Ondskapens sentrum, Israel3 min read

Now Reading
Ondskapens sentrum, Israel3 min read

Hør Michal Ganoes video, her.

«Jeg vil fortelle hva som skal skje. Hvis du tror at dette vil ta slutt, hvis du sprer kjærlighet, hvis du tror at du ikke trenger å gi ditt liv for å få beholde friheten, er du ganske enkelt en idiot. Da kan du likegodt ta injeksjonen med en gang, for du kommer ikke engang til å klare å komme helskinnet gjennom det som skal komme…Hør hva jeg har å si: Jeg vil bare forberede deg på hva som skal komme. Fordi Israel er idag ondskapens sentrum.»

Michael Ganoe, foto fra video, hør ham, her.

«Dere hyklerisk jøder fra judea og samaria, dere skal høste hva dere har sådd, nazistene under andre verdenskrig gjorde nen forbausende ting i Tyskland, og det er ettopp det samme som skjer her, gå tilbake og studer Himmler og Goebbels, se hvordan de brukte media, hvordan de gjorde barna føyelige i skolene, det er skikkelig trist for barna, at de nå har en nazi-regjering, men ingen skjønner det.»

«Morsomt, vanligvis tror du ikke at en religiøs jøde er en nazist, men denne mannen er en galning, han og netanyahu are klippet ut av samme bilde, se flere av mine videoer, så skjønner du det. De er to sider av samme mynt.  Hvis kontrollørene her sier jeg må bære maske så svarer jeg at jeg adlyder ingen regjering. Jeg kommer aldri til å bære en maske og jeg mener det jeg sier.»

«Jeg skal slåss, jeg skal kjempe. Hvis du tror på fred og kjærlighet; bønn trenger du for deg selv, men dette er folk som vil skrive deg ut av historien, de vil regne deg ut av regnskapsbøkene, du vet, akkurat som i nazistenes Tyskland, jøder som kvitter seg med jøder. De kalte det for Judenrat (wikipedia, her), det er nettopp dette regjeringen her er iferd med å opprette, et land fullt av Judenrat, det var dette Nathali Benn sa i en tale (talen, her). Han sa det rett ut.»


Michael Ganoe har gjort leksene sine og studert historien. Han har satt nazismen i Tyskland i sammenheng med det som skjer under «tvangsvaksinering» i Israel idag. Etter min mening har han rett. Vi ser nazismen vokse frem over hele Europa. Eustace Mullins har allede pekt på dette i et av sine foredrag: Jødenes egne råd (av azkenazi sionistjøder) som sendte de anti-sionistiske jøder til konsentrasjonsleire. Hør et annet radiointervju med Mullins, kanskje fra rundt år 2000, hvor han peker på de samme hendelsene:

Fra et tidligere foredrag av Mullins, en video hvor følgende tekst er hentet, men som nå er sensurert bort fra både Youtube og Bitchute: «Og selvfølgelig allierte Hitler seg med sionistene og sa, dere har rett, vi har samme mål, så allierte han seg med det sionistiske partiet og misjon var å tvinge antisionist-jødene til å akseptere sionismen. Og dette er hva konsentrasjonsleirene handlet om. De satt antisionist-jøder i konsentrasjonsleirene, og de ble plassert under direkte administrasjon av Sonderkommandoes, som var de sionistiske jøder. Så konsentrasjonsleirene ble drevet av den sionistiske jøder for å straffe og kvitte seg med antisionistjødene, som de gjorde.»


Om Michael Ganoe og hans chokolate for heroes, her, og Insight to Israel with MG, podcast, her. Mange mennesker i Israel lider idag (se Ilana Rachel Daniel i Jerusalem, her). De går en meget usikker fremtid imøte. Toppfoto her: Ble Israel kuppet i 1948 av folk som hadde onde hensikter: https://www.opendemocracy.net/en/north-africa-west-asia/palestinians-east-jerusalem-between-fear-deadly-virus-and-violent-occupation/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response