Forberedelser på et kommende uvær?2 min read

Now Reading
Forberedelser på et kommende uvær?2 min read

Hva skjer? Foto tatt fra Klyve i Skien, den 12. og 13. september, hvorfor har miljøet bak NATO med våre politikeres velsignelse ikke bare behov for å styre været, men også behov for å holde det skjult for befolkningen?


Slik begynte valgdagen 13. september 2021, soleklar himmel over aluminiumsslørene.

Slik begynte dagen; aluminiumsslørene lå igjen fra igår. Mon tro hva de ellers har sprøytet ut i tåkeskyene sine idag. De begynte ettermiddagen valgdagen med full utspraying, så mye har jeg ikke sett på lenge. Om de legger bakterier også i luften vi skal puste inn; det er jo fullt mulig, for hvem kan kontrollere det?

Et eller annet sted fra har jo de siste års forkjølelser også kommet.

Kondenssstriper hevder noen profesjonelle demagoger, mens det i virkeligheten er  forberedelser på uvær som skal komme om noen dager.

De er ikke beskjedne, men har tilgang til penger nok slik at de kan ta ibruk store Boeing jetfly, jeg antar at NATO rår over dem. De kan være fjernstyrte. Vårt eget forsvardepartement har gitt de ansvarlige underskrifter og finansdepartementet pengene over skatteseddelen. Staten faller sine egne borgere i ryggen.

Også den norske stat har beskjeftiget seg med dette: I dokumentet Norges offentlige utredninger, NOU 2009:16, side 116 Kapittel 10, som ligger på regjeringen.no står det følgende: «Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO 2 – ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke.»

Hvilken gedigen løgn for å få anledning til å forgifte på jord og menneskene med giftige metallsalter.

En av teknikkene, beskriver statsrapporten, er Solar Radiation Management, som innebærer å legge ut partikler foran sollyset, slik at temperaturen synker. Dette går også under det populære begrep «chemtrails». For 12 år siden ble FOU 2009 skrevet, da hadde de allerede over lengere tid diskutert dette i staten. Vi kan iaktta at dette er meget utbredt over Grenland og har en inngripend virkning på været. Har det også en inngripende virkning på menneskene i Grenland?


 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response