Eustace Mullins radiointervju2 min read

Now Reading
Eustace Mullins radiointervju2 min read

Om jødeforfølgelsene og teknikken antisemittisme


Her er passordet fornærmet (offended), Suzanne from Lyndon Spring:
«I am just really offended by a lot of what’s being said, I lost all of my family in Hungary and Auschwitz, ok (?), they were jews; you know, I can’t take anything seriously that this person is saying if he is saying, you know, this stuff about Hitler an the jews and Holocaust, you know? I dont understand why you’re taking him seriously, he is just taking random facts, putting them all together, he is a ….NUT.»

IIdiot og galning

Kunne det hende at Suzanne var mere interessert i å få frem hvem som sto bak drapene av hennes familie, enn drapene av hennes egen familie? Ja, kanskje hadde hun ikke engang hatt familie der. Fordi hennes uttalelse kunne vært hentet direkte ut fra en av ADL’s lærebøker (Anti Defamation League, også kjent under navnet B’nai B’rith’s, her, Israels etterretning i USA) om bruk av hersketeknikken antisemittisme (?): Og som en bekreftelse på dette kommer avslutningsvis, mobbingen avrundes fullendet; … han er en idiot, en galning … dette er, etter min mening; intelligente, men kalde og fullstendig hensynsløse folk som ennå, i 2021, holder denne sosiale teknikk varm, selv om også de etterhvert aner at nå begynner luften å gå ut av ballongen. Hersketeknikken har forlengst gått ut på dato, nå begynner de å oppdage det også…

På norsk: «Jeg blir virkelig fornærmet over mye av det som blir sagt, jeg mistet hele familien min i Ungarn og Auschwitz, ok, de var jøder; du vet, jeg kan ikke ta noe alvorlig som denne personen sier hvis han sier, du vet, dette om Hitler og jødene og Holocaust, vet du? Jeg forstår ikke hvorfor du tar ham på alvor, han tar bare tilfeldige fakta og setter dem alle sammen, han er en ….galning.»

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
2 Comments
Leave a response
  • Kurt Urshus
    1. november 2021 at 12:54

    Jaja, ordinær, primitiv og veldig lite intelligent anti-semittisme. Blir vi aldri kvitt dere nazier?

    • 25. mars 2022 at 11:26

      Hei Kurt Urshus, du har åpenbart et forhold til nazisme, siden du tar ibruk begrepet; skulle gjerne hørt hva du mener om nazistene i Ukraina (Azov-bataljonen m.v.)? Det finnes mektige miljøer i USA som nå vil renvaske begrepet nazisme; såvidt jeg skjønner er dette første gang det skjer siden Andre verdenskrig; hva tror du om det??

Leave a Response