Eustace Mullins radiointervju2 min read

Now Reading
Eustace Mullins radiointervju2 min read

Om jødeforfølgelsene og teknikken antisemittisme


Her er passordet fornærmet (offended), Suzanne from Lyndon Spring:
«I am just really offended by a lot of what’s being said, I lost all of my family in Hungary and Auschwitz, ok (?), they were jews; you know, I can’t take anything seriously that this person is saying if he is saying, you know, this stuff about Hitler an the jews and Holocaust, you know? I dont understand why you’re taking him seriously, he is just taking random facts, putting them all together, he is a ….NUT.»

IIdiot og galning

Kunne det hende at Suzanne var mere interessert i å få frem hvem som sto bak drapene av hennes familie, enn drapene av hennes egen familie? Ja, kanskje hadde hun ikke engang hatt familie der. Fordi hennes uttalelse kunne vært hentet direkte ut fra en av ADL’s lærebøker (Anti Defamation League, også kjent under navnet B’nai B’rith’s, her, Israels etterretning i USA) om bruk av hersketeknikken antisemittisme (?): Og som en bekreftelse på dette kommer avslutningsvis, mobbingen avrundes fullendet; … han er en idiot, en galning … dette er, etter min mening; intelligente, men kalde og fullstendig hensynsløse folk som ennå, i 2021, holder denne sosiale teknikk varm, selv om også de etterhvert aner at nå begynner luften å gå ut av ballongen. Hersketeknikken har forlengst gått ut på dato, nå begynner de å oppdage det også…

På norsk: «Jeg blir virkelig fornærmet over mye av det som blir sagt, jeg mistet hele familien min i Ungarn og Auschwitz, ok, de var jøder; du vet, jeg kan ikke ta noe alvorlig som denne personen sier hvis han sier, du vet, dette om Hitler og jødene og Holocaust, vet du? Jeg forstår ikke hvorfor du tar ham på alvor, han tar bare tilfeldige fakta og setter dem alle sammen, han er en ….galning.»

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
1 Comments
Leave a response
  • Kurt Urshus
    1. november 2021 at 12:54

    Jaja, ordinær, primitiv og veldig lite intelligent anti-semittisme. Blir vi aldri kvitt dere nazier?

Leave a Response