Whitney Webb og Reiner Fuellmich, samtale5 min read

Now Reading
Whitney Webb og Reiner Fuellmich, samtale5 min read

Whitney Webb: «Silicon Valley har presset på for å forandre våre helsesystem; de vil ersatte leger med kunstig intelligens, apper og lignende. Google har investert i dette sammen med US militære; det bør ikke overraske oss at alt somgår imot deres holdninger og planer blir sensurert bort. Klaus Schwab sa i januar 2021 at frykten for covid ville brøyte veien for frykten for klimaforandringer. Selvfølgelig også den kommende cyber pandemien, som de har øvd på i det de kalte Polygon Cyber pandemi.

Dette er måten de vil få total kontroll over den virtuelle verden, koble internett til biometrisk identitet, for å eliminere anonymitet i internett; de er også intimt knyttet med finanssystemet for å fjerne mulighetene for anonyme transaksjoner, noe som skal utvikle seg til krig mot kontantene og digitale crypto betalingsmidler.»

Transhumanisme er et sykdomstegn

Reiner Fuellmich: …»disse folkene lever i en egen boble av transhumanisme, de betrakter oss vanlige mennesker som «hackable animals», hadde de vært innelukket i psykiatriske anstalter, hadde alt vært greit, men det er de jo ikke…de er der ute og forsøker nå å få kontroll over oss andre; det gjør meg noe betenkt…Klaus Schwab er ihvertfall fullstendig fortapt og innelukket i sine egne sykelige forestillinger, som de sier i Davos, vi må skynde oss nå ellers skjønner vi, rottene, hva de egentlig holder på med, men det de ikke vet, vi har allerede forlengst skjønt hva de holder på med.»

Whitney Webb: «Vi skal merke oss at disse er de mest ubevisst folkene i verden som nå forsøker å lage en en digital bevissthet med det de kaller AI, det må gå galt. Å prøve å kopiere bevissthet, må skyldes en mengde arroganse, til og med prøver de å gi inntrykk av at ingen kan rømme fra deres samfunnsforandringer.»

Verdens mest ubevisste folk

«De prøver å gi inntrykk av at vi andre skal bare sitte i stolen, vi kan ikke slippe unna det de holder på med. Jeg tror ikke på det i det hele tatt. Uheldigvis er det noen i de uavhengige medier som tror dem på deres ord og spiller med på laget i å skape frykt. Det er det vi må passe på å stå imot, selv om det er deres ånd som står på trykk i avisene. Det er igrunnen den reneste krigspropaganda. Vi vet at frykt har vært deres verktøy i århundreder.

Jeg mener folk burde ta dette via det økonomiske. Vis din holdning, avvis det du mener ikke er bra. Sørg for å ha de matvarer du trenger for å overleve. Den beste måten å protestere på, er en økonomisk protest. De venter bare på voldelige opptøyer, de har en rekke instrumenter å møte dette med. På beddingen har de allerede krigføring mot terrorisme i egne land, som skal ta dissidentene på hjemmebane. De forventer at protesterende folk skal gå ut i bygatene, det er det de har forberedt seg på. Vi skal ikke glemme at overvåkningen idag er temmelig fullstendig. De forventer ikke at folk IKKE går inn i statssystemet og IKKE gjør som systemet har forskrevet, men det er dette de frykter mest.»

Krangel om embryonale stamceller

Wolfgang Wodarg (2:25:8): «Det vi har hørt egner seg til å skape angst, jeg tror det ville være bra og sette dette inn i noen livsnære rammer; på den tid hvor vi i Tyskland kranglet om fornuftig bruk av embryonale stamceller (2005), da var det noen som hevdet vi nå hadde enestående muligheter å bygge reservedeler for de som trengte det, hvor man nå kunne dyrke frem organer og hud, da inviterte Commerzbanken i berlin til et møte med mulige investorer, spørsmålet var om det kunne lønne seg å investere i en slik teknologi.»

Rent oppspinn

«Jeg sa den gangen helt klart at det lønner seg ikke, slike organer og vev blir avstøtt, det har ikke en eneste sjanse. Mennesket kan gjerne få slike ideer, men naturen selv, virkeligheten tar dette tilbake. Denne holdningen, at man lokker til seg investorer med den slags ideer, man utvikler et narrativ som fremstiller en fremtidig forretningsmulighet, man gjør alt for å få inn penger til slikt, penger fra staten, store penger fra staten, også skattemidler, dette er historier som ingen kan sjekke opp og kontrollere, og så taler de om å lage en presisjonsmedisin, man går inn i nanostørrelser og gjør dette i virkeligheten tåkete og ugjennomsiktig, de forteller oss oppfunne historier, men disse har ingen forhold verken til virkelighet eller til den virkelige biologi.

Og de storslagne ideer blir gravlagt idet samme øyeblikk pengene er inne på konto. Det har rett og slett gått inflasjon i det som disse folkene forteller. Og de som snakker om «hackable animals» og om algoritmene som skal gjøre alt bedre for oss, de vil akkurat det samme, de vil komme til makt og penger og ingenting annet…de leter etter kunder, det er alt, og finner de ingen, så må de kjøpe sine produkter selv….»


Video Youtube; Whitney Webb kommer inn 01:09:10 of varer til 02:39:40 (se her). Kortere utgave video på Bitchute, her. Cybersex markedsført av kjente hollywood skuespillere for noen år siden hadde nok samme opprinnelse. De lokkende triks for noen jenter å ta covid-vaksinen fordi man skulle få større bryster, hører nok hjemme under samme familieklan. Vi skal ikke være i tvil: Dette er en åndskamp. For de av oss som allerede ser demonene stige opp i horisonten, mener jeg motvekten best kan oppnåes gjennom å fronte disse med de kristne ideal: Tenk selv, stå frem for egne meninger, vær modig, ta opp det gode i sjelen og avvis det onde, tvert.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response