Hvorfor kan vi ikke stole på Verdens helseorganisasjon?5 min read

Now Reading
Hvorfor kan vi ikke stole på Verdens helseorganisasjon?5 min read


Tyske Lilian Franck har mellom 2014 og 2016 lagt en dokumentar om WHO (2016) som fikk berømmelse i Europa og ble vist på flere filmfestivaler. I filmens siste scene forteller den gang General Director Dr Margaret Chan at hun må reise rundt med tiggerhatten for å få penger utover de 30% av det WHO egentlig trenger som kommer inn med medlemslandenes betaling. WHO er en organisasjon full av motsetninger, 7000 ansatte og budsjetterer med årlig ca 8 mrd dollar (2022, Wikipedia om WHO, her). Da idag pharmaindustrien og Bill Gates står WHO nærmest, er det de som bestemmer når neste pandemi skal komme.


Som dr. Wolfgang Wodarg i filmen uttalte: «Da det ikke var noen pandemi i sikte, og intet tegn på influensa-utbrudd (2009), bestemte de seg ganske enkelt for å lage pandemien selv.»


Slike tilstander betinger korrupsjon. Idag er det korrupsjonen som danner grunnlaget, på samme måte som sopp vokser ved forråtnelse. Dette er kjent for etioperen Tedros Adhanom Ghebreyesus fra sin tid i den marxistiske organisasjonen TPFL og som minister i Etiopia. Landets marxistiske regjering har vært i søkelys for å bruke bistandspengene på jakt etter politiske motstandere. Han står sammen med Tigray People’s Liberation Front (TPLF) oppført i USAs register over terrorister (register, se her).

Kary Mullis 1944-2019, nobelprisvinner og biokjemiker, oppfinneren av PCR-covidtesten, testen som IKKE oppdager infeksjonssykdom, men ditt DNAs eller RNAs karakteristiske underskrift. Han døde plutselig og uventet i august 2019. Foto, her.

Ingvild Kjerkol, helseminister 2022, medlem av APs sentralstyre, har ikke egne barn, bor det en diktator i henne? Hun fokuserer på feil oppførsel, på minus-poeng…

Mange mistenker ham som tidligere minister i Etiopia at han har blod på sine hender, at et menneskeliv betyr lite. Kan det være derfor at han ble plassert av Bill Gates som leder av WHO? Fordi Gates og miljøet visste hva som skulle skje, trengte de en leder som kunne ta manges liv uten å nøle? Som  skribenten Fred Parlato sier: «an extremely ugly picture emerges» (et ekstremt stygt bilde kom fram), da han begynte å grave litt rundt dagens generaldirektør (se rapport, her). Tyske Lilian Franck begynte å undersøke nærmere omkring 2014, da var WHO under dr. Margaret Chan.

Allerede da var omstendighetene meget tvilsomme.

Sitat Parlato: «Når jeg sier stygt – Dr Tedros er uten tvil en politisk kjeltring av høyeste orden. Som seniormedlem av Tigray People’s Liberation Front (TPLF) var han personlig ansvarlig for brutal undertrykkelse av Amhara-folket, og brukte bistandspenger selektivt for å sulte dem ut og nekte dem tilgang til grunnleggende tjenester.» Tedros besøker Arendalsuka 19. august 2022 (se her).

Gro Harlem Brundtland var generaldirektør i WHO fra 1998 til 2003. Var hun på lik linje med Tedros, en politisk kjeltring av høyeste orden? Bare flinkere til å skjule sine misgjerninger? For faktum er at WHO idag i 2022 befinner seg helt nede i den mørkeste sfære av løgnaktighet, maktmisbruk og grådighet. Det er like fullt en kjensgjerning at det har vært en vei dit noen i de øverste maktskikt har villet. Var «landsmoderen» GHB blandt dem?

Den første norske politiker som i vanvare kom til å peke på at det ikke var helse som var det viktigste fokus for WHO, men noe helt annet, var arbeiderpartipolitiker og helseminister Ingvild Kjerkol, en ung, uerfaren dame fra Trøndelag. Hun reiste til Geneve i mai 2022 for å gi alt ansvar for nordmannens helse til WHO. Da da hun kom tilbake hadde hun med seg et helt annet budskap fra Geneve, et budskap om oppførsel: Var det et varsel om fremtiden hun kom med? En freudiansk forsnakkelse? Jeg holdt på å ramle av stolen: For WHO overvåket ifølge henne IKKE lenger helse som de har påstått, men oppførselen til folk, særlig hvis den var feil. Og de straffer skikkelig rundhåndet, det var ikke til å misforstå. Dette var en sann overraskelse; men den som hadde lest sin Orwell, visste at budskapet var sant; WHO skal overvåke vår oppførsel og skal gi oss poeng, hva straffen skal bli, er ukjent (se oppslag Steigan, her).


Epidemiolog Peter Salama

Mange stiller også spørsmål ved nobelprisvinner, kjemikeren Kary Mullis bortgang høsten 2019? Han var oppfinneren av PCR-testen og en talsmann for dennes genialitet, men også begrensninger. Hans ord om PCR-testens sentrale betydning for covid-pandemiens utvikling hadde veid tungt og hadde kunnet bremse pandemien fremgang som bygget på løgn.

Han var i tillegg en uttalt motstander av Anthony Fauci som han hevdet var en kunnskapsløs maktmisbruker. Hadde WHO noe med Mullis’ død å gjøre?

Hva med WHOs egen epidemiolog Peter Salama (1968 – 23.januar 2020) som døde plutselig, 51 år gammel? Det gikk rykter om at han ikke var enig i pandemi-strategien? Kan vi ta Tedros Adhanoms ord på alvor (?): «Pete embodied everything that is best about WHO and the United Nations – professionalism, commitment and compassion,» said Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General. «Our hearts are broken» (se artikkel, her). Mente Tedros dette, eller var det fraser uten noen større betydning for ham?

Kanskje hadde WHO medvirket til Peter Salamas død?

Tanzanias tidl. president John Magufuli

Burundi tidl. president Pierre Nkurunziza

Hadde de også medvirket til Tanzanias President John Magufulis død (1959 – 17. mars 2021) etter at han hadde latterliggjort WHOs pandemi for en hel verden? Eller hva med Burundis President Pierre Nkurunziza (1964 – 8. juni 2020) som etter at han også hadde betegnet pandemien som latterlig, plutselig døde av hjertestans, 55 år gammel (se BBC, her)?


Om ikke Tedros Adhanom har en direkte linje til Mossad som jo fra før av har sine bevæpnede banditter inne i alle afrikanske land, men særlig hjalp til med oppbyggingen av den marxistiske Tigray People’s Liberation Front, ja, var ikke TPLF deres verk alene? Er ikke å drepe de man er uenige med eller av en eller annen grunn ikke liker, en metode som går igjen overalt hvor marxistene befinner seg, uavhengig om de er trotskister eller stalinister? Likegyldig om de befinner seg i USA, Israel, Sverige eller Burundi i Afrika? Hvilket usigelig lavmål, hvilken lavpannet, pøbelaktig dumhet…


Toppfoto fra filmen. Dokumentar om WHO av Lilian Franck, også her.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response