Hva gjør de med vårt himmelhvelv?1 min read

Now Reading
Hva gjør de med vårt himmelhvelv?1 min read

Hvorfor fyller de himmelrommet med slikt? Hva er dette? Hva skal det være godt for? Kan det være at siden de ikke informerer oss, at det bekrefter suspekte og mistenkelige motiver? Eksperimenterer de med metallsalter i luften, slik at vi ikke bare får tørke og vått vær (flom), men også kaldt, ufyselig og varmt, stekend, ødeleggende vær? Fjerner de sollys-beskyttende luftlag med kjemiske stoffer? Fjerner de oksygen fra luften? Er det derfor de ikke informerer om dette? Er det derfor de tømmer ut mistenkelige stoffer langt over hodene våre, men ønsker ikke å snakke med oss om, fordi de nettopp virker skadelige? Jeg tror det, men våre lokale avisredaktører tror ikke det.


Bare logistikken bak dette koster 100-tusenvis av kroner å bygge opp og å utføre. Hva kan det være som er verdt å fly ut alt dette med kostbare fly og øse ut disse gigantiske mengdene? Og vi som bor her, vet ingenting??

 

Men ikke bare sprayer de ut ubenevnte og navnløse substanser over våre hoder, de mener også de kan stenge for sollyset uten å spørre oss, hvem gjør slikt? Hvem i den norske stat har tillatt slikt? Hva slags stråler former skyene på slikt vis, slik mitt foto fra igår viser? Er vi vitne til bruk av mikrobølger? Mikrobølger som former vannmolekylene i skyene og gir dem unaturlige former, men som også virker inn på skadelig vis på vannmolekylene i våre fysiske legemer?

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response