Da er vi styrt av kriminelle2 min read

Now Reading
Da er vi styrt av kriminelle2 min read


Da er vi styrt av kriminelle

Av Frank Ralle

Valget i fjor var en forestilling som virket uvanlig på svært mange, noen mener at det ikke gikk riktig for seg og når vi ser tilbake på valgkampen har handlingene etter valget aldri vært fjernere fra valgløftene. Som en skuffet velger ser jeg ingen påvirkningsmulighet til å kunne gjøre livet bedre for vanlige mennesker ved å stemme på noe parti.
Unntaket trodde jeg var Demokratene som tilsynelatende var folkets parti, Valgresultatet var overraskende dårlig og forskere med kompetanse innen statistikk mente at det var feil i valgresultatet. Etter valget ekskluderte Demokratenes sentralstyre et antall medlemmer på et grunnlag som ikke stemte med partiets vedtekter. Dette opprørte medlemmer og mennesker som hadde stemt på dem. I forbindelse med generalforsamlingen i år ble noen av disse skiftet ut og mitt inntrykk nå er at Demokratene er et helstøpt part med skikkelige mennesker i ledelsen.Mennesker kan feile, maskiner kan feile og noen ganske få mennesker gjør bevisste feil.
Når jeg stemmer ønsker jeg at min stemme skal telles med og at den skal sammen med andre stemmer være med på å bestemme hvem som skal styre landet vårt neste periode.
For å gi hver av oss en trygghet for at alt har gått riktig for seg vil jeg anbefale at alle som stemmer på Demokratene sender ledelsen hos Demokratene et brev / mail hvor den enkelte bekrefter at deres stemme har gått til Demokratene ved kommunevalget neste høst. For å sikre at dette er riktig bør et visst antall (tilfeldig valgt) ringes opp for å bekrefte at deres stemme har havnet på riktig plass.
Dette vil gi oss velgere en viss trygghet for at våre stemmer havner der vi ønsker det, et rettferdig valg, uten løgner i valgkampen og med innbyggernes ve og vel som målsetting. La oss skifte ut forvente politikere med vanlige mennesker, folk som har levd et vanlig liv, som forstår enkeltindividets behov og er ærlige og samfunnsnyttige.
Samfunnet er oss, de som snylter på oss er i mindretall, skift dem ut med mennesker som vet hva det er å arbeide. Vi velgeres målsetting er rettferdighet!!

Hvis ikke stemmene våre telles riktig er ikke Norge et demokratisk styrt land. Da er vi styrt av kriminelle.


Toppfoto, her

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response