FILM- PROJECT WANTING PARTICIPANTS1 min read

Now Reading
FILM- PROJECT WANTING PARTICIPANTS1 min read

FILM- PROJECT WANTING PARTICIPANTS.

A modern- day version of Nancy Drew, exposing the current, global events.
Title: Nancy Drew, – ahead of time.
Genre: action- comedy
Storyline: Nancy`s father and friends are stuck in different countries, due to the lockdowns. Nancy tries to get them all back home. This takes her on a wild adventure. Enjoy!
All participants provide their own script, filming and sub- titles in english, and the contribution is then sent for approval and editing. Product- placement will be allowed (modest).
About the script: Think wild, outrageous and belly- laughs! 🙂
All contributions will be mentioned in the end credits, also those that were not used in the film. I have great respect for your efforts, and wish to honor you with this. Contact- info may also be included, on screen. <3
The movie will be spread everywhere humanly possible, and if you want to give it a go at the local cinema, you will be cheered on, – and need it! Haha. 😀

This project operates outside the limitations of funding, but should money find its way there, it will be distributed to all participants.
I want too-good-for-Hollywood quality for this movie. Go BIG, or go home! 🙂

*CAUTION: DUE TO THE SEVERITY OF THE GLOBAL SITUATION, WHERE MANY PEOPLE HAVE BEEN KILLED FOR TELLING THE TRUTH, ALL PARTICIPANTS WILL ENTER AT THEIR OWN RISK.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response