Ondskapens sentrum, Israel3 min read

Now Reading
Ondskapens sentrum, Israel3 min read

Hør Michal Ganoes video, her.

«Jeg vil fortelle hva som skal skje. Hvis du tror at dette vil ta slutt, hvis du sprer kjærlighet, hvis du tror at du ikke trenger å gi ditt liv for å få beholde friheten, er du ganske enkelt en idiot. Da kan du likegodt ta injeksjonen med en gang, for du kommer ikke engang til å klare å komme helskinnet gjennom det som skal komme…Hør hva jeg har å si: Jeg vil bare forberede deg på hva som skal komme. Fordi Israel er idag ondskapens sentrum.»

Michael Ganoe, foto fra video, hør ham, her.

«Dere hyklerisk jøder fra judea og samaria, dere skal høste hva dere har sådd, nazistene under andre verdenskrig gjorde nen forbausende ting i Tyskland, og det er ettopp det samme som skjer her, gå tilbake og studer Himmler og Goebbels, se hvordan de brukte media, hvordan de gjorde barna føyelige i skolene, det er skikkelig trist for barna, at de nå har en nazi-regjering, men ingen skjønner det.»

«Morsomt, vanligvis tror du ikke at en religiøs jøde er en nazist, men denne mannen er en galning, han og netanyahu are klippet ut av samme bilde, se flere av mine videoer, så skjønner du det. De er to sider av samme mynt.  Hvis kontrollørene her sier jeg må bære maske så svarer jeg at jeg adlyder ingen regjering. Jeg kommer aldri til å bære en maske og jeg mener det jeg sier.»

«Jeg skal slåss, jeg skal kjempe. Hvis du tror på fred og kjærlighet; bønn trenger du for deg selv, men dette er folk som vil skrive deg ut av historien, de vil regne deg ut av regnskapsbøkene, du vet, akkurat som i nazistenes Tyskland, jøder som kvitter seg med jøder. De kalte det for Judenrat (wikipedia, her), det er nettopp dette regjeringen her er iferd med å opprette, et land fullt av Judenrat, det var dette Nathali Benn sa i en tale (talen, her). Han sa det rett ut.»


Michael Ganoe har gjort leksene sine og studert historien. Han har satt nazismen i Tyskland i sammenheng med det som skjer under «tvangsvaksinering» i Israel idag. Etter min mening har han rett. Vi ser nazismen vokse frem over hele Europa. Eustace Mullins har allede pekt på dette i et av sine foredrag: Jødenes egne råd (av azkenazi sionistjøder) som sendte de anti-sionistiske jøder til konsentrasjonsleire. Hør et annet radiointervju med Mullins, kanskje fra rundt år 2000, hvor han peker på de samme hendelsene:

Fra et tidligere foredrag av Mullins, en video hvor følgende tekst er hentet, men som nå er sensurert bort fra både Youtube og Bitchute: «Og selvfølgelig allierte Hitler seg med sionistene og sa, dere har rett, vi har samme mål, så allierte han seg med det sionistiske partiet og misjon var å tvinge antisionist-jødene til å akseptere sionismen. Og dette er hva konsentrasjonsleirene handlet om. De satt antisionist-jøder i konsentrasjonsleirene, og de ble plassert under direkte administrasjon av Sonderkommandoes, som var de sionistiske jøder. Så konsentrasjonsleirene ble drevet av den sionistiske jøder for å straffe og kvitte seg med antisionistjødene, som de gjorde.»


Om Michael Ganoe og hans chokolate for heroes, her, og Insight to Israel with MG, podcast, her. Mange mennesker i Israel lider idag (se Ilana Rachel Daniel i Jerusalem, her). De går en meget usikker fremtid imøte. Toppfoto her: Ble Israel kuppet i 1948 av folk som hadde onde hensikter: https://www.opendemocracy.net/en/north-africa-west-asia/palestinians-east-jerusalem-between-fear-deadly-virus-and-violent-occupation/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response