Vaksinepass er fella; ikke gå i den2 min read

Now Reading
Vaksinepass er fella; ikke gå i den2 min read


Her selger Aavitsland koronpass som et pass til friheten, helt omvendt av hva det i virkeligheten er, en begynnelse på slaveri. Et miljø bak staten vil slavebinde sin befolkning. Preben Aavitsland er en del av dette miljø og han tjener godt på det. Se innlegg i Dagbladet, her.


Stol aldri på en politiker, bruk ham, press svetten ut av hans årer, gjør ham nervøs, men tro ham aldri på hans ord. Politikerne seiler alle med vinden – alltid, ellers går båten deres i stå. De tror alltid på massemedia og flertallet. Men vaksinepass er et triks. For å få deg innunder åket, vil de vil knytte alle viktige samfunns-funksjoner til dette, som digitale penger, matbutikk og det sosiale liv. Men samtidig tvinge deg til å ha oppdatert antallet boostervaksiner, for da tjener de penger samtidig. De er så smarte.

For selv om du kryper langs bakken på grunn av dårlig helse: Det er den kinesisk-kommunistiske modell de vil innføre. Sosiale poeng: Har du fullt hus, kan du reise til og med utenlands, med fly. Har du lite poeng, kan du heller ikke gå i butikken. Du blir låst på hender og føtter til vaksinene, planen er hver 3dje måned en ny booster. De forandrer betingelsene på et blunk, men ikke til din fordel, vær trygg på det, de holder alltid «gulroten» foran deg på trygg avstand. For du er som Pavlovs bikkje, det dreier seg om straff og belønning.

Og du vet allerede at det er mange dødsfall pga dem og mange alvorlige bivirkninger. Det bryr helsemyndighetene seg ingenting om. Det er ønsket om politiske makt som ligger bak. Kun den totale makt som den Den nye verdensorden skal ha, styrt av FN-regjeringen sammen med et velutstyrt og meget brutalt politi.


Dette er en kommunistisk idé, men viser selvfølgelig ikke hva slags helvete myndighetene vil tvinge sin befolkning innunder, vi skal alle styres av éliten, det vil bli mange konsentrasjonsleire, akkurat slik som under Stalin, hvor det var ca 3000 fangeleire, se toppfoto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response