Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?5 min read

Now Reading
Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?5 min read

Ble dr. Thomas Jendges selvmyrdet?

Foto fra Bild Zeitung fra 3. november 2021: Dr. Thomas Jendges kastet seg ut  i døden (artikkel, her).

Det dukket opp på Facebook. Klinikksjef i Chemnitz, Tyskland, Dr Jendges, hadde tatt sitt eget liv, hoppet fra en høy etasje. Han døde av skadene. I våre virus- og vaksinetider en meget dramatisk hendelse, vår oppmerksomhet ble fanget. Vi fikk se en video som skulle forestille Dr. Jendges, meget uskarpt bilde, en tilsynelatende bekymret sykehuslege som uredd fastslår at det dreide seg ikke om et virus, «dette har ingenting med virus å gjøre, overhodet ingenting, men er et skritt i en innføring av et verdensdiktatur, annerledes kan man ikke si det»…. Men, det var ikke dr. Jendges, det var et videointervju med vaksinespesialist Dr. Guido Hofmann. Merkelig. Hvorfor har noen postet dette under Dr. Jendges navn? Lå det en skjult hensikt bak?

De skyver ofte folk utfor høye etasjevinduer og tak; for å ta livet av dem, da ser det ikke ut som mord, men som en ulykke. Det gjaldt f.eks. bondepartimannen Nils Trædal i 1948 i Oslo og Jan Wiborg i 1994 i København. Jeg vet ikke hva Trædal sto oppe i politisk, men Wiborg sto oppe i Storflyplass-saken, avgjørelsen om det skulle bli Gardermoen eller Hurum. Fordi vi har maktbesatte folk iblant oss, har mange måttet lide samme skjebne; vi har så langt ikke klart å rydde opp i dette forferdens uvesen. Wiborg hadde avgjørende opplysninger om forfalskninger av data, såvidt jeg husker. Han kunne ha avslørt et bedrag. Du skal ikke komme disse folkene i næringa, skal lærepengen være. Men bare så det er sagt; det er den mest fantasiløs måte å løse problemer på, et fullstendig fravær av intelligens, en brutale dumhet.

Foto av Dr. Jendges fra blogg stranger-in-a-jewish-world (her), så fremmed er han nok ikke, men anonym, etter min mening står han såpass nært de azkenazijødiske gjerningers sentrum at han kan kalles et talerør med tilgang til store videoarkiv.

Kunngjøring fra en insiderblogg: «Historien er at denne mannen begikk selvmord, men det jeg vil at du skal ta opp til grundig vurdering er om denne mannen ble selvmyrdet på grunn av sin motstand mot Covid 19-etableringsagendaen. Denne mannen var i en posisjon på høyt nivå og var imot det jødiske etablissementets agenda. Han var tydelig motstander av å gi injeksjonene til alle, spesielt barn som nå blir presset hardt rundt i verden. Dr. Jendges motstand mot agendaen gjorde ham til en trussel mot agendaen, så alt taler for at han ble myrdet og drapet ble omtalt som selvmord» (se blogg, her).

Budskap fra samme sionistblogg om dr. Jendges: «Jøder mener dødsens alvor når det gjelder deres nøye planlagte og forberedte agendaer skal bli virkelighet, og alle ærlige og oppriktige som truer disse jødiske agendaene vil bli ryddet av veien, hvis nødvendig.» «Jews are deadly serious about their carefully planned and prepared agendas coming to reality and anyone honest who threatens those Jewish agendas is going to be taken out of the way by any means necessary» (se blogg, her). Også denne blogg plasserer (det gjør inntrykk av å være en bevisst handling) samme intervju av dr. Guido Hoffmann og later som om det er dr. Jendges (se Bitchute, her). Hva vil sionistene oppnå ved å via en mørklagt bakvei, smyge inn hendelser blant kjennsgjerningene og derigjennom skape en usannferdig sammenheng?

Uskadeliggjøre dømmekraften

Dette er dr. Hofmann, sett uten uskarphets-filter, også en lege som ikke er redd for å si det han mener. Foto hentet fra video, (2:42) her.


Den som i ettertid blir klar over at han en bedømmelse han gjort beror på feilaktigheter, blir i første omgang forsiktigere. Noen kan ved flere slike uoppdagede løgnaktigheter fra sionistsiden bli usikre på sin egen dømmekraft, noe av det viktigste vi har å orientere oss etter. Derfor vil de gjøre oss goyim usikre og famlende. Den effektive motgift er å være grundig i utsjekking av informasjoner, gå etter påstander i sømmene, sjekke foto og videoer. Vi har alle blitt utsatt for dette, ikke la deg vippe av pinnen, den som etter stormen heiser seilene igjen kan utvikle en så skarp nese for sannheten at sionistene får vanskeligheter.


Og mannen de presenterte som dr. Jendges var også en lege, hans navn er dr. Guido Hofmann. Det var en annen video som gjorde meg oppmerksom på dette (se her).

Chemnitzer Klinikum, (fra Bild Zeitung, artikkel, her).

Videoen viser vaksine- og hals-nese-øre-lege Dr Guido Hofmann, ikke Dr. Thomas Jendges, men virker å være gjort uskarp slik at de fleste skulle gå på limpinnen og tro at dette var klinikksjefen som hadde gjort selvmord … de ligner faktisk litt på hverandre; for meg er dette en bekreftelse på at mannen, dr. Jendges ble selvmyrdet … noen ville stikke kjepper i hjulene for utbredelsen av dette, såkalte sionistiske kjepper … Dette var altså dr. Guido Hofmanns ord: «Jeg kan bare gjenta at det som skjer her ikke har noe, absolutt ingenting med virus å gjøre. Dette er innføringen av et verdensomspennende diktatur» (se video Facebook, her)

Dr. Jendges født 1966, var en modig, oppegående og våken fyr, ære være hans ettermæle. Han oppdragsgivere likte ikke at han var uredd og ærlig og ikke gjorde som de sa han skulle. Om de hadde med seg bøller fra underverdenen, folk fra etterretningsvesenet eller andre drapsmenn, vet jeg ikke. Om han først ble slått helseløs, var blitt bedøvet, eller slått halvt bevisstløs med elektrovåpen, vet jeg heller ikke. De skjøv han utfor taket, han hadde kone og en ungdom i sitt hjem. Dr. Jendges ble selvmyrdet. Det er slik de løser sine problemer; dette er ekstremt egosentriske, narsissistiske folk, noen kaller dem psykopater.


Toppfoto hentet fra video: https://www.facebook.com/troy.peters.10888/videos/604215477671206

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response