Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død4 min read

Now Reading
Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død4 min read

Vera Kanalecs brutale oppdagelser

Vera Kanalec, tidligere administrativ sjefssykepleier ved Universitetsklinikken i Ljubljanana (fra video,  her).

Faktasjekkerne har meldt seg, jeg synes de igjen har gjort en svak innsats, men det er ikke først gang…(lenke her, se deres begrunnelse, hos meg ble kroatisk automatisk valgt i Google oversetter, her).

«Denne vaksinen som nå er tatt i bruk, 30% av denne er placebo (saltvann), men du vet ikke om du har fått placebo, det kan hende du har fått Jansens, ikke vær sikker på at du har fått Astrazeneca, selv om du spør om å få se på vaksineglasset, det er ikke nødvendigvis den vaksinen du ble vaksinert med. Dette skjer ikke overalt, men er noe av informasjonen jeg har fått fra kolleger fra Slovenia; vi kan gå utifra at det er dette som skjer. Det er grunnen til at de begynte nå: Hvis du har blitt vaksinert med de ene, du kan også bli vaksinert med den andre, og så videre. Men du vil aldri få vite hva du egentlig fikk. Men det er en forskjell, jeg vet ikke om det er noen vaksinerte her. Hovedsakelig er det de som får kortet og tar stikket: På dem er nummeret 1, 2 og 3. De som får placebo (saltvann), husk dettte. Nummeret er bare et ett-tall. Ikke to (2) og ikke tre (3). Bare så dere vet det. Men det er som…unnskyld??…Vet de hvem som får placebo? Ja, de vet, men du får ikke vite det. Nå vet også du dette. De satset på at alle skulle ta vaksinen» (slovensk med engelsk undertekst, Bitchute, her).

«For those bottles with number 3, she says that people who received it will get soft tissue cancer within 2 years. The third dose gives cancer so avoid the 3rd dose, it’s your life at stake here! She says she personally witnessed all the politicians and tycoons being injected and they all got the shot with the number 1 batches, so they got a saline solution, a placebo» (tekst, her).

En enkel kode, livs- eller dødsdom

Fra et vaksinepass(?): Avgjørende kodenummer på medisinglass fra Slovenia, foto hentet (00:57), her, se artikkel Daily Telegraph, her.

Pussig: I flere måneder ante det meg at det måtte være slik; Hvis jeg traff noen som fordelte vaksinenen spurte jeg etter koder på glassene. Kodering ville kunne gjøre bedraget perfekt, dekke over spor og alikevel få et ønsket resultat, men uten å røpe seg for mye. Man kunne ved hjelp av den alltids finne på nye bortforklaringer og utveier, hvis folk som skjønte at her var ugler i mosen, spurte og grov for mye.

Å hvilken oppdagerglede å treffe en oppriktig, hjertevarm og håndfast dame som bekreftet dette, jeg beundrer grenseløst slike modige kvinner, slike har utrettet mye godt i Europas historie, vi lever av det den dag idag, hun vant sporenstrek min tillit og beundring. Da faktasjekkerne på Facebook avviste henne (se melding), skjønte jeg at hun hadde truffet riktig. Intervjuet med henne kan ha skjedd i juli måned 2021 i Slovenia, ifølge opplastingsdato på Youtube. Bildet jeg fikk var: Hun hadde vært en ledende sykepleier ved universitetsklinikken i Ljublana, hatt ansvaret for inntaket og fordeling av vaksinene, og oppdaget sammenhenger hun ikke skulle og sa sporenstreks opp jobben. Var det slik det hadde skjedd: Hadde en bekymret vitende forklart kodens betydning for henne?


Vi har spurt ledende sykepleiere i Norge, men enn så lenge ikke fått svar på om det også her er koder på vaksineglassene. Hvis noen vet noe, vær snill å melde fra, skriv en kommentar.


Max Igan, nå i Mexico, hør hans video A Storm is Coming, om dagens situasjon, her.

Kodene på vaksineglassene i Slovenia hadde følgende betydning: Vaksiner merket med kode 1 var ment for politikere og millionær, den innehold rent saltvann, altså placebo. Vaksiner merket med kode nummer 2 var den klassiske mRNA, den skulle forårsake kollaps av det naturlige immunforsvaret, mens det het seg at man skulle bli beskyttet mot et virus.Vaksine merket med kode nummer 3 innehold et onkologisk gen, kjent for å være forbundet med adeoviruset som forårsaker utvikling av kreft. I flere alternativt tenkende, faglige miljø har det i mange år gått rykter om at de mange års kreft-epidemier har en forbindelse med vaksiner.

Mange må ha visst dette. Det er virkelighet, sykehusene er fulle av folk som har fått flere injeksjoner med disse ukjente stoffer. I høst har antall ambulanseoppdrag, ifølge et intervju på Antijanepodden (her) gått opp fra omkring kanskje 25 til 100 pr to døgn i en liten by med 11000 innbyggere, en 4-dobling. Jeg hører også om folk som etter å ha tatt vaksinene opplever eksplosiv utvikling av metastaserende kreft, men også andre sykdommer. Hvordan kan man forstå slikt? Ser vi ikke at det er vaksinene som sprer sykdom og død?


Toppfoto, her: Vera Kanalec forteller om sine oppdagelser, tatt i juli måned 2021, noen som vet hvordan det går med henne nå?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response