Terror og vold, frykt og redsel og angst4 min read

Now Reading
Terror og vold, frykt og redsel og angst4 min read

Det israelske politiske parti Likuds helt og forbilde, volds-romantikeren, Wladimir Jabotinsky, 1880-1940

Toppfoto: Jabotinsky, Sokolow, Warburg, Goldstein (LOC),  https://www.flickr.com/photos/library_of_congress/48607277007/


Går vi inn i en tidsepoke med utstrakt bruk av terror og vold? Er det dette som er språket til Den nye verdensorden? Brutalitet skjult bak bedrag og løgn? Falsk-flagg operasjoner for å presse politikere til beslutninger de egentlig ikke vil ta? Raketter med mini-atomært sprenghode som eksploderer, mens det skulle se ut som en eksplosiv brann i et havnelager som tilfeldigvis tok livet av over 200 mennesker, såret og lemlestet over 6500 og ødela deres boliger? Er dette Benjamin Netanyahu, Menachem Begin og Jabotinsky i et nøtteskall?? Er dette de nye verdensherskeres ansikt utad?


Hvem kommanderer våre statsministre?

Benjamin Netanyahu, født av den polske khazarjødes familie Benzion Mileikowski, hvorfor lot han seg bli et ondskapens redskap?

De var ialt syv deltagere på telefonmøtet med Benjamin Netanyahu (døpt Benzion Mileikowsky i Polen). Ifølge de tyske forfatter Gerhard Wisnewski i hans Annerledes årbok 2021 fortalte Netanyahu at nå var pandemien kommet i en bakevje. Nå måtte statssjefene begynne å ta tak, mente han, for dette skulle være livsfarlig og alvorlig, og dette var ingen lek. Statssjefene skulle kunne opptre som «smart movers», skriver nettavisen. Fra den østerrikske nettavis Falter, 12. mai 2020: «Statsminister Kurz, for eksempel, lyttet til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det var først på en telefonkonferanse med ham og flere EU-statsministre 9. mars at Netanyahu tok ham i nakkeskinnet og lot ham få vite om alvoret i Corona-krisen. Det var Netanyahu som senere i konferansen berømmet statsministrene og kalte dem «Smart Movers» i saker om Corona-pandemien.


Statlig pressemelding fra Israel 9. mars 2020 (kom meg ihende den 18/6-21) om video, «conference with European leaders and discussed with them the challenges,» her.


Sebastian Kurz fortalte i etterkant av konferansen med Benjamin Netanyahu: «Jeg husker at vi hadde telefonsamtaler i mars (2020) hvor han sa at dere tar ikke pandemien alvorlig nok i Europa, særlig i Østerrike, og det måtte det bli en forandring på, mente Netanyahu. Det var en slags oppvåkning for meg, fortalte Kurz, for etter denne kraftige påminnelsen, kunne han ta den særdeles vanskelige beslutning. »

Fra artikkelen «Was passiert wenn es eng wird» av Barbara Tóth, 12.05.2020, avisen Falter (se oversettelse i tekst). Originalartikkelen ligger bak betalingsmur (falter. at) eller kan lastes ned som pdf-fil, gitt som en gave fra online avisen Falter i Wien, her.

Videre skriver Wisnewski: «Etter disse utsagn å dømme, kan vi betrakte Netanyahu som opprinnelsen til hele pandemi-galskapen. For etter den første telefonkonferansen, den neste dag 10. mars ble alle statsjefene i hele Europa innkalt til et nytt videomøte og da ble covid19-viruset erklært til å være statssjefenes hovedsak. Nå skulle det hete at det gjaldt å beskytte befolkningen mot dette ekstremt farlige virus, ‘Eindämmung der Gefahr, die von dem Coronavirus ausgeht’, fortalte Angela Merkel på en pressekonferanse den 11. mars 2020. »

Det var på den samme pressekonferanse at den tyske helseminister Jens Spahn uttalte at man dessverre fra nå av måtte forby store arrangement med over 1000 deltagere, og fotballkamper måtte heretter finne sted uten tilskuere. Man måtte rett og slett gi avkall på den vanlige hverdag, for å beskytte andre («auf ein Stück Alltag verzichten, um andere zu Schützen»). Kjenner vi ikke dette igjen også fra Norge? Var det ikke akkurat de samme ordtak? Var ikke statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og Helsedirektoratets leder Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020?

Vet vi ikke hva dette har kostet den norske nasjon? Alle konkursene? Alle arbeidsledige? Alle som ble lovet hjelp av statsminister Solbers tomme løfter? Alle ensomme og forlatte? Alle selvmord? Alle de gamle som ble stuet vekk og satt på palliativ neddopning og palliativ død? Alle livsnødvendige operasjoner som ble utsatt, fordi sykehusene ble nedstengte for vanlige folk? Skjedde ikke det hele for ingenting, var det ikke et påfunn, og helt unødvendig?

Døde de alle fordi fordi vi alle ble lurt til å tro på et bedrag? Et bedrag som NRK, TV2, Aftenposten, VG og Dagbladet lot få de feteste og største overskrifter, dag etter dag, kveld etter kveld, måned etter måned? Ble vi alle narret av Netanyahu og hans folk?? Kan vi noen gang igjen tro på NRK og riksavisene? Kan vi noen gang igjen tro på rikspolitikerne, på ministre og statsledere som alle blåste i det samme hornet?


Om eksplosjonene i Beirut havn den 4. august 2020, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response