Det er en Gulag i din fremtid, av Eustace Mullins6 min read

Now Reading
Det er en Gulag i din fremtid, av Eustace Mullins6 min read

Forord: Folkene bak bolsjevikene hadde konsentrasjonsleirene i sin bagasje. Når det nå igjen ble snakk om tvangsinternering, er dette et tydelig språk fra samme hold. Sosialdemokratene er marxister i forkledning. Det tok mange år før jeg oppdaget dette bedraget. Så derfor står slike internerings-leire ikke langt fra sosialdemokratene heller. Tenk det, disse fremadstormende meningsytrere på Stortinget var i virkeligheten trotskister, leninister og stalinister, det var deres åndelige ballast, de dukket alle opp som på bestilling…meget obskure skikkelser, oljeglatt på overflaten, men hensynsløse til fingerspissene. Slik var de utsendinger til de mange lands øverste stillinger…og de også ut som vanlige dødelige, men deres metoder røpet dem, deres handlinger var iskalde og menneskefiendtlige. Følgende tekstutdrag er fra boken Its a Gulag In Your Future av Eustace Mullins.


«Green Zone», flott navn, korona-konsentrasjonsleire i USA, samlingsleire med fullt utstyr også for eliminering (se tv-intervju, her og her).

Eustace Mullins: «Under året 1976 (200 års jubileet for Declaration of Independence) var det amerikanske samfunn på mange måter likt Russland i 1910. Den hvite middel-klassen jobbet hardt, sparte penger, utdannet sine barn, kjøpte eiendom og forsikring for pengene de hadde tjent. På overflaten virket det å være en behagelig og forutsigbar verden. Men de var uvitende om de fryktelige krefter som var igang i undergrunnene. Som Russland i 1910 hadde Amerika i 1976 godt organiserte, revolusjonære grupper som hadde infiltrert alle deler av samfunnet, men særlig de religiøse, pedagogiske og statlige institusjoner. Når det gjaldt pressen, trenger man neppe å nevne at journalistikk alltid var et av yrkene som hadde vært mest utsatt for prostitusjon. Amerikanske journalister hadde alltid passet på å alliere seg med dem som satt øverst på pyramidene, den sataniske makten til den internasjonale kommunisme.

Til tross for milliardene av dollar som amerikanerne bruker på forsikring, brukte de ikke ett øre eneste på forsikring mot den virkelige trusselen i horisonten; det vil si vissheten om at alle eiendommen deres vil bli konfiskert og at de vil bli plassert i tvangsarbeidsleirer for å jobbe og dø. Følgende sitat får stå for seg selv: «Mange arbeidsleire var beryktet for sine henrettelser og massegraver; Orotukan og Polyarny Spring, og Svistoplyas og Annushka, og til og med landbruksleiren Dukcha, men den mest kjente av alle var Zolotisty Goldfields. På Zolotisty pleide de å tilkalle en arbeidstropp opp til gruven ved høylys dag og drepe den ene etter den andre av dem (og dette var ikke en erstatning for de nattlige henrettelser, de fant også sted). Da sjefen for Yuglag, Nikolai Andreyevich Aglanov ankom, beordret han en eller annen arbeidstropp som hadde hatt skyld i et eller annet, at den skulle tas til side…»


Kart over Russland Gulags under Stalin: Under Gulag -systemet var det mer enn 30 000 leire. De ble delt inn i tre kategorier i henhold til antall fanger de holdt. De største leirene besto av mer enn 25 000 fanger. De minste leirene hadde opptil 5000 mennesker (se foto og artikkel, her).


Min kommentar: Er vi åpne for at tvangsinternering av uvaksinerte kan være begynnelsen på skjulte tvangsarbeidsleire, henrettelsessteder og dødsleire? Australia, New Zeeland og Kanada er godt igang. Fordi dette ikke har med verken vaksiner, sykdom eller å sperre inn kriminelle å gjøre, men å avsondre grupper av individer de herskende ikke så seg tjent med. De ville til og med fjerne dem, men i det skjulte, bak halvmørke løgner, det gjaldt særlig de intellektuelle, fordi de gjennomskuet løgnene. Var ikke vaksinepass bare begynnelsen på utsondringen?

