Covid19-vaksinene og anthrax-terror3 min read

Now Reading
Covid19-vaksinene og anthrax-terror3 min read

Blir vi forundret over å finne kortsynte kjeltringer ikke bare i statsdirektoratene, men også i vaksineindustrien? Er det fordi det er så store penger å tjene? Så uhorvelig mye penger. Mere enn nasjoners statsbudsjett? At de er mere enn villige til å gå over lik, mange lik. At de kanskje tror at de er dyktige og flinke. Men kanskje er de bare fullstendig kortsynte. Og vet ikke at livet fortsetter etter døden; vet ikke at det alltid slår tilbake på dem selv når de skader andre. Fordi det er en dyptgripende sjokkerende og oppskakende viten.


Video intervju, dkdox.tv med dr. Heiko Schoening, her.

Heiko Schoening forteller (fritt gjenfortalt): Jeg slo  alarm allerede i 2019. I september 2019 gav jeg et to timers intervju hvor jeg beskrev de kriminelle (se her). De hadde planlagt å skape en verdensomspennende panikk med et dødelig biologisk våpen. Det merkelige var at dette var de samme folkene som hadde vært ute på ferde i 2001, som sto bak de såkalte anthrax terror-brevene. Jeg forsto at det var en tydelig sammenheng mellom anthrax-terroren i 2001 og Covid19. Hva dreide dette seg egentlig om?? Det gikk av stabelen i september 2001 parallellt til det som er kjent som 911.

Det er som 5 fingre på en hånd.

Dr. med. Heiko Schoening på konferanse i Budapest, se og hør hans intervju, her.

Vi kjenner de fire flyene fra 911: To i New York, ett i Pentagon og ett i Shankesville. Så var det anthraxbrevene. US regjeringen hevdet at anthraxbrevene var meget vel utviklede biovåpen; det måtte ha vært Irak som sto bak, mente de; og dette ble motivet for Irak-invasjonen i 2003; siden ble det kjent at det hadde vært amerikanerne selv som sto bak. Det var sogar USAs eget militære (US Army) som sto bak. Men ingenting skjedde.

Syv år senere fortalte FBI at de hadde lett etter en enslig gjerningsmann, og nå hadde de funnet ham, hans navn var Bruce Ivins. Men dessverre hadde han tatt selvmord med paracetamol. Her var det jeg kunne slå til fordi jeg var lege. Jeg hadde behandlet folk som hadde prøvd å ta sine liv med paracetamol. Måten Bruce Ivins skulle ha tattt sitt liv på var ganske enkelt ikke sant, det var en tydelig dekkoperasjon. Så begynte jeg å studere disse kriminelle folkene, som en medisinsk utdannet detektiv, skjult bak legekappe og stetoskop.

Jeg skjønte i 2019 at vi i 2020 skulle få en panikkbølge skapt av et biovåpen, slående innover oss. Det forelå en rekke spor. Det viktigste av dem var firmaet Emergent Bio Solutions. De hadde dengang etter anthrax-terror-brevene monopol på anthrax-vaksinene. De skapte seg en formue ut av anthrax terroren. Og gjett hvem som var medarbeider hos dem? Jo, nettopp Bruce Ivins. Jeg fikk tak i deres forretningsplaner for 2020.

Der hadde de (i 2019) lovet sine investorer å doble inntjeningen fra 500 millioner til 1 milliard dollar i løpet av to år!

Og nå (i 2021) har de allerede monopol på Covid19-vaksinene Astra Zeneka, Johnson & Johnson, Vaxxter og NovaVax. Er ikke det underlig? Hvordan kan man planlegge slikt? De har ett produksjonsted i USA og de heter Emergent Bio Solutions (hjemmeside, her).


Bøker til nedlasting: The Anthrax Letters: A Medical Detective Story, her. The 2001 Anthrax Deception: The Case for a Domestic Conspiracy, her. Beyond Anthrax: The Weaponization of Infectious Diseases, her. Flere detaljer om anthrax-terroren i 2001, artikkel Nyhetsspeilet, her. Heiko Schoenings kommende bok Game Over, på tysk, om nettopp Covid19- og Anthraxsvindelen kan forhåndbestilles, her.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response