Frankrike blir tvunget i kne, av mørkets demoner?5 min read

Now Reading
Frankrike blir tvunget i kne, av mørkets demoner?5 min read

Ser vi hva som kommer?

De lover og regler vi har hatt i mange år, som regulerte våre samfunn, ble satt ut av kraft. Vi ser det nå tydelig og klart: Da de nye koronalovene kom, skjønte vi at dette var kriminelle folk, for det har ikke lenger med lovverk å gjøre, men med kriminalitet. Når alle tidligere forbrytelser blir for ingenting å regne, sammenlignet med å ikke ta vaksinepass på alvor, vet vi at vi har med forbrytere på høyt internasjonalt nivå å gjøre.

Fra Paris juli 2021 mot vaksinepasset, se video, her.

Er det ikke tydelig nok at politikerne våre bare er staffasje, at de ingen makt har, at det de uttaler bare er svada og varm luft. For bak dem taler et språk vi har sett dukke opp i historien, først tydelig under den russiske revolusjon og under nazi tyskland; et brutalitetens og maktmisbrukets språk, vi kjenner dem som marxister, de som har dannet seg et eget sentrum, en egen nasjon, et edderkopp-rede, de kaller seg Israel. Viser de ikke at de har makt nok til å oppheve alle de gamle lovene i de forskjellige land og innfører sine egne?

Skal vi sitte å se på dette? Har vi ikke med kjeltringer, banditter, tyver og røvere av verste sort å gjøre? Kan vi ennå tvile? Knekjører de ikke hele nasjoner, gjør dem møre, svake og skjelvne, for i neste øyeblikk å valse dem flate, hele nasjoner, millioner av mennesker; hør bare hva våre anonyme venn forteller. Er ikke dette klare tegn nok? Hvem er disse? Hvorfor bruker de disse gamle asiatiske, brutale hersketeknikker, disse utgåtte sko? Hvorfor gjemmer de seg bak halvtygde løgner og bedrag?


Tekst fra en anonym franskmann Juli 2021 etter urolighetene i Paris om vaksinepasset

Tekst fra en anonym franskmann, juli 2021: «Her i Frankrike har det blitt ekstremt med «helse» -passet. I forrige uke (den 21. juli) ble ALLE restauranter, barer, kaffebarer og fritidsaktiviteter som sportsarrangementer, teatre, kinoer, museer stengt for alle uten vaksinepass, alle ansatte på disse stedene må ta sprøyten for å få beholde jobben. Straffen er seks måneders fengsel hvis du blir fanget inne på noen av disse stedene uten passet (mannen som slo presidenten i ansiktet fikk bare 3 måneders fengsel).

Bedriftseiere vil få en bot på 45.000 euro og 1 års fengsel ( ett år) hvis de ikke overholder bruken av «passet» og tvinger alle sine ansatte til å ta vaksinen. (Hvis du kjenner Frankrike, kan du begå drap og ha mindre straff) Så hva ble resultatet?

Alle de lavtlønnede slutter, de kan tjene mer på velferd her (foreløpig). Vi kan fremdeles teknisk «hente ut mat», men jeg prøvde nettopp i går kveld, og se: Hver restaurant i byen vår (det er å spise middag med take -out) har stengt dørene på grunn av mangel på personale. I forrige uke har ALLE leger, sykepleiere og helsearbeidere fått oppfordring å ta vaksinen ellers mister de lisens, praksis, jobb og/eller hele virksomhet osv. (ALLE helsetjenester her er offentlige stillinger, og det er ingen private helsetjenester Leger eller sykehus etc.)

Ser vi tvangsvaksineringen og konsentrasjonsleirene med utryddelsesavdelinger komme i horisonten? Er ikke dette demonenes inntogsmarsj??

Siden helsevesenet er statlig drevet og finansiert, har det blitt kjørt i bakken. Alle de gode legene forlot Frankrike for 5 år siden, alle sykehusene ser ut som om de er sykehus fra 3dje verdenskrig siden det ikke er penger til å reparere dem, halvparten av utstyret fungerer ikke og ikke alle sykehus er utstyrt med forsyninger som trengs for daglige behov (masker, geler, engangsbekledning osv.).

I 5 år har det vært underbemanning, sykepleierne gjør det dobbelte av arbeidet fordi helsevesenet er nesten konkurs …. Så legg til denne obligatoriske vaksinen. Og resultatet? Vel, de gikk ut på gaten med millioner, og nå mistet alle sykehusene ytterligere 50% av personalet. Legen min gikk nettopp i førtidspensjonering (alias han sluttet), og jeg har ennå ikke funnet en erstatning. Fra 1. august må ALLE store kjøpesentre, butikker og eiere av dagligvarebutikker og deres ansatte vaksineres, og helsekortet må legges inn for ansatte og kunder. Dette vil bety at de stenger dørene, hos Walmarts, Costcos, Home Depots og alle større dagligvarebutikker (i utgangspunktet enhver bygning over 20 000 kvadratmeter) for dem uten «vaksinepass». Og resulatet??

15. august vil trailer-og lastebilsjåfører streike landsomfattende; de blokkerer alle adkomstveier inn og ut av Paris. I går stengte en hel flyplass i Nord -Frankrike på grunn av at de fleste ansatte sluttet. Fra 15. september vil alle offentlige områder og tilgang til diise være stengt; ingen bondemarkeder, ingen parker, ingen nasjonalparker, innsjøer, elver, strender, rekreasjonsområder, campingplasser etc. og ingen samling over 100 mennesker, ingen kirker, ingen bryllup osv.

Fra 1. oktober vil alle små leverandører som delikatesseforretninger, pizzabiler, smørbrødbutikker, slaktere, bakere, grønnsaker osv. bli stengt. Så fra 1. oktober vil jeg bare kunne kjøpe mat via internett og hente (hvis tillatt). Matmangel, lastebilstreiker, sykehus og flyplasser stenger, arbeidsledigheten eksploderer. Det kommer til å bli en humpete tur, folkens. Er det bare meg eller virker alt dette litt ekstremt for et «vaksinepass» som ikke engang fungerer? Dette skjer i Amerika, i England, i Australia og på New Zealand; Er det ikke på tide at du våkner opp og ser det?»


Er vi ennå i tvil om hva som skjer? Om protestene i Frankrike; franske kvinner og menn har skjønt det, se fra Facebook, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response