Trusselbrev om vaksinepropaganda2 min read

Now Reading
Trusselbrev om vaksinepropaganda2 min read

NRK har offentliggjort anonyme brev. Det er særegent. Det har blitt brukt i viktige saker, ett var i rettsaken mot Anders Behring Breivik og leder for offer-foreningen Blattmann fra Kristiansand (fra 2012, se nrk.no, her). Det er langt under målstreken å bruke anonyme brev, det brukes kun i lugubre hensikter, for å skape et inntrykk av noe som ikke stemmer med virkeligheten. Slik er det også med det følgende trusselbrev.

Anonymt brev offentliggjort i NRK, se her.

Nå har det oppstått en ny situasjon i det norske samfunn hvor et anonymt brev igjen skal skyve de ubevisste over målstreken. Denne gang gjelder det covidvaksinene. Og er det ikke merkelig? Vaksinekampanjene begynte med belønninger, hamburger, iskrem og gratis pils. Kanskje ikke uten grunn at det ikke slo an på samme måte i Norge som i USA. Jeg har inntrykk av at større deler av det norske folk fnøs av dem, vaksinene, men valgte å forbli tause om det. Selv om både Guldvog og Høie åpenlyst løy rett inn i kamera om at 95% av befolkningen hadde tatt dette, ville ikke nordmennene la seg presse av dette oppkonstruerte flertall. Nei takk. Men bakmennene hadde flere ideer på lager. En av dem var trusselen, et trusselbrev gjør seg. Men ikke trussel om bank og rundjuling i beste fagforeningsstil, men trussel om drap. Vi merket oss at brevet var uten avsender og udatert.


NRK påstår at brevet ble fremsatt via Messenger, Facebook, men det kan like godt ha blitt formulert i NRKs redaksjon: Ganske enkelt fordi kontoinnhaveren av Facebook, der brevet skal ha blitt fremsatt, var utelatt. NRK har gjentatte ganger latt seg bruke av noen som gjerne tvinger folk med alle slags knep og triks til å ta vaksiner som ikke hjelper de syke, som heller ikke hindrer de uvaksinerte å bli syk. Det er klart at både jeg og mange med meg spør hvorfor NRK holder på med pøbelstreker.


Toppfoto, ser her: Kommunedirektøren ble drapstruet pr brev, mon tro hvem som leverte brevet i NRKs redaksjon (?), jeg tror vi skal være åpne for at noen dukket opp der, i så tilfelle er han kjent, både navn og adresse, foto: https://www.nrk.no/mr/kommunedirektor-drapstrua-etter-at-han-kritiserte-uvaksinerte-helsearbeidarar-i-heroy-1.15769378

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response