Stopp masse – vaksineringen, NÅ!7 min read

Now Reading
Stopp masse – vaksineringen, NÅ!7 min read

Artikkel skrevet av bestemor-aase


Det viktigste valget du tar i år kan være JA eller NEI til vaksine! De Gen-modifiserende mRNA-INJEKSJONER er giftige og har stor helserisiko for alle og kan føre til sterilitet. Ingen verken menn eller kvinner i fertil alder som ønsker barn, bør ta dem. Statsministeren ønsker at flere føder barn, men nå kan det bli enda flere som vil, men ikke kan. Uten barn og barnebarn har vi ingen fremtid! Fødte barn pr. kvinne er allerede altfor lav, bare 1,3 i Europa og mange par har allerede vansker med å få barn. Hvert 7. par er ufrivillig barnløse. Regjeringen har nettopp bestemt å vaksinere 16-17 åringer og anbefaler det også til mindre barn, og det bør stoppes, straks! Risikoen øker med hver ny dose og jo yngre man er! Våg å si; NEI-TAKK! MIN KROPP ER MITT VALG! IKKE FLERE DOSER NÅ!

Dette er et Globalt Medisinsk Eksperiment på mennesker som bryter alle Nürnberg-kodeksens etiske punkter. Det kan bli det største folkemordet i historien. Ingen har fått full informasjon om nytteverdien i forhold til risikoen for å kunne ta et reflektert valg og gi et informert samtykke. Ingen vet og ingen kjenner konsekvensene. De nye mRNA-Vaksinene er verken trygge eller effektive og ingen vet langtidsvirkningen. På Folkehelsens og Regjeringens anbefalinger er nå Norges Befolkning blitt utsatt for sterk propaganda og psykologisk press og over halvparten har blitt forgiftet med to doser og over 70% med en dose. Det finnes effektive legemidler til å behandle Covid smittede og syke!

Nå vil vi ha medisin, medisin, medisin med det samme! De som har testet positivt og har symptomer må få behandling med en gang av fastlegen,  sammen med vitaminer som har gitt gode resultater og vært i bruk av primærleger i flere land siden mars 2020. De har kurert flere hundre tusen, har unngått sykehusinnleggelser og dødsfall. Viktig med tidlig behandling og må gis de første dagene med symptomer. Dette er langt billigere medisiner enn vaksinene og burde bli gitt ut gratis til hele befolkningen. De har også utviklet behandlingsprotokoller for de mer alvorlige stadiene.

Sykdommen er ikke en respirasjon-sykdom, men angriper først blodet og mangel på oksygen i kroppen gir så pustevansker. Respirator og oksygentilførsel er ikke nok, og egentlig en feil behandling. Antikoagulerende og betennelsesdempende er nødvendig. Den siste gode nyheten fra Italia er at plasmaterapi med antistoffer har kurert de mest alvorlig syke på intensivavdeling. Norge må ta i bruk tilgjengelige medisiner, som er godt dokumenter og uten farlige bivirkninger. De kan gis til både barn og gravide og brukes forebyggende,  profylaktisk, for dem som har høy risiko. Det er de syke som trenger medisiner, ikke de friske.

Risiko for skader i forhold til fruktbarhet og graviditet. Ny forskning viser at det er stor risiko for å bli sterile og at fruktbarheten kan skades av de nye eksperimentelle «vaksinene» og de MÅ IKKE gis til gravide! Nano-lipidene er giftige og føres med blodet til hele kroppen og samles spesielt opp i eggstokkene og livmoren hos kvinner og testiklene hos menn og skaper betennelser og skader. Dette er også påvist gjennom flere dyreforsøk og kjent siden 2012. Alle eggcellene for hele livet er allerede dannet og ligger og venter i folliklene i eggstokkene. Hvis de bli skadet betyr det at eggene kan «aborteres» og all mulighet for å få barn senere i livet blir borte. Ingen kvinner i fertil alder som ønsker barn burde vaksineres. 16-17 åringer som ikke er fullmodne er spesielt sårbare for hormonelle forstyrrelser.

Produksjonen av Testosteron og Østrogen blir også hemmet og det virker ikke bare inn på kjønnsutvikling, seksualitet og fruktbarhet men påvirker mange viktige funksjoner i kroppen, som bein-, muskelmasse, stamceller, andre hormoner, hjernen og psyken. Det er større statistisk risiko for friske under 40 år for å dø av vaksinen enn av covid-smitte, som er et coronavirus vi allerede har noe naturlig immunitet mot. Vi får tre nye og fremmede fiender inn i kroppen samtidig som ikke er testet på mennesker tidligere, nano-lipider, genmodifiserende mRNA og spikeproteiner. De setter i gang en produksjon og reaksjon som vi ikke har noen stoppknapp på. Lipidene virker som en Trojansk Hest som bringer fremmede fiender like inn i det aller helligste, inn i cellene og de påvirker RNA og DNA. Mitokondriene som gir oss energi har også påviste skader.

