Permanent nedstengning av England etter EM i fotball?5 min read

Now Reading
Permanent nedstengning av England etter EM i fotball?5 min read

At noen i England er trøtte av drap og mord vitner om den engelske kjente gentlemannskultur vi kjenner fra tidligere. Der er en holdning vi ikke møtt på lenge, men som vi visste måtte være tilstede i landet. Les fra Memorandum av Neil Ferguson om permanent nedstengning av England og Benjamin Fulfords kommentarer. Også en sjefsredaktør Brian Gerrish kjenner den godt, hele hans opptreden hos Fuellmich i Berlin vitnet om dette. Dette er den holdning som er britenes håp for fremtiden. Mister de dette, har de ingenting brukbart igjen, bare det rene barbari, akkurat som vi ser hos oss i Norge.

Kommentar av Ian: «Da jeg ikke kan forestille meg at Fergusson kan skrive noe slikt, kan det mulighens være en psykologisk operasjon. Det er meget gjennomtenkt skrevet, så godt at folk oppdager det er bedrag. At Kalergi ble nevnt sammen med høysnue, peker hen mot en klar forfalskning. Kanskje var det dette som skulle til; slik at de selv kunne bortforklare dette som fake. De er tiltroendes til litt av hvert. Det ser ut til at tommeskruene skal strammes» (kommentar herfra).

Dokumentet skrevet av Ferguson til pandemiens hovedaktører vakte oppsikt, det slo ned som en bombe fordi det var så nøyaktig. Man hadde klart å fange inn hele bakgrunnen og de åndelige søyler i dette i begreps form. Det var som om språket glimtet til i et sannhetens øyeblikk. Neil Ferguson ble lamslått. Han rykket ut til både Reuters og alle media og hevdet med stortrommenes makt at dette var fake news. Han hadde rett, det måtte være fake, men var det alikevel sant?

Sjefsredaktør Brian Gerrish fra nettavisen UKColumn uttalte i intervjuet med adv Reiner Fuellmich at England, City of London, hadde initiert denne (politiske) pandemien og styrte dens utvikling (se lenke intervju nederst). Derfor kan dokumentet godt være en psykologisk operasjon, en PsyOp, som en kommentator hevdet (se kommentar til venstre). Nettopp fordi det hadde en høy kvalitet.

Permanent nedstengning av England

Er disse ansiktene utad i Englands og verdens pandemi? Er hele covid19-pandemien elendighet City of Londons grep på menneskeheten (her)?

Professor Neil Ferguson, mannen bak prognose om de høye dødsfall i England, skriver om de neste skritt på veien: «Det er fortsatt avgjørende at vi holder oss på sporet og ikke glemmer våre felles formål bak dette. Det har vært tøft, men det vil bli tøffere, og forutsatt at vi holder sammen og klarer å overbevise største delen av landet at vi gjør dette av gode grunner, vil vi kunne gå videre med del to av planen: Kort sagt, vi vil bevege dette mot en permanent nedstengning av landet fra torsdag 15. juli; årsakene til dette er en økning i de nye indiske og nepalesiske varianter av viruset (selv om vi vet at dette bare er en ny vri av høysnue).»

«Viruset har allerede vært meget lønnsomt og fruktbart for oss, og det er ingen grenser for at vi ikke kan tjene videre på dette, både økonomisk og med godt rykte. Vi må likevel sørge for at vi har et fullstendig og godt samarbeid med både regjeringen og media om dette og vi vil rett og slett hevde at «det er for risikabelt å fortsette med sommerferien»…

«Viruset har allerede vært meget lønnsomt og fruktbart for oss, og det er ingen grenser for at vi ikke kan tjene videre på dette, både økonomisk og med gode rykter. Vi må likevel sørge for at vi har et fullstendig og godt samarbeid med både regjeringen og media om dette. Vi vil rett og slett hevde at «det er for risikabelt å fortsette med sommerferien»…

«Hvis vi kan få media til å skrive at på grunn av ‘variantene’ (mutasjonene) vil være mange, kommer disse til å kunne kræsje NHS (det engelske helsesystem) fullstendig hvis de ikke håndteres riktig med en gang. Publikum vil være samarbeidsvillige (dugnad) og folkemassenes adlydende holdning vil utvilsomhet vil være avgjørende for å få oss over ‘mållinjen’. Dermed burde vi ha spilt vår rolle i den kommende forandring av landet, på en optimal måte…» Resten av originaldokumentet kan lastes ned og leses, her.

Benjamin Fulford skriver: «Hvis vi ikke gjør noe kommer det en permanent medisinsk unntakstilstand, med en fullstendig sensurering av alle avvikende oppfatninger om pandemien, vi vil se bevæpnede soldater i gatene og konstant utslipp av nye varianter av virus med påfølgende diskusjoner om hvordan man kan tvinge folk til å vaksinere seg.»

Slik forklarte MI6 hvorfor de lekket dokumentet: “Da de [Khazarian Mafia] innså at de hadde mistet kontrollen over det militærindustrielle kompleks, henvendte de seg til Porton Down bio-krigs-laboratorium. Hele dette kaoset er et bedrag vi kaller for blekksprut og blekk. Vi ble allerede stukket av Diana-hendelsen, vi er nå trøtte av mord og drap og vil ikke ha noe mer med det å gjøre ”(se hele Fulfords artikkel, her).


Det er en kamp og vi står alle midt oppe i denne. Noen ser det, noen er ennå blinde. Derfor er det avgjørende å spre informasjon om dette, snakk med venner, kjente og ukjente. For hver eneste samtale har stor betydning. Ta heller imot et anklagende blikk, en irritert avvisning, en skyllebøtte, husk du kan bli bedre i dine henvendelser hver dag. Oppdraget er livsviktig (om betydning av at hver enkelt av oss står imot presset hver dag, her). Les hele samtalen mellom Brian Gerrish og adv Reiner Fuellmich, her, hør intervjuet på Bitchute, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response