Det er ikke virus, det er et biologisk våpen5 min read

Now Reading
Det er ikke virus, det er et biologisk våpen5 min read

Spark Anthony Fauci fra jobben

Et nytt lovforslag presentert av en komité av US Congress, the Fire-Fauci-Act. Selv om prosessen kommer igang med å få Fauci sparket fra jobben som leder av NIAID-instituttet, som han har hatt siden 1984, kan mye skje: Folkene som trekker i trådene i pandemi-saken er slue som slanger, du kan stole mere på hyener enn på dem. Tro bare ikke at de gir seg. De leter etter utveier, de kommer til å lete i alle sprekker og kroker etter utveier.

Se pressekonferanse, Fire-Fauci-Act, her.

Candace Owens: Fauci må i fengsel, han har ruinert millioner av menneskers liv, dette har vært århundredets forbrytelse…se Sky News, 0:12, her

Men de ofrer uten å nøle også en mektig mann som Anthony Fauci, men håper samtidig at de selv skal komme helskinnet fra det. Husk: De har farlige kort på hånden. De nøler ikke med å drepe mange. Deres biologiske våpen har med sikkerhet mange utgaver og varianter. Vi bør være forberedt, de nøler heller aldri i ubevoktede øyeblikk å stikke ned folk bakfra.

Anthony Fauci, fra Sky News, Australia, 1:55, her.

Mange har måttet gi sine liv for dette. Mange har måtte oppgi sine jobber, sine forretninger, sine liv slik det var før pandemien, det er meget alvorlig: Mange har måttet dø fordi de trodde vaksinene var sikre og trygge. Kanskje ville de helst ha hatt et alvorlig krigsutbrudd, en atombombesprengning eller en ny Svartedauden; bare for å ta oppmerksomheten bort fra at Anthony Fauci skal kunne rive ned hele sakskomplekset. Ikke glem at Gro Harlem Brundtland er Faucis sjef i WHOs planleggingskomité (GPMB) for Pandemien. Hva gjør hun med GAVI og CEPI nå? Hva gjør hennes håndtlanger Statsminister Erna Solberg når hele det store løgnapparat er iferd med å falle sammen? For de kan bare gjennomføre sine planer hvis folk lar seg narre, de kan bare gjøre dette hvis folk ikke skjønner at det hele er et bedraget.

Marjorie Taylor Greene har gjort seg upopulær blant demokratene som initiativstager til Fire-Fauci-Act, hun ble valgt til US-Congress som republikaner, foto hentet, her.

Hvem er Anthony Fauci: Født i 1940 (fyller 81 den 24. desember 2021), besteforeldrene var fra Italia, han er utdannet lege, immunolog og har vært direktør for NIAID siden 1984. Han har gjennom årene opparbeidet seg en solid maktposisjon og har med sikkerhet omfattende støtte i det amerikanske statsapparat. Han har hatt sine hender inne i utviklingen av det livsfarlige medikament AZT (artikkel, AZT-skandalen, her) mot AIDS-sykdommen og har også egne patenter for legemidler han tjener penger på, gjerne medikamenter som blir finansiert ved bistandmidler til utviklingsland.

Fra Pressekonferansen: Fauci er en ikke-valgt byråkrat, blir av flere Congress-medlemmer karakterisert som en hykler, har løyet gjennomgående i flere måneder, sier noen, også under ed, ble det poengtert. Blandt hans medskyldige i fremdriften av pandemien var også WHO og Big-Tech (Youtube, Facebook, Twitter som alle har spilt en betydelig rolle i sensurere bort og undertrykke informasjon). Etter at angrepene mot ham har han drevet skade-kontroll; og hevdet at angrep på ham var et angrep på vitenskapen. Men hans tiltak var uvitenskapelige tiltak, de vinglet fra det ene hjørnet til det andre, det eneste som var fellesnevner i hans handlinger var at han ikke kunne bestemme seg for verken det ene eller det andre.

Et biologisk våpen

Fra David Martin og Judy Mikovits konferanse, om biologisk våpen, se video, 07:24, her eller 07:24 Rumble, her.

Rep. Marjorie Taylor Greene fra pressekonferansen (se 24:26, her): «Og her er spørsmålet som må stilles. Hvorfor skulle det noen gang oppstå et virus, tatt ut av naturen som vanligvis deles og overføres mellom flaggermus og andre skapninger, og deretter utnyttes og endres til en slags virus, som kan spres blant mennesker? Det finnes et eneste ord for dette: Det kalles bio-våpen.»

David Martin med Judy Mikovits, mai 2021 (07:45): «Sars-Coronavirus er helt og holdent utviklet av mennesker. Sars- Coronavirus er en menneske-manipulert forbindelse, det er ikke et virus, det er et biovåpen…Dette er et biovåpen konstruert for å ta livet av oss, konstruert for å drepe et stort antall mennesker.»

«Sars- Coronavirus are entirely man interfered. Sars- Coronavirus is a man manipulated compound, it is a bioweapon, it is not a virus … This is a bioweapon designet to kill us, designet to kill massive numbers of the population.»


Naturalnews, Mike Adams, skriver den 7. juni 2021: Bedraget har implodert. Covid-19 ble konstruert i et laboratorium, og de desperate forsøkene på å skjule sin sanne opprinnelse kollapser raskt. I løpet av helgen innhenter til og med Wall Street Journal nå det Natural News rapporterte for et år siden, og innrømmet at Covid-19 kom fra et laboratorium. Artikkelen har tittelen «The Science Suggests a Wuhan Lab Leak» og bærer underoverskriften, «The Covid-19 patogen has a genetical footprint that never has been observered in a natural coronavirus.» (se Natural News, her)

Et biologisk våpen? Hvem har ansvaret? Anthony Fauci? Må Gro Harlem Brundtland også stå til ansvar? Hun har med sikkerhet kjent til dette fra begynnelsen av. Hva med Bjørn Guldvog, Bent Høie og Dr. Steinar Madsen i Legemiddelverket? Har de påført den norske befolkning omfattende skader, lemlestelser og død med et biologisk våpen? Hva med Bill Gates, Tedros Adhanom og WHO? Får vi nå falske flagg-aksjoner som skal ta bort oppmerksomheten fra de medsammensvorne?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response