…de landssvikerne som styrer landet vårt nå…2 min read

Now Reading
…de landssvikerne som styrer landet vårt nå…2 min read

En såkaldt «tyskerpige» klippes i dagene efter befrielsen i maj 1945. Fra: Frihedsmuseet; https://danmarkshistorien.dk/vis/materiale/retsopgoeret/


Av Frank Ralle

Media er hindringen vi opplever som fratar oss et riktig bilde av verden som den er.
Jeg har fulgt med på informasjon via de vanlige kanalene i mange år, men for ca 19 år siden kaste jeg ut TVen, jeg hadde fått nok. Lørdagsfilmen med reklamepause, “nyhets”-pause og ny reklamepause gjorde at innen lørdagsfilmen var ferdig var klokken blitt så mye at søndagen ble veldig redusert. Jeg hadde fulgt med i nyhetssendinger denne tiden og fant etterhvert ut at ikke alt som ble omtalt i media var riktig.

Enkelte nyhetskanaler så ut til å formidle nyhetene fra en helt annen vinkel enn andre kanaler, det kunne se ut til at informasjonen gjaldt forskjellige hendelser. Etterhvert som eierskapet i media ble konsentrert på få hender var nyhetene mer samstemte men tilsynelatende ikke mer korrekte.

Det kan se ut til at det eneste vi kan stole på fra informasjonsindustrien er loppemarked og dødsannonser. Mitt inntrykk er at nesten all media er kontrollert av myndigheter, organisasjoner, store bedrifter og rike enkeltpersoner. Det er faktisk kommet så langt at jeg og flere med meg ser på det som beskrives i media som det motsatte av virkeligheten. Hvis en sak omtales med store ord og tilsynelatende oppriktighet er virkeligheten akkurat det motsatte. Jeg har kontakter i flere land som sitter med et helt annet inntrykk av Norge enn det inntrykket vi innbyggere har.

Media i Norge har blitt en propaganda-maskin for myndighetene og de som ser ut til å ville rane Norges innbyggere kommer med påstander de ikke tror på selv. Deres kroppsspråk forteller at de ikke snakker sant. De har fått beskjed av noen over seg på stigen og kanskje lokket eller truet til sine handlinger. Hvis det finnes rettferdighet vil disse ha mye å svare for.

Quisling var en tid en hedersmann (sammen med Nansen) I motsetning til disse som gir bort landet vårt i dag, hvor veldedig innsats er et fremmedord, i hvert fall overfor egne medborgere, jeg kan ikke se heder eller ære hos de landssvikerne som styrer landet vårt nå.

Hvis vi hadde fått en ærlig mediakanal ville folk gradvis bli opplyst om hva som egentlig skjer og hvorfor, slik at man kan passe seg for skurkene som man gjorde i gamle dager. Hvis alle som har noe å bidra med kan samles for å løse utfordringene som ligger foran oss, kan vi klare å etablere mindre samfunnsenheter og overleve slik de gjorde i gamle dager. Jeg skulle ønske vi kunne legge oss til å sove og våkne opp til en verden hvor ærlige, rettferdige mennesker styrte og alle kunne ha det godt, men tror ikke det skjer. Vi må løse utfordringene selv.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response