Skarpere enn barbérblad4 min read

Now Reading
Skarpere enn barbérblad4 min read

De mange blødninger etter covid-vaksinering var rare. Under ansiktshuden, under overkroppshud og lår og bena, folk blødde neseblod. Uforklarlig. Men det var det vi kunne se. Fant kanskje også blødninger sted de vi ikke kunne se? Helsemyndighetene nevnte ikke noe. Vaksineprodusentene kom ikke med forklaringer. Ingenting, verken i presse eller på fjernsyn. Hadde tyskeren dr. Andreas Noack funnet svaret? Hør på hans siste video, tatt opp og lagt ut på nett, ble spredd med lynets hastighet kanskje nettopp fordi det var oppsiktsvekkende utsagn. Før han under uklare omstendigheter mistet livet. Noen hadde funnet grafénhydroksid i nanopartikkelstørrelse i covidvaksinene.


Med den tyske kjemiker og grafén-spesialist dr. Andreas Noacks egne ord, fra den 23. novembers video:

Dr. Andreas Noack, doktorgrad i kjemi og spesialist i grafén og nye kullstoffprodukter.

«Det begynte med professor dr. Pablo Campra ved universitetet i Almeira. Han undersøkte vaksinene for graphénoksid med mikro-raman spektroskopi. Det er en undersøkelse på frekvenser (svingninger).  På frekvensbåndene kan vi se at dette ikke dreier seg om grafén oksid, men om grafén hydroksid. Den sannferdigste måte å beskrive disse i nanostørrelser ekstremt sterke materialene på, er å kalle dem for barbérblader.

Neseblod koagulert, som en tykk streng, kom ut etter covid-vaksinerin, se video, her.

Det er disse barbérblader som blir injisert i din kropp via covid-vaksinene. De er i nanostørrelser, ekstremt små barbérblader, bare ett atomlags tykkelse, relativ brede og høyt, dette er bittesmå kniver som biologisk er ikke-oppløselige. Det er bittesmå barbérblader som er homogent fordelt i et flytende element. Dette er egentlig det man kan kalle russisk rulett fordi knivene kutter opp blodkar. Blodkarene har på sin innside epitelceller; epitel er meget glatt, som en speilflate, og det er dette som blir skåret opp av de mange syltynne og bittesmå barbérblader. Det er dette som er så farlig. Hvis vaksinen blir injisert i en vene, vil knivene sirkulere i blodet og kutte opp epitel. Det ondskapsfulle er at tester allerede er gjennomført, men der har man ikke funnet noen ting. De nevnte strukturene er de skarpeste som overhodet finnes, og de er bare ett atomlag tykke. Det er rett og slett ett stort molekyl som er ekstremt skarpt.

Jeg sier dette som en spesialist i aktivert kullstoff. I mitt doktorarbeid har jeg omtalt grafén oksid og grafén hydroksid. I forberedelsene til dette fikk jeg arbeide hos en av verdens ledende produsenter av aktivert kullstoff. Etter ett år hadde jeg ansvar for nye produkter av aktivert kullstoff ved et lite firma nært Newcastle i England, i tillegg hadde jeg ansvar for alle nye karbonprodukter i Europa. Hvis du gjennomfører en undersøkelse av et offer,  en obduksjon, kommer du ikke til å finne noen ting. Det er fordi toksikologene gjør alle sine undersøkelser i petriskåler.

Den gravide samboer av Andreas Noack sender ut en videobeskjed om det triste som har skjedd, se video, her, se mere hos henrymakow, her.

Merkelige underhudsblødninger etter covid-vaksinering, se her.

De kommer ikke på idéen at det kan finnes nano(metall-)strukturer som kan kutte opp blodårer. Det finnes foto av koagulert blod som kommer strømmende ut av nesen. Menneskene forblør rett og slett innvendig. Topp-idrettsfolk som faller død om på bakken, har blod som flyter raskere. Dess raskere blodet flyter, desto mer skade vil de bittesmå nano-knivene gjøre. Som kjemiker vet du, hvis du tillater at slikt noe blir injisert i blodomløpet, at du er en morder. Dette er en splitter nytt material, toksikologene vet ikke hva dette egentlig er, ennå.

Men plutselig kan man forstå hvorfor ofrene blir seende slik ut. Og at topp-idrettsfolk med en raskere blodsirkulasjon, trente, fullstendig sunne og friske, plutselig faller om og dør. Vi har også sett folk besvime straks etter vaksinering med heftige kramper. De hadde dessverre uflaks i denne russiske rulett, fordi man antagelig hos dem hadde truffet en vene under injeksjonen.

Spørsmål vi skulle stille politikerne og legene, spørsmål vi skulle stille Pfizer ville være: Hvorfor er disse nanosmå barbérbladene i vaksinene? Nå vil de også vaksinere småbarn fra 5-årsalderen» (egen oversettelse av utdrag fra video, her).


Andreas Noack klagde plutselig på pustevanskeligheter, døde uventet den 26ende november 2021. Hans helse hadde inntil da vært upåklagelig. Hans siste video hadde blitt lastet opp på nett 3 dager tidligere. Den ble straks sensurert av Youtube, men ble lastet opp på nytt på Brandnewtube, se her. Om grafén hydroksids reaksjon på frekvenser, se grapheneforyourbrain, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
2 Comments
Leave a response
 • 14. desember 2021 at 11:45

  Kommentar fra ZetaTalk:

  «The elite in the establishment, desperate to maintain control while the populace learns about the presence and pending passage of Nibiru, not only want to keep the lockdowns in place but want to expand them to a global lockdown. Thus the release of the new variant Omicron, designed to be highly infectious. While Graphene Oxide in the vax is known, causing magnets to stick
  http://zetatalk.com/ning/31ma2021.htm
  to the vax site, Graphene Oxide is used in vaccines for «targeted drug delivery» and is a temporary effect. Graphene Oxide degrades chemically to produce Graphene Hydroxide, which is not benign.
  https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.11

  A side effect of this Graphene Hydroxide which cannot be hidden is the sudden heart attacks among the young, as these deaths appear before large crowds at sports events or are televised on TV. These heart attacks remain unexplained. Dr. Noack was detailing the process, which the elite in the establishment are desperate to hide. As has been noted by Noack, any injection into a vein will go directly to the heart and the clotting and bleeding resulting from rapidly degrading Graphene Oxide will create a heart attack situation. Thus Dr. Noack was quickly assassinated and thus martyred.

  Is this a permanent situation? We have stated that all side effects of the various vaccinations for Covid-19 will prove to be temporary, within months. The insistence on boosters is to force lockdowns and Covid passports, the control the elite desperately seek. That boosters can exhaust the immune system is considered a bonus by the elite. Graphene Oxide and Hydroxide are chemicals that react to other chemicals and degrade during this process. They do not retain their original structure, thus do not linger for years to eventually kill the patient.»

Leave a Response