Appell til norske SAMER2 min read

Now Reading
Appell til norske SAMER2 min read

av Hege Fredriksen

En appell til norske samer om å stå samlet mot sentraliseringen av makt i Norge.

Det er trist å se at nordmenn har godtatt de seneste «forsvinninger» av norske kommuner og fylker. Det var likevel som forventet. Det som gjør meg enda tristere, er å se at ikke samene leet på et øyelokk. Er dere virkelig ok med at landet deres blir tatt ifra dere, slik sentraliserings- politikken har som formål å gjøre? Vi er på vei mot en verdensregjering, og Norge haster på, med stormskritt. Fjerning av kommuner og fylker er IKKE en «nødvendighet»; – det er et ledd, i en plan. Jeg appellerer derfor til samefolket; hvis der er noen igjen av dere, etterat Kaffe- latte- tinget (Sametinget) har gjort sine herjinger – til den urkraft og visdom jeg håper fremdeles renner i årene til de som lever i og nær naturen.

SÁMIID ÆDNAN:

VÅKN OPP, kjære samer; – de tvangs- injiserer nå aboriginerne, urfolket i Australia. Når kommer norske myndigheter for å tvangs- injisere dere? Skal dere virkelig la dette skje med den samiske kultur og det samiske folket? Se denne videoen fra en brilliant mann, som har skjønt at løsningen er å komme sammen og sette opp vårt eget samfunn, med vår egen regjering, slik at vi kan beskytte oss selv mot dette globale folkemordet. Verdens regjeringer dreper folk, og tåkelegger det, slik at folk ikke skal skjønne hva som skjer, før det er for sent. I Amerika prøver indianere å rømme til skogs, for å beskytte seg mot militærets tvangs- injiseringer. Hvor skal dere samer ta veien, når norske myndigheter kommer for å ta dere? Har dere fremdeles tiltro til at «Same- tinget» skal tale deres sak? Hvis ikke; – er vidda stor nok til at dere kan gjemme dere der? Jeg tror ikke det. Kom sammen med oss andre nordmenn, og la oss få en slutt på dette folkemordet!

https://davidicke.com/2021/11/24/australian-government-force-jabbing-tribal-people-claim/


https://davidicke.com/2021/10/27/message-to-the-world-from-the-elders-of-australia-time-to-come-together-people-to-r…

Intervju med Pete Stone, Founder of The Sovereign Project. (Intervjuet starter 23:18). https://davidicke.com/2021/11/12/right-now-gareth-icke-talks-to-cornell-university-professor-david-collum-pete-stone-of-…

www.thesovereignproject.live

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response