for, men har sett det utfra metodene TPLF ble utdannet etter og hvordan de også regjerte sitt land med terror. Da i tillegg også avstanden til Israel ikke var lang og Mossad hadde sine agenter i alle afrikanske land, var konklusjonen nærliggende, ikke minst bekreftet av de beryktede utsagn til Menachem Begin i et TV-intervju (i 1971?): All terror over hele verden, er vår terror.


Mine opplysninger om det avgjørende telefon- og videomøtet, har jeg hentet fra forfatteren Gerhard Wisnewskis En annerledes årbok, 2021, side 94. Jeg har kjent hans bøker helt fra 1992 da han var medforfatter av den dengang meget oppsiktsvekkende bok Das RAF-Phantom. Jeg har pr dags dato full tillit til at de opplysninger han har arbeidet frem, er korrekte.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response