Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins2 min read

Now Reading
Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins2 min read

Der er rart å tenke på at vi europeere sålenge har blitt ført bak lyset i mange henseeender, ikke bare om den siste verdenskrig, men i en lang rekke viktige forhold…fordi det var noen som hadde hånd om pressen, om bøkene…


Heinz Alfred Kissinger, født i Fuerth i 1923 (foto her).

Eustace Mullins skriver i boken There Is A Gulag In Your Future: «For å få bevis på den barbariske mentaliteten til kommunistkommissærene, fotograferte tyskerne systematisk scenene fra disse massakrer, og skrev ned uttalelser fra noen overlevende som hadde flyktet inn i skogene. Senere under rettsakene i Nürnberg endret seierherrene uttalelsene og fotografiene for å kunne få drept de tilfangetatte tyskere, de «leste» tyske vakter istedenfor russiske, de endret lokalitetene fra de russiske til tyske steder som Auschwitz, Dachau og andre konsentrasjonsleire.»

«Så kom alle tyske henry-kissingers, de flyktende tyske jøder som svermet innover Tyskland i hælene på den amerikanske hær. Det var disse som ble det slagne folks nye kommissærer, som hadde kastet seg på reisen med den holdning å bruke de forfalskede anklager som unnskyldning for å utrydde hele det tyske folk, slik Morgenthau (faktisk) hadde foreslått. Som vanlig skulle den jødiske dobbelthet betale seg, for det ble bestemt at de beseirede tyskere skulle betale 10 mrd dollar for alle de jødene sovjeterne hadde drept. I dag betaler de beseirede tyskere fortsatt betydelige summer til staten Israel for jøder som døde i Stalins kvegvogner.»


Jeg kjente ikke til dette. Men jeg hadde hørt rykter. Kanskje ligger her noe av grunnen til at Adolf Hitler i vår offentlighet så gjennomgående ensidig har blitt fremstilt som djevelen selv, svartmalt der hvor det var mulig…igjen og igjen, jeg ante det kanskje, men begrep ikke hvorfor. Toppfoto, her. Boken There Is A Gulag In Your Future av Eustace Mullins, kan lastes gratis ned, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response