Om arbeidsleirene, se her.


Eustace Mullins: «Og så pleide han å tømme pistolen i den skrekkslagne, overfylte mengden av fanger, og mens han skjøt pistolskuddene skrek han hysteriske gledesrop. Likene ble liggende igjen ubegravet.»

Gulagfange Alexandr Solzhenitsyn (1918-2008, foto, her).

«Selvfølgelig har vi lest om denne typen hendelser mange ganger, f.eks. fra Nürnberg -rettergangene, om tyskerne som mishandlet jødene, men vent, Aglanov, Zolotisty; dette er ikke tyske navn. Dette må være sitert fra Alexandr Solzhenitsyns bok, THE GULAG ARCHIPELAGO. Og på side 389, bind to av dette arbeidet finner vi en veldig viktig passasje: «Men noen transporter av dømte fanger kom for sent, og de fortsatte å ankomme med fem til ti mennesker om gangen. En avdeling av bevæpnede voktere ville ta dem imot på Old Brickyard -jernbanestasjonen og føre dem til det gamle badehuset til en bod med tre eller fire lag med tepper inni. Der ble de dømte fangene beordret til å kle av seg i snøen og gå inn i badet nakne. På innsiden ble de skutt med pistoler. I løpet av halvannen måned ble ca. to hundre mennesker ødelagt på denne måten. Deres lik ble brent på tundraen.»

«I denne passasjen beskriver Solzhenitsyn henrettelse av trotskittiske fanger på en togstasjon i Moskva i april 1938. Det høres altfor kjent ut, fordi hundrevis av sider med besvergede vitnemål som beskrev disse hendelsene ble fjernet under Nürnberg -rettsakene og brukt som begrunnelse for å kunne henrette lovlig folkevalgte i den tyske nasjonen for «krigsforbrytelser»! Hvordan kunne dette skje? Når den tyske hær førte sin blitzkrig i Russland juni 1941 innså de sovjetiske lederne at jøder i de erobrede grensebyene ville være de første til samarbeide med sine erobrere. Stalin beordret at alle jøder langs veien til det tyske hærtog skulle samles og pakkes sammen i kvegvogner. Mange av dem ble forseglet, og de fleste av dem hadde verken mat eller vann. Som et resultat døde mange tusen jøder under de frykteligste omstendigheter. Også langs den tyske hærs vei var en rekke enorme sovjetiske slavearbeidsleirer. Det var ingen mulighet for å evakuere dem, og de russiske vaktene flokket fangene sammen til store grupper og massakrerte dem med maskingevær. Da tyskerne erobret disse områdene, var de forbløffet over å finne store hauger av ubegravede lik.»


Min kommentar: Marxistene sitter idag tett som hagl i vårt statsapparat. At den beryktede kommunistiske standrett så langt ennå ikke har blitt gjennomført på gatehjørnene i norske byer, denne gang med  bruk av hersketeknikk-begrepene , «konspirasjonsteoretikere», «høyreekstreme», «vaksine-og pandemifornektere» og «refuseniks» med kostbare bøter, blodige bestraffelser og tilfeldige henrettelser, henger bare sammen med at de enn så lenge ikke tør. Det tok år før jeg oppdaget at de samme folkene hadde infiltrert den tyske hær og samfunnsmaskineri allerede på nittentyve-tallet. Da kalte de seg nazister. Det går en stri strøm av de verste brutale hendelser i deres kjølvann og det er nettopp brutalitet som er deres kjennetegn. Utdrag av tekst her er hentet fra boken There’s a Gulag in Your Future, by Eustace Mullins, boken  kan lastes ned gratis, her.

Eustace Mullins så dem komme som hordene over steppene fra øst. Idag kaller man dem psykopater, fordi de ikke oppfører seg som mennesker og fordi vi ikke har et bedre navn. De sitter i alle europeiske land som toppledere og opptrer som forhekset. Bok pseudopandemic, av Iain Davis, intervju, her, kan lastes ned, her. Toppfoto, finske k-leire med russiske barn, her

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response