Appell til norske SAMER2 min read

Now Reading
Appell til norske SAMER2 min read

av Hege Fredriksen

En appell til norske samer om å stå samlet mot sentraliseringen av makt i Norge.

Det er trist å se at nordmenn har godtatt de seneste «forsvinninger» av norske kommuner og fylker. Det var likevel som forventet. Det som gjør meg enda tristere, er å se at ikke samene leet på et øyelokk. Er dere virkelig ok med at landet deres blir tatt ifra dere, slik sentraliserings- politikken har som formål å gjøre? Vi er på vei mot en verdensregjering, og Norge haster på, med stormskritt. Fjerning av kommuner og fylker er IKKE en «nødvendighet»; – det er et ledd, i en plan. Jeg appellerer derfor til samefolket; hvis der er noen igjen av dere, etterat Kaffe- latte- tinget (Sametinget) har gjort sine herjinger – til den urkraft og visdom jeg håper fremdeles renner i årene til de som lever i og nær naturen.

SÁMIID ÆDNAN:

VÅKN OPP, kjære samer; – de tvangs- injiserer nå aboriginerne, urfolket i Australia. Når kommer norske myndigheter for å tvangs- injisere dere? Skal dere virkelig la dette skje med den samiske kultur og det samiske folket? Se denne videoen fra en brilliant mann, som har skjønt at løsningen er å komme sammen og sette opp vårt eget samfunn, med vår egen regjering, slik at vi kan beskytte oss selv mot dette globale folkemordet. Verdens regjeringer dreper folk, og tåkelegger det, slik at folk ikke skal skjønne hva som skjer, før det er for sent. I Amerika prøver indianere å rømme til skogs, for å beskytte seg mot militærets tvangs- injiseringer. Hvor skal dere samer ta veien, når norske myndigheter kommer for å ta dere? Har dere fremdeles tiltro til at «Same- tinget» skal tale deres sak? Hvis ikke; – er vidda stor nok til at dere kan gjemme dere der? Jeg tror ikke det. Kom sammen med oss andre nordmenn, og la oss få en slutt på dette folkemordet!

https://davidicke.com/2021/11/24/australian-government-force-jabbing-tribal-people-claim/


https://davidicke.com/2021/10/27/message-to-the-world-from-the-elders-of-australia-time-to-come-together-people-to-r…

Intervju med Pete Stone, Founder of The Sovereign Project. (Intervjuet starter 23:18). https://davidicke.com/2021/11/12/right-now-gareth-icke-talks-to-cornell-university-professor-david-collum-pete-stone-of-…

www.thesovereignproject.live

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response