Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset8 min read

Now Reading
Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset8 min read


Dr McCullough: Covid vaksiner har allerede drept opp mot 50 000 amerikanere, ifølge varslere…


Av Debra Heine, originalartikkel fra 15. juni 2021, her.

I et ekstraordinært intervju forrige uke, erklærte Dr. Peter McCullough, en amerikansk professor i medisin og visesjef for indremedisin ved Baylor University, at verden har blitt utsatt for en form for bioterrorisme, og at undertrykkelse av tidlige behandlinger for COVID- 19 – som hydroksyklorokin – «var tett knyttet til utviklingen av en vaksine.» Dr. McCullough kom med disse oppsiktsvekkende kommentarene under et webinar 11. juni med Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat, som mener pandemien var planlagt, og er «en forbrytelse mot menneskeheten.»

Dr. McCullough sa at han mener at bioterrorismen har kommet i to trinn – den første bølgen var utrullingen av coronavirus, og den andre utrullingen av de farlige vaksinene, som han sa kanskje allerede er ansvarlig for dødsfallet på opptil 50.000 amerikanere. Dr. McCullough praktiserer indremedisin og kardiologi, er redaktør for Reviews in Cardiovascular Medicine, seniorredaktør for American Journal of Cardiology, redaktør for lærebok Cardiorenal Medicine, og president for Cardiorenal Society. «Den første bølgen av bioterrorisme var et luftveisvirus som spredte seg over hele verden og rammet relativt få mennesker – omtrent en prosent av mange befolkninger – men genererte stor frykt,» forklarte McCullough under Oval Media-webinar med andre leger. Han bemerket at viruset var rettet mot «for det meste svake og eldre, men for folk eller var det omtrent som å ha forkjølelse.» Dr. McCullough utdypet senere at han har behandlet mange pasienter med sykdommen, skrevet en forskningsrapport om den, hatt sykdommen selv, og har også sett et dødsfall i sin egen familie på grunn av COVID. Legen sa at han mener at frykten for viruset ble brukt raskt for å generere inngripende smfunnsordninger som fikk stor innvirkning på menneskelivet, som de drakoniske nedstengninger.  «Hver eneste ting som ble gjort som svar på pandemien gjorde det verre,» påpekte han.

McCullough forklarte at han tidlig som lege behandlet COVID-pasienter, kom tidlig med et behandlingsforslag for de som ble rammet av viruset, noe som reduserte sykehusopphold med rundt 85 prosent, og i tillegg hadde han publisert rapporter om det han hadde lært. Legen bemerket at han ble «møtt med motstand på alle nivåer» når det gjaldt å behandle pasienter og publisere papirene. «Heldigvis var jeg kjent nok slik at jeg fikk de eneste to rapportene i hele den medisinsk litteratur som lærer leger hvordan man skal behandle pasienter med COVID-19 hjemme for å forhindre sykehusinnleggelse,» sa han. «Det vi har oppdaget er at undertrykkelsen av tidlig behandling var tett knyttet til utviklingen av en vaksine, og hele programmet – og på en måte bioterrorisme fase en – ble rullet ut, [og] handlet egentlig om å holde befolkningen i frykt, og isolert forberede dem på å akseptere vaksinen, som ser ut til å være fase to av en bioterrorismeoperasjon. ”


Dr. McCullough i samtale med adv Reiner Fuellmich (klikk på bildet eller se video Bitchute, her)


Hypnose og magi

McCullough forklarte at både coronavirus og vaksiner leverer «til menneskekroppen, piggproteinet, [som er gevinsten for funksjonsmål for denne bioterrorismeforskningen.» Han erkjente at han ikke kunne komme ut og si alt på nasjonalt TV fordi medisinske institusjoner allerede har gjort en så grundig jobb med å propagandisere problemet. “Det vi har lært over tid er at vi ikke lenger kunne kommunisere med offentlige etater. Vi kunne faktisk ikke kommunisere med våre propagandiserte kolleger i store medisinske sentre, som alle ser ut til å være under magi, nesten som om de har blitt hypnotisert. » “Gode leger gjør utenkelige ting som å injisere biologisk aktiv messenger RNA som produserer dette patogene piggproteinet i gravide. Jeg tror at når disse legene våkner opp fra transen, vil de bli sjokkert over å tenke hva de har gjort mot mennesker, ”sa han og fortalte hva han, og Dr. Harvey Risch, professor ved Yale School of Public. Health, fortalte Fox News-programleder Laura Ingraham under et intervju forrige måned.

McCullough fortalte Fuellmich at han i fjor sommer tidlig startet et behandlingsprogramm for å holde COVID-pasienter utenfor sykehuset, som involverte organisering av flere grupper medisinske leger i USA og utlandet. Legen bemerket at noen regjeringer prøvde å hindre disse legene i å tilby behandlingene, men med hjelp fra Association of Physicians and Surgeons klarte de å legge ut en pasientguide for hjemmet, og i USA organiserte de fire forskjellige telemedisinske tjenester, og femten regionale telemedisinske tjenester. På denne måten var folk som ble rammet av COVID-19, i stand til å ringe inn til disse tjenestene og få medisinene de trengte foreskrevet til lokale apotek, eller distribusjonsapoteker via postordre, forklarte han. «Uten at regjeringen virkelig forsto hva som skjedde, knuste vi USAs epidemikurve,» hevdet McCullough.

“Mot slutten av desember og januar tok vi i utgangspunktet av pandemien med rundt 500 leger og telemedisinstjenester, og den dag i dag behandler vi omtrent 25 prosent av den amerikanske COVID-19-befolkningen som faktisk har høy risiko, over alder 50 med medisinske problemer som har alvorlige symptomer. ” Legen sa at hans tro på at undertrykkelse av tidlig behandling var ”tett knyttet” til vaksinene, var det som førte til at han fokuserte sin oppmerksomhet på å advare publikum om vaksinene. «Vi vet at dette er fase to av bioterrorisme, vi vet ikke hvem som står bak, men vi vet at de vil ha en nål i hver arm for å injisere messenger RNA, eller adenoviralt DNA i hvert menneske,» sa han. «De vil ha hvert menneske.»

Hva slags rolle spiller sjefen for det statlige medisinske institutt NIAID, Dr. Anthony Fauci, i dette? (foto, se her)

Senere advarte legen om at de eksperimentelle vaksinene til slutt kunne føre til kreft, og sterilisere unge kvinner. Dr. McCullough sa at målet hans er å skille ut en stor gruppe mennesker som systemet ikke kan komme til, som vil omfatte de som allerede har hatt viruset, de med immunitet, barn, gravide og barnefødte kvinner. Kardiologen sa videre at fordi det ikke er noen klinisk fordel for unge mennesker overhodet å få vaksinen, er det til og med ett tilfelle av myokarditt eller perikarditt etter skuddene «for mange», men selv om CDC er klar over hundrevis av alarmerende rapporter. av tilfeller av hevelse i hjertet hos tenåringer og unge voksne, vil de bare vurdere saken senere i juni. Han beskyldte medisinsk virksomhet for å ha forsømt å gjøre noe for å redusere risikoen for vaksinene. Som noen som har ledet over to dusin overvåkingsutvalg for vaksine for FDA, og National Institute for Health, hadde McCullough rom for å kritisere hvordan vaksinene ble rullet ut.

«Med dette programmet er det ingen kritisk hendelseskomité, det er ingen overvåkingsnemnd for datasikkerhet, og det er ingen menneskelig etisk komité. Disse strukturene er obligatoriske for alle store kliniske undersøkelser, og ordet som virkelig brukes for det som skjer, er misforståelse, det er forseelser fra autoritetspersoner, ”forklarte legen. «Uten noen sikkerhetstiltak på plass, kan du se hva som skjer,» fortsatte han. «I utgangspunktet er det den største anvendelsen av et biologisk produkt med den største sykdommen og dødeligheten i vårt lands historie.» “Vi er over 5000 dødsfall så langt, som du vet, og jeg tenker på 15 000 sykehusinnleggelser. I EU er det over 10.000 dødsfall. Vi jobber med Center for Medicaid (CMS) data, og vi har en ganske god ledelse av at det reelle tallet er tidoblet. ”

50 000 døde amerikanere

Kommentar fra Facebook om sekterisme, magi og religiøs overtro.

McCullough forklarte at fordi databasen Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bare utgjør omtrent 10 prosent av de dårlige reaksjonene på vaksinene, har teamet hans måttet gå til andre kilder for informasjon. «Vi har nå en varsler i CMS, og vi har to varslere i CDC,» avslørte legen. “Vi tror vi har 50000 døde amerikanere. Femti tusen dødsfall. Så vi har faktisk flere dødsfall på grunn av vaksinen per dag enn absolutt virussykdommen. Det er i utgangspunktet propagandert bioterrorisme ved injeksjon. » Dr. McCullough sa at han har sett mennesker på kontoret sitt med tilfeller av portalvenetrombose, myokarditt og alvorlige hukommelsesproblemer etter vaksinasjonen. «Det er meget bekymringsfullt,» sa han. Han sa at han nylig ble voldsomt angrepet i media av en kvinne fra Singapore som er knyttet til Gates Foundation.

Dr. McCullough fortsatte med å uttrykke den uhyggelige teori om at vaksinene kunne ha blitt designet for å redusere verdens befolkning. “Hvis du sa at dette var et Gates Foundation-program for å redusere befolkningen, passet det veldig bra med den hypotesen, ikke sant? Den første bølgen var å drepe de gamle menneskene ved luftveisinfeksjon, den andre bølgen er å ta de overlevende og målrette ungdommene og sterilisere dem, ”sa han. «Hvis du legger merke til meldingene i landet, i USA, er de ikke engang interessert i gamle mennesker nå. De vil ha barna. De vil ha barna, barna, barna, barna barna! De er så fokuserte på barna, ”sa han og bemerket at de i Toronto, Canada, forrige måned, lokket barna med iskremløfter for å få stikk. Ifølge en rapport oppfordret regjeringen i Ontario – som ikke krever foreldrenes samtykke for at barna skulle bli vaksinert – barna – til å få Pfizer-vaksinen ved en popup-vaksinebegivenhet. «De holdt foreldrene tilbake, og de vaksinerte barna,» fortalte legen, sjokkert. Han sa at moren til den kanadiske kona ble vaksinert med tvang mot hennes egen vilje. McCullough spådde at USA vil tvinge folk til å ta injeksjonene. «Vi må stoppe det, og vi må se hva som ligger bak,» konkluderte han.


Vi kan iaktta at mange nordmenn også er under en hypnose og en slags blind, religiøs iver for å ta en covidvaksine, samtidig en merkelig desinteresse i å få innblikk i hva slags kjemiske stoffer vaksinen inneholder. Hva kan dette skyldes?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response