Dette er en genmodifiserende behandling som kan endre arvestoffet vi gir videre til neste generasjon. Spikeproteinene sprer seg i blodet og til hele kroppen og danner små mikroskopiske blodklumper og betennelser i åreveggene og kapillærene og hemmer tilførselen av oksygen, kan skade hjertet, hjernen nervesystemet og alle organer. Helt unge friske har dødd av plutselig hjertestans, blodpropper og myocardi, og obduksjonsrapportene viser at proteinene har spredt seg til hele kroppen og gitt betennelser. Det er ikke gjort noen studier av virkningen av vaksinene på hjertemuskelen og de reproduktive organene. Man kan ha fått små skader som vil utvikle seg til sykdom senere i livet, og plutselige hjerteinfarkt, blodpropp og slag har blitt sett i månedene etter vaksinering.

Effekten av vaksinen synker etter noen få måneder, antistoffene halveres og de er bare 40% effektive mot Delta-varianten. Vaksinen hindrer ikke smitte og infeksjon, men den bare mildner symptomene og kanskje hindre sykehusinnleggelse, sier produsenten selv nå. Vi har likevel sett mange alvorlige covidsyke selv om de er fullvaksinerte, i tillegg til mange andre skader. De som er vaksinerte kan dermed også smitte andre, og vaksinepass er en falsk trygghet. Antistoffene som dannes er bare til en liten sekvens av viruset, men de som har hatt infeksjonen eller opparbeidet naturlig immunitet, danner antistoffer mot hele viruset og det kan gi immunitet livet ut. Forsker Dr. Michael Yeadon, en tidligere Pfizer ansatt med høy kompetanse, advarte tidlig mot at spike-proteinene som produseres i kroppen av disse mRNA likner proteiner i livmorveggen som er nødvendige for at egg skal feste seg, for å bli gravide og fullføre et svangerskap.

Testing av fullvaksinerte kvinner som hadde dannet antistoffer mot spike proteiner viste at de også hadde økt innehold av antistoffer mot sin egen livmor og den vil da bli betent. Spiral som prevensjon virker på samme måte og gir en betennelse slik at egget ikke kan feste seg. Faren for spontanabort er derfor stor, især de første tre månedene.

https://www.lifesitenews.com/news/stop-the-shot-conference-doctors-pregnant-women-should-never-take-the-vaccine/

Det er meldt 800 aborter i USA som vaksine-reaksjon, selv om gravde ikke skulle ha vært vaksinert har de blitt presset til det på grunn av jobb. Hvis man er gravid vil Lipidene med mRNA komme inn i fosterets blod og også trenge inn i livmoren og samle seg i hjernen. De har ikke immunforsvar og kan ikke danne antistoffer selv og det vil virke som en forgiftning. Hvilke skader dette kan påføre fosteret hvis det overlever aner vi ikke, hjerneskade, autisme, misdannelser og genetiske feil er mulig. Jordmødre i Amerika melder nå om mange fødselskomplikasjoner etter vaksinering, økt antall spontanaborter og morkakeløsning. Spedbarn som er blitt ammet har også blitt syke og dødd.

Det skal minst 5 års studier før man kjenner virkning av nye medisiner og minst 15 år for å vite virkning på gravide og foster. Disse er bare et halvt år likevel har FDA i USA og Folkehelsen i Norge nå godkjent dem fra 16 år.

REGISTRERTE SKADEVIRKNINGER ETTER VAKSINERING: Legemiddelverket i Norge har fått meldt inn 199 dødsfall og over 25 000 skadevirkninger pr. 17.August 2021.


Det Europiske Endura Vigilance for EU, har fått meldt inn pr. 14. august 2021, har systemet samlet 2 074 410 (To millioner derav halvparten alvorlige) rapporter om skader relatert til Covid injeksjoner, inkludert 21 766 dødsfall i de 27 medlemslandene. De Amerikanske nasjonale VAERS -dataene, en samling av saker som involverer negative reaksjoner fra medisiner, og de viser «595 620 bivirkninger, inkludert 13 608 dødsfall inntil 13. august 2021, fra COVID -injeksjonene.» De som blir meldt inn er antagelig også bare toppen på isfjellet og mange leger kvier seg for å melde inn for å ikke miste jobben. Mange av bivirkningene regnes også som normale reaksjoner, så en kraftig influensa blir antagelig ikke innmeldt, selv om man blir syk i mange dager. Hvordan kan Helsemyndighetene si at de er helt trygge????


Bestemor-aase, sykepleier og sunnhetsarbeider. Hovedkilde de tre pressekonferansene «Stop the Shot» til Truth For Health; https://www.truthforhealth.org/


Topp-foto, her

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response