VG, TV2 og Dagsavisen gir ikke filmen annonseplass2 min read

Now Reading
VG, TV2 og Dagsavisen gir ikke filmen annonseplass2 min read

Se filmen om bivirkninger fra vaksinene, filmen er meget upopulær hos media; avisene tar ikke inn annonser om filmen, engang. Hva kan den egentlige grunnen være? Den de ikke vil nevne?


Gjennom spleiseplattformen Bidra samlet hemali inn ca. 120 000 kroner som utelukkende skulle gå til markedsføring av filmen. I hemali mente vi at erfaringene som her fremkommer bør nå folk og folkevalgte. Men verken TV2 eller Dagsavisen ønsker å selge oss annonseplass.


Åpne fortellende vaksineskadde, se filmen på Youtube her, se forfilm på Bitchute, her.

Vea skriver: «Og VG mener ofrene som intervjues ikke er troverdige nok. De ber om dokumentasjon fra troverdige kilder til hver av historiene i artikkelen. Interessant! Ofrene blir ikke trodd. De setter ikke inn samme resurser for å jobbe med syke mennesker, som de gjør når vi skal testes og stikkes. Da er det ingenting som kan stoppe dem.» Jeg mener Margit Vea har rett. Se Facebook, her.

TV2 i e-post til hemali: «Reklame i TV2s kanaler, herunder TV2.no, er et redaksjonelt ansvar. TV 2 kan ensidig bestemme hvem som har anledning til å reklamere hos oss og ikke. Med ujevne mellomrom sier TV 2 nei til spesifikke annonsører eller annonser. I de tilfellene hvor vi sier nei, dreier det seg om annonsører, annonser eller produkter hvor innholdet strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet. Gjennom hele pandemien har TV 2 drevet systematisk journalistikk på korona, inkludert konsekvenser av pandemien og bivirkninger vaksinen. Hemali.nos artikler om dette temaet avviker fra det TV 2 kan stå inne for som redaksjonelt mediehus. På det grunnlaget har TV2 besluttet å ikke ta inn annonser fra hemali.no«

Dagsavisen i e-post til hemali: «Vi har gjort en vurdering av videoen og har konkludert med at innholdet er såpass kontroversielt at vi ikke kan ta inn videoen som annonsørinnhold. Det vil kunne skape sterke reaksjoner fra lesere, noe som gjør at vi ikke ønsker å markedsføre denne videoen.» VG i e-post til hemali: «Når det gjelder annonsering, så må vi be om dokumentasjon fra troverdige kilder til hver av historiene i artikkelen.»


Virker dette troverdig?? Ikke på meg…jeg opplever dette som bortforklaringer; dårlige sådanne, men det er fordi den grunnen de ikke vil nevne, ikke kan nevnes…


Toppfoto, her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response