At flybillettene er ekstremt billige må bety at noen betaler flyselskapenes utgifter2 min read

Now Reading
At flybillettene er ekstremt billige må bety at noen betaler flyselskapenes utgifter2 min read


Av Frank Ralle

jeg har observert disse «skyene» gjennom en årrekke, første gang på en reise fra Las Vegas til Phoenix. Stoppet bilen i veikanten og tok bilder av himmelen. Antok dengang at jagerfly hadde lekt seg og at dette var kondensstriper. Satte meg inn i fenomenet og skjønte at dette var menneskeskapt. Enkelte piloter tegnet meldinger til oss på himmelen med skremmende innhold. Det ligger videoer ute fra installasjoner i fly og spraying som skrues av og på, filmet fra fly som ligger over og bak de som sprayer.

Hvis dette er rester etter drivstoff fra jetmotorer (som jeg ikke tror på) bør det gå an å la flyene fly i bestemte korridorer slik at de ikke tar fra oss solinnstrålingen. Jeg har kjøpt avansert måleutstyr for å se hvor mye solenergien reduseres etter at flyene har sprayet og det er voldsomt. Det at dette fornektes er et kraftig indisie.

At flybillettene er ekstremt billige må bety at noen betaler flyselskapenes utgifter. Billettprisen dekker ikke utgiftene. At flygere flest påstår at dette er kondensstriper er foruroligende. Hvis de virkelig mener dette vil jeg være ytterst forsiktig når jeg reiser og helst unngå å fly. Alternativet er at de på et eller annet vis er involvert. Myndighetene benekter nedfall som vi ser klart overstiger alle normale verdier. Min konklusjon er at dette skader oss, hvorfor? Hvis det hadde vært til nytte for oss ville det ikke bli hemmeligholdt. Har forsøkt å få flygere til å ta prøver i denne høyden men ikke funnet noen villig til å ta oppdraget.

Vi kan: måle lysinngang før og etter spraying, måle temperaturendring før og etter. Logge flytrafikk og ta bilder av hvert fly med kamera med kraftig objektiv. Prøver av innhold i lufta tatt hver time, før og etter spraying. Under nedstengningen forårsaket av c19 var himmelen klar. Helt til flytrafikken tok seg opp igjen. Vi trenger ikke flere beviser eller indisier. Vi må samle dem og legge dette på bordet for de som skal beskytte oss. Hvis de ikke vil gjøre noe med dette er de ute etter å skade oss. Hvorfor???


Toppfoto, Chemtrails England 2022, https://www.facebook.com/photo/?fbid=1747960562211294&set=pcb.2730149107192926

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response