Dette er ingen vanlig bil, men en overvåkningssentral3 min read

Now Reading
Dette er ingen vanlig bil, men en overvåkningssentral3 min read

Sikkerhetspolitiet (PST) overvåker fredelige demonstranter

Politimester Brian Skotnes var nok nøye instruert (fra POD) da han kalte de festkledde flaggviftende kvinner, menn og barn på 17. mai i Karl Johan for høyrevridde konspirasjons-teoretikere. Merkelig å se at voksne politifolk faktisk tror at de ser konspirasjons-teoretikere og høyreekstreme, etter det jeg kunne iaktta vekket det faktisk engstelse og bekymring i dem, er det ikke det som går under navnet hjernevask (foto, her, Svein Østvik-intervju 17. maitog 2020, VG, her)?

En av PSTs overvåkningssentral på hjul, tatt rett ovenfor Eidsvolls plass den 10. april 2020 (privat foto). Vi kan se at de ikke liker å bli avbildet.

PST vil gjerne vite hvem som er med på demonstrasjonene mot pandemi, vaksinepass og tvangsvaksinering foran Stortinget. I denne bilens bakrom, dekket av mørklagte ruter, sitter en sivilkledd sikkerhetspolitimann (PST) foran en stor monitor som fanger opp alle telefonsignaler og forvandler dem til et rødt punkt på et kart av Eidsvolls plass.

Han snakket lavt inn i en mikrofon med en kollega. Kollegaen sto ved brogelenderet foran Stortinget med en kikkert og godt kamera for å fotografere vedkommende demonstrant de i bilen kunne se telefonnummeret på;

En oppmerksom demonstrant tittet inn igjennom frontruten på bilen, så den sivilkledte tjenestemann foran sin store skjermen med de mange røde prikker, og fotograferte bilen.

Interessant at helsespørsmål har fått en slik vektlegging, at de stiller opp med et tyvetalls bevoktende politimenn i helseøyemed.

At de stiller opp med anonymt kledde fotografer med de beste kameraer? Hva kan det skyldes? At det hele er en falsk-flagg aksjon? At det er derfor de er nervøse??

PST har gjerne BMW X5, men de har også hvite kassevogner. Vi ser tre statstjenestemenn i bilen som bruker av sin livstid på å skrive opp navn og telefonnummer på det de kaller «høyreekstreme» og «konspirasjonsteoretikere»?

En lørdag opptrådte sortkledte også terrorpolitiavdelingen med skarp bevæpning. De hadde omringet St. Olavs Plass, kanskje 25 mann. Skulle de true? Skape angst? Eller hadde de mere på hjertet?

For det er tydelig at noen føler seg truet, et par av dem sitter i politidirektoratet (POD), vil jeg tro. Men dronningen er den som trekker i trådene, hun er et helt inn i knoklene engstelig menneske. Ikke skal det være enkelt. Men hva er det de føler seg truet av?? Av omkring 400-500 barn, unge og eldre samfunnsengasjerte mennesker. Av folk som synes det er galt at eldre skal behandles dårlig på statlige institusjoner, pleiehjem og sykehus under en bedragerisk pandemi? At det utøves et stort press til å ta u-testede og skadelige vaksiner, hvor det egentlig skulle være valgfrihet og informert samtykke som rådde? Dette føler ledende statstjenestemenn og en pensjonert AP-rikspolitiker som en trussel? Merkelig, spør du meg. Hvorfor er dette så ømfindtlig?

Er det ikke rart at de velger å mistenkeliggjøre folk folk som er glade i sitt lands språk og kultur, som er samfunnsengasjerte, som går i kirken på søndag, som har høner hjemme og går på tur i fjellet sommer og vinter med barn og svigerforeldre (privat foto)…spørsmålet er om tjenestemennene virkelig har dømmekraften på stell?


Kan det være at dekkhistorien om pandemi er en konstruert løgn? Balanserer de derfor langs en skarp knivsegg som er så tynn at det fort kan glippe og så skarp at man fort kan skjære seg blodig??


 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response