Folkets koronakommisjons rapporter1 min read

Now Reading
Folkets koronakommisjons rapporter1 min read

Folkets koronakommisjon består av et hundretalls medlemmer og bidragsytere, engasjerte og meningssterke folk. De er hovedsakelig bosatt i Telemark og Vestfold. Da regjeringen Solberg fikk sin koronakommisjon visste vi at det lovet ikke godt, da regjeringen var svak og ikke hadde vår tillit, det måtte bli et rent noksagt sandpåstrøingsorgan. Vi hadde dessverre rett, det kunne vi lese da de kom ut med sin intetsigende og meningsløse rapport i 2021, et makkverk som sikkert har kostet mere enn et 7-8-sifret kronebeløp i honorar av folkets skattemidler. Hadde det vært ryggmarg- og substans i kommisjonen, hadde de forlengst oppdaget at hele pandemien var en svindel. Så har Folkets koronakommisjon hatt en viktig oppgave. Last ned og les rapportene, de har et godt nivå og er verdt ettertenksomhet og fordypelse. Det var dette og de mange engasjerte som hadde gitt sine innspill som førte til Folkets Koronakommisjons rapporters ferdigstillelse, den første på ett-årsdagen for den villede og planlagte katastrofe, den andre på to-årsdagen. Arbeidet er gjort uten økonomisk godtgjørelse. Toppfoto, her.


Statens Koronakommisjons rapport, hovedbudskap, kan lastes ned, her.

Sammendrag, hovedbudskap i 17 punkter: her

Folkets Koronakommisjons rapport, Trussel eller bedrag, fra 12. mars 2021 kan lastes ned, her.

Folkets Koronakommisjons rapport, Korona-pandemien er et bedrageri, fra 12. mars 2022 kan lastes ned, her.


Spørsmål, kommentarer eller økonomisk støtte kan sendes til: post@sveningejohansen.no


 